Menu
 

Topic:

onveilig gevoel Frankrijk

Mvi  schreef op: 16-07-2015 06:44:26
Ik ben heel nuchter normaal, maar nu er weer aanlagen verijdeld zijn in Marseilles begin ik toch een beetje onrustig te worden. Wij vrtrekken over 2 weken op vakantie naar Frankrijk, vlakbij Marseilles, camping op het strand, dan denk ik aan Tunesie, soms bekruipt me zo'n akelig gevoel. Dat er een gek s'nachts de camping opstormt met een geweer, doodeng. Heeft iemand dat nog meer?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Mvi  schreef op: 21-08-2015 23:00:28
Wij hebben geen 1 keer een bedje gehad bij het zwembad en de campjng zat helemaal volgeboekt de auto,s bijna in file op de camping en savonds geen terrastafel te krijgen. Zoooo druk..........wij stonden rood 75 zonder airco.niet fijn in de hitte met de steekvliegjes. Wij vinden juist de golven zo fijn als kind gingen wij altijd naar de westkust.je hebt daar geen muggen en vliegen ende stranden xijn mooier vind ik persoonlijk, wit zand. Wij hebben daar in biscarosse en messanges op campings gestaan en waarschijnlijk volgend jaar naar mimizan een camping via vacance soleil
 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Mama Van Drie  schreef op: 21-08-2015 23:22:05
O, dat is dan heel vervelend zeg, wij hadden toch altijd wel een bed als we naar het zwembad gingen maar eerlijk is eerlijk, we zijn vaker naar het strand geweest als naar het zwembad.

Airco in de caravan is heel fijn en hebben we vaak aan gehad.

Wat vliegen en muggen betreft, we hebben 4 jaar op rij in Argeles sur mer gestaan, is maar een klein stukje verder dan Cap d' agde, we hadden daar nooit geen muggen en ook geen vliegen, heel bijzonder vonden wij. Mensen die een stuk verderop stonden In Spanje hadden 's avonds muggen en overdag veel vliegen, geen idee waar dat aan ligt, was allemaal dezelfde kant, middellandse zee kant. Het zegt dus niet zo heel veel en ligt niet aan welke kant je zit blijkbaar.

Biscarosse ken ik, we hebben ooit een keer op La Rive gestaan daar, camping niet direct aan de oceaan maar aan een heel groot meer. Wel 2 keer naar de kust geweest daar maar waren vaak waarschuwingen van de strandwacht dat het gevaarlijk was.


 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Truuske  schreef op: 22-08-2015 07:36:01
met de ontwikkelingen in de thalys was je onveilige voorgevoel toch juist, verschikkelijk weer. Gelukkig is de man overmeesterd.  
 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Smvn&d  schreef op: 22-08-2015 12:03:43
Mijn zusje ging een week of 3 geleden op vakantie, en die kreeg negatief reisadvies voor frankrijk.


Zal wel meer met die boeren te maken gehad hebben.

Gelukkig is het goed gegaan met die thalys, al vind ik het wel weer een beetje een vreemd iets.
Je bent momenteel nergens veilig.
 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Cindy Mv F&f  schreef op: 22-08-2015 16:59:40
wij gaan in december naar frankrijk..

beetje dubbel gevoel, maarja kan net zogoed hier ook komen. kun je nergens meer gaan

ik had net nog gegeken, maar frankrijk geeft geen negatieve reisadvies af.. 
 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Chloe  schreef op: 22-08-2015 19:50:22
Wij waren/zijn van plan om eind van het jaar met de Thalys naar Eurodisney te gaan.. voelt toch wat raar nu. Maar ik neem aan dat de controle en beveiliging na dit voorval zo streng zullen worden dat dat relatief 'veilig' zal zijn tegen die tijd.
 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Jill  schreef op: 22-08-2015 19:53:38
Wij gaan in de herfstvakantie met de Thalys naar Parijs met de kinderen. Voelt ook ff raar nu, maar ja, waar ben je nog veilig??
 
Quote
RE: onveilig gevoel Frankrijk
Cindy Mv F&f  schreef op: 22-08-2015 20:45:49
nou dat dit gebeurt denk ik eigenlijk niet dat in de trein niks meer komt, aangezien de beveiliging sterker wordt. 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op onveilig gevoel Frankrijk
Naam
Bericht