Menu
 

Topic:

Wanneer nou ovulatie?

Snoepje023  schreef op: 04-02-2019 13:26:15
Geachte dames, 

Ik ben al maanden bezig om zwanger te worden.
Nu heb ik sinds de afgelopen 3 maanden geen regelmatige cyclus waar ik tot voor die tijd gewoon een cyclus had van 28 dagen. De eerste 2 maanden was het 25 dagen en vorige maand was het 22 dagen.
Ik ben sindsdien aan het testen met diverse ovulatietesten en merken, maar er blijkt maar geen LH-piek te zijn. Nu heb ik vandaag uit wanhoop de Clear Blue variant gekocht, maar ook die geeft geen LH-piek.
Over hoeveel dagen zou ik dit eventueel toch kunnen proberen? Want mijn ovulatie zou er nu toch al moeten zijn. Of mijn cyclus komt weer op regelmatige basis en zou ik het over een aantal dagen weer moeten proberen. Ik zou het dan weer moeten worden tussen 13 en 19 februari, maar dan zou mijn ovulatie toch alsnog rond deze tijd moeten zijn? Of begrijp ik iets verkeerd

Wie heeft ervaring hiermee en kan mij advies geven?
 
Quote
Navigatie
RE: Wanneer nou ovulatie?
Bettie  schreef op: 04-02-2019 16:52:19
Hier langdurig maandelijks ovulatietesten gedaan (ook voor andere redenen) en ik heb nauwelijks pieken/stijgingen gezien. Dus kan je helaas niet helpen.
 
Quote
RE: Wanneer nou ovulatie?
Banana  schreef op: 04-02-2019 22:52:48
tja weet je elk mens en elke vrouw zit anders in elkaar
ook cylus is bij elk anders 
er zijn aantal apjes die na paar maanden in vullen een redelijk gemiddelde aan geven en rodn die tijd zou je dan toch dagelijks moeten testen een weekje ofzo (dan niet met dure maar gewoon goedkope test) pas als je dat beetje uitrekend en dan blijven testen kan je goed zien wat er gebeurd 
als je maandag test doet en dan donderag weer (bijv) dan kan je hem ook net gemist hebben 


en dan kan je leeftijd hormoonhuishouding enz er mee te maken hebben 
en ja als het echt lang verhaal word zou er toch een dokter mee moeten kijken 
succes 
 
Quote
RE: Wanneer nou ovulatie?
Mvl&d  schreef op: 05-02-2019 09:04:22
Dit vind je vast niet leuk om te lezen maar ik denk dat je er te gestresst mee bezig bent. Stop met al die testen, laat het los en ga lekker vrijen als je er zin in hebt. Dat het maanden duurt voordat je zwanger wordt is heel normaal.
 
Quote
RE: Wanneer nou ovulatie?
Chloe  schreef op: 08-02-2019 06:32:25
Voel je het niet aan je lichaam dat je eisprong eraan komt misschien? Steken in je buik/lichte buikpijn, wat meer slijmverlies, wat emotioneler etc oid? Misschien is het een idee dat je dat wat meer gaat proberen aan te voelen ipv op testen te vertrouwen?.. En een aantal maanden proberen zwanger te worden is natuurlijk nog niet lang. Een jaar is normaal, na een jaar kan je eens met je huisarts gaan praten. Succes in elk geval!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wanneer nou ovulatie?
Naam
Bericht