Menu
 

Topic:

Jen....hoe is het gegaan...

Bettie  schreef op: 26-12-2016 22:47:25
zonder tafel én met schoonfamilie?

Heb de laatste dagen steeds moeten denken hoe het zou zijn en ik dacht 'ga het gewoon vragen'.  Dus bij deze erg benieuwd naar je verhaal.
 
Quote
Navigatie
RE: Jen....hoe is het gegaan...
Jen9  schreef op: 27-12-2016 08:32:21
Nou, wat ontzettend attent en lief!

We hadden uiteeindelijk 1 tafel, de nieuwe, met klap-en bureaustoelen....... De oude heeft inderdaad de koper van mp meegenomen, met de rest erbij.... Maar... mijn man had nog wat vrije dagen over en heeft even keihard doorgebuffeld... Muur is hartstikke mooi zeeblauw geworden.... En.. het nieuwe wandmeubel en de nieuwe salontafel staan gewoon al... Nooit gedacht!

Het is altijd een beetje bijzonder met schoonfamilie, maar het werd uiteindelijk best gezellig. heb allerlei buffethapjes op de nieuwe tafel gezet, leuke bordjes en drankjes erbij en op de bank opgegeten... en gehoopt dat nimand wat op ons nieuwe kleed zou laten vallen ;-)


We moeten dus alleen nog eetkamerstoelen , en daar gaan we vandaag voor kijken... Maar daar is een levertijd op van ongeveer 2 maanden geloof ik, maar die klapsteoelen voldoen prima tot die tijd....


Ben jij de feetsdagen een beetje doorgekomen meid?
 
Quote
RE: Jen....hoe is het gegaan...
Bettie  schreef op: 27-12-2016 11:45:08
Leuk om te horen. Dus toch een tafel waar je evt. aan kon zitten. Wel lekker dat je je andere boeltje direct kwijt was. Scheelt toch een berg ruimte e.d.

Hier de dagen aardig doorgekomen. Denk een hele piet te zijn maar valt in de praktijk enorm tegen. Maar dat zal best weer in orde komen.
 
Quote
RE: Jen....hoe is het gegaan...
Boterbloem  schreef op: 27-12-2016 19:59:42
Hihi wat leuk nog ff te horen idd!

Hoop dat het met grote stappen beter mag gaan Bettie!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Jen....hoe is het gegaan...
Naam
Bericht