Menu
 

Topic:

Rare mails in mijn mailbox

Yvette  schreef op: 03-10-2018 09:25:12
Sinds een aantal dagen word ik overspoeld met rare mailtjes. Allen afkomstig van vrouwen en of ze zijn seksueel getint of over hoe ik snel geld kan verdienen. Ik open ze niet en ze komen binnen in mijn ongewenste mailbox maar ik vind het super irritant want ik zie dat postvak vollopen met die onzin. Nooit eerder gehad. Heb pas wat besteld bij een online service waar ik nooit eerder heb besteld en heb het idee dat die gewoon mijn mailadres hebben doorverkocht en dat ik daarom die rotzooi binnen krijg. 
Moet ik hier iets mee?
Gewoon negeren?
Ik overweeg zelfs om mijn mailadres te veranderen als dit zo blijft maar dat is ook weer zo onhandig met allerlei contacten van school werk etc
Iemand ervaring hiermee en kan ik er iets mee?

Alvast bedankt.
 
Quote
Navigatie
RE: Rare mails in mijn mailbox
Bepje  schreef op: 03-10-2018 10:49:56
Soms heb je een poosje van die "aanvallen". Wij hebben ze nu niet maar even geleden een tijdje mailtjes ontvangen voor snel geld verdienen met vage zaakjes als bitcoins enzo. Ik zet ze naar ongewenste e-mail maar dat gaat bij jou al vanzelf. Je.kunt even je beveiliging de boel laten opschonen.
Om te bestellen bij webwinkels gebruik ik altijd een apart gmail adres. 
 
Quote
RE: Rare mails in mijn mailbox
Marielle77  schreef op: 05-10-2018 18:28:00
Ik keek net ook eens in mijn ongewenste email en had dezelfde mailtjes als jij krijgt. Ik blokkeer altijd de emailadressen waar ze vandaan komen. Niet dat ik het idee heb dat dat helpt   ze mailen toch elke keer van verschillende adressen. 
 
Quote
RE: Rare mails in mijn mailbox
Earticlg  schreef op: 26-08-2022 05:01:01
and on went, till the activity was pretty done, and the footwear stood equipped to be used upon the desk. this become long before dawn; and then they bustled away as short as lightning.
eCommerce directories and sponsored links
 
Quote
Navigatie


Reageren op Rare mails in mijn mailbox
Naam
Bericht