Menu
 

Topic:

Invotes zoekt mensen!

C.  schreef op: 02-09-2015 16:07:26
Invotes is op zoek naar mensen om enquêtes in te vullen.
Met deze enquêtes verdien je punten die je waardebonnen op leveren voor bv bol.com bart Smit Ik zelf heb zo'n 5 bonnen van 10 € per jaar toch prettig!

. Geacht panel-lid,

Hierbij nodigen wij u uit om nieuwe leden te werven voor inVotes. Voor het aanbrengen van de gevraagde nieuwe leden ontvangt u 250 ePoints. Het nieuwe lid ontvangt 100 ePoints als welkomstsaldo.

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar respondenten die in een van de volgende categorieën vallen:
Mannen/vrouwen van 18 t/m 24 jaar
Mannen/vrouwen van 65 jaar of ouder
Mannen/vrouwen die alleen Basisschool hebben gevolgd
Mannen/vrouwen die LBO/VBO/VMBO hebben gevolgd en niet verder geleerd hebben

Kent u personen die in deze categorieën vallen? Geef ze dan op voor inVotes en verdien 250 ePoints. Het nieuwe lid ontvangt 100 ePoints als welkomstsaldo. Uiteraard is iedereen welkom bij inVotes.

Kent u personen die niet in de categorieën vallen, maar wel lid willen worden? Aanmelden kan via dezelfde link. Voor deze nieuwe leden ontvangt u 100 ePoints. Het nieuwe lid ontvangt 100 ePoints als welkomstsaldo. Wanneer u onderstaande link naar deze personen stuurt, kunnen deze nieuwe leden zich aanmelden voor inVotes. Wanneer het profiel volledig is ingevuld, worden de ePoints toegekend. Het is belangrijk voor de puntenregistratie dat het aanmelden via onderstaande link gebeurt.

De nieuwe leden dienen zichzelf in te schrijven en zelf het profiel in te vullen. Door middel van de link wordt geregistreerd dat u het nieuwe lid heeft aangebracht.

https://www.noties.nl/invotes/join/?201509:0efy5uxa1



 
Quote
Navigatie
RE: Invotes zoekt mensen!
Truuske  schreef op: 02-09-2015 21:23:01
hoeveel enquetes moet je invullen voor zoveel bonnen?
 
Quote
RE: Invotes zoekt mensen!
C.  schreef op: 02-09-2015 21:50:45
Best wel aardig wat de meeste enquêtes leveren 100 tot 200 punten op en duren meestal uiterlijk 10 min soms korter soms langer. Rijk wordt je er uiteraard niet van maar ik doe mee met meerdere sites en verzamel alles voor de dec. Maand
 
Quote
Navigatie


Reageren op Invotes zoekt mensen!
Naam
Bericht