Anita Mv K*ay schreef op: 18-11-2011 11:25:25 |
Hoe maken jullie dat? De pan staat al klaar, ik heb spliterwten, spek, vleeskrabbetjes, worst, rookworst, groenten. Mis ik iets? Ik heb er zo'n zin in, maar ben bang dat ik iets vergeet |
Quote |
Nimmie schreef op: 17-12-2011 22:20:31 |
ieeeeeuw gaat zowat over mijn nek! ik zie het al voor me een varkenspoot in mn erwten soep blergh |
Quote |
Susanne-mv-daj schreef op: 17-12-2011 22:41:42 |
mijn opa doet er altijd iets van aardappel in om te binden of zeg ik nu iets raars?? meestal als de soep ontdooid is ( hij maakt altijd liters,voor de hele familie)is hij we; zo dik dat je lepel nog net niet recht op blijft staan , gaat dus altijd wel wat water bij zitten stukjes rookworst,spek en draadjesvlees in |
Quote |
Anoniem schreef op: 18-12-2011 14:27:22 |
Met een aardappel is de soep idd een beetje te binden wanneer je een dikkere soep wil. Varkenspootjes is toch niks geks? Je haalt het vlees eraf als het gaar is en dat doe je door de soep. Als je kippensoep maakt kun je dat toch ook met kippenpoten maken? Groet, Lina |
Quote |
Minou schreef op: 18-12-2011 19:14:10 |
Lina, sorry meis..het was even om te dollen. Als er kippensoep wordt gemaakt, gaat er een soekip in
die je dan lekker plukt, zeg maar |
Quote |
Blauwtje schreef op: 18-12-2011 19:56:28 | ||
brrr, nou ik vind het wel gek, kippepoten net zo | ||
Quote |
Nimmie schreef op: 18-12-2011 20:14:46 |
ja ehh ik heb mijn moeder anders nooit een varkenspoot of staart in haar soep zien doen hoor. en heb
het ook nooit mee gekregen dus nee dat gaat er hier dan niet in.. dus zo vreemd is het niet als ik dan wel gek vind klinken |
Quote |