Menu
 

Topic:

Activiteit

Daniel  schreef op: 03-02-2019 22:25:32
Hoi,

We zien al een tijdje dat de activiteit op mama-life terug loopt.
Dit zowel in bezoekers als topics/reacties.

Heel blij zijn wij wel met de bezoekers die nog steeds komen, en hun verhalen posten.
Wellicht zijn er mensen die ideetjes hebben hoe we activiteit weer wat omhoog kunnen krijgen?!

Uiteindelijk is dit voor iedereen het leukst, niet?! 

Mocht je tips hebben hoor ik het graag.
 
Quote
Navigatie
RE: Activiteit
Amy-mv2  schreef op: 12-02-2019 21:07:01

Quote Dano:

over een paar jaar wordt het oma-Life als we zo doorgaan 😂🙈of still-alive 

Ik ben ook voor een nieuw plaatje, of helemaal geen plaatje meer. En een nieuw kleurtje, lekker fris blauw of rustgevend groen oid.
 
Quote
RE: Activiteit
Minou  schreef op: 13-02-2019 07:35:01
Gefeliciteerd lieve Suus!!❤️❤️❤️❤️
 
Quote
RE: Activiteit
Smvn&d  schreef op: 14-02-2019 13:53:23

Quote jen9:
Ja, de baby veranderen idd.. en nu we toch bezig zijn, kan dat paars weg, ik heb een hekel aan paars en vind dat ik t nu wel lang genoeg uitgehouden hebjij bent erg! weet je hoeveel moeite ik heb gestoken in een functie om te zorgen dat iedereen zelf de kleuren kan kiezen..
je kunt geheel zelf kiezen in welke kleuren je ml wil hebben, die functie is er al jaren.. Dus als je geen paars wil, dan kun je roze nemen, of wit, of zwart, of wat je ook maar zou willen, elke kleur is mogelijk, zelfs de buttons kun je je eigen kleur geven.. 
 
Quote
RE: Activiteit
Smvn&d  schreef op: 14-02-2019 14:04:20
dat vrouwtje met 8 armen is er nog steeds, die staan alleen enkel op de homepage. Opzich kan die op de plek van de baby.

Maar wat ik zelf denk, en al langer zeg, forums zijn gewoon uit. 
Social media is nu de plek waar iedereen zit.

Maar het is niet waar dat je hier minder privacy heb, je heb hier juist meer privacy, wanneer je bijv niet via google gevonden wilt worden kun je daar zelf voor kiezen. Daarnaast kun je anoniem zijn, je hoeft niet je echte naam te gebruiken, en je kunt er zeker van zijn dat je gegevens niet gedeeld worden en verkocht worden enzo. Dus het is wel veiliger.
En we hebben veel gestoken in opties om leden te beschermen, althans om ze zelf die keuze te geven over wat wel en niet openbaar is enzo.
Al werkt dat natuurlijk bij ons dan wel weer deels op basis van vertrouwen, ik heb beloofd om nooit informatie te verkopen en te delen. En ook de topics die afgeschermd zijn altijd te zullen beschermen. En de site niet te verkopen met de inhoud. 
Maar goed dat is dus gebaseerd op vertrouwen natuurlijk. En ik snap wel dat iedere idioot dat kan zeggen en dus niet persee veiligheid bied.

Maar ik merk het aan mezelf ook dat ik niet vaak meer schrijf en doe, ook niet op social media trouwens. Net als facebook, het is voor meer mensen een dagboek geloof ik  ik ben een beetje internet moe denk ik. Het is best saai aan het worden, vroeger was het nog interessant en wellicht speciaal, maar tegenwoordig ben je zo gewend aan alles dat het niet echt meer boeiend is.
Ik mis alleen wel heel erg de leuke dingen die we vroeger op forums hadden en de discussies. En eerlijk is eerlijk voor dat laatste is er op ml nooit echt geweest. het voordeel daaraan is dat iedereen hier altijd aardig voor elkaar is, mensen worden nier afgezeken zoals op sommige fora of facebook, maar het is ook wel een beetje saai, op bb bijv vond ik het vaak wel grappig al dat gedoe 
 
Quote
RE: Activiteit
Bettie  schreef op: 15-02-2019 22:42:44
Nou Sis....voor een beetje activiteit dan...ik vraag mij al heel lang af....hoe gaat 't met jou? Z'n gangetje of toch niet echt?
 
Quote
RE: Activiteit
Jen9  schreef op: 16-02-2019 08:43:28
hahaha... die Sis, ik had geen idee...
De anonimiteit vind ik hier juist prettig.

Verder sluit ik me bij Bettie aan, hoe is het met je?
 
Quote
RE: Activiteit
Myself  schreef op: 18-02-2019 09:12:57

Quote Bettie:
Nou Sis....voor een beetje activiteit dan...ik vraag mij al heel lang af....hoe gaat 't met jou? Z'n gangetje of toch niet echt?Ben ik ook heel erg benieuwd naar?
 
Quote
RE: Activiteit
Bepje  schreef op: 20-02-2019 08:51:20
Il denk dat dat het is. En al contact heb je zo met whattsapp enzo. En sociale media gaat ook snel. 
Er zijn ook minder fora dan een paar jaar geleden.  Ik lees wel eens op het v.iva f.orum, daar zijn ook wel dezelfde volgens mij. Ik heb daar geen account maar daar is beslist discussie, er wordt soms een partijtje afgekraakt.... zijn wij idd watjes bij. 
En de andere kant is dat ik ook niet herkenbaar wil dus geen namen van kinderen enzo plaats. Ik heb wel dan weer vertrouwen in het beheer hier om de boel voor zichzelf te houden. 
En toch heb ik ergens het idee veel van hier enigszins te kennen voor hoever dat kan. En dat vind ik dan wel weer erg leuk. 
 
Quote
RE: Activiteit
Smvn&d  schreef op: 24-02-2019 17:27:43
Sorry ik vind die vraag heel erg lastig te beantwoorden eigenlijk.
En dit topic is openbaar. Kinderen weten van ml, maar niet alles van mij.

Maar om even kort wat te zeggen, opzich redelijk stabiel, maar niet heel erg oke eigenlijk.
Ik zal binnenkort eens een besloten topic maken en wat meer vertellen goed?
 
Quote
RE: Activiteit
Myself  schreef op: 25-02-2019 09:10:28
Alle begrip daarvoor Sis.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Activiteit
Naam
Bericht