Menu
 

Topic:

Rellen Denhaag

Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 09:18:31

De demonstratie tegen de politie in Den Haag na de dood van een Arubaanse arrestant, is volledig uit de hand gelopen. Demonstranten gooien met bakstenen, hekken en flesjes. De ME voert charges uit.



De politie is massaal aanwezig en probeert de demonstranten te verspreiden. Bij de demonstratie zijn 500 mensen aanwezig. Zij roepen leuzen als 'politie moordenaars!'.


Betogers trokken met motoren zwarte sporen op het asfalt. Ook werd er vuurwerk afgestoken. Onder de betogers zijn niet alleen Arubanen, maar ook mensen van andere etnische groepen.


ZIE OOK: Familie Mitch: Wij willen gerechtigheid


Tientallen agenten houden een oogje in het zeil buiten hun bureau, dat is gesloten. Ook zijn er politiemensen die de discussie aangaan met de betogers.


Demonstranten hebben vlaggen, pamfletten en T-shirts bij zich met leuzen als I love Aruba (Ik hou van Aruba), Stop politiegeweld en Onbetrouwbaar ministerie. Ook herinnerden zij aan de 17-jarige Rishi die in 2012 door een agent werd doodgeschoten op station Den Haag Hollands Spoor.

 
Quote
Navigatie
RE: Rellen Denhaag
Banana  schreef op: 30-06-2015 09:20:44
kijk dat men boos is kan ik zeker begrijpen maar ga kwaad met kwaad vergelden denk dat het er dan echt beter op word 
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Banana  schreef op: 30-06-2015 09:21:27
o demonstreren vind ik dan nog wle kunnen he maar dat het dan weer zo uit de hand moet lopen 
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 09:28:10
Wat vinden jullie hier nou van?

Ik vind het erg dubbel... Man sloeg dronken op zijn pik, 'ik heb een wapen hoor, fouillier me maar' tja stomme grap natuurlijk...
Kijk wat er gebeurt is na de aanhouding valt natuurlijk niet over te discussieren, dat hebben we allemaal kunnen zien, de agenten hebben hem dood laten gaan, nog omhoog getrokken terwijl hij allang bewusteloos was, wat voor iedereen duidelijk was. Ze zochten zelfs een tijdje naar een hartslag. Zegt genoeg.

Maar het gebeuren zelf, dubbel. Een buitenlandse man, roept bij een druk concert dat hij een wapen heeft, politie staat op scherp vanwege de terreurdreiging. Dus ja ze duiken erop (of dat slim is als het indd een terrorist is vraag ik me dan weer af), stel nou ze hadden dat niet gedaan he, en het was inderdaad een terrorist, dan had je weer gehad 'hij riep dat hij een wapen had, en de politie deed niets'.
En nu is het, het is allemaal zo onterecht, dat is ook wel zo, een dronken man slaat op zijn pik en zegt wapen.. tja dat moet je natuurlijk ook gewoon kunnen opvatten als een (domme) grap. Dus dit had nooit nodig geweest. Vooral vanaf het moment dat hij al bewusteloos was, toen had er ingegrepen moeten worden. Een ontschuldige man is nu dood.

Maar wat ik me afvraag, is de politie hier wel klaar voor wat er komen gaat? Met oog op de terreur dreiging. Dit handelen is toch wel heel apart te noemen, als ze indd aan zoiets dachten. Ik vraag me serieus af wat er gebeurt als er echt wat aan de hand is.

En ben ook wel benieuwd wat hier uit komt.

Wat ik overigens ook mooi vind hoe te zien, kunnen nederlanders nog wat van leren, er word een buitenlandse man onrecht aan gedaan, en allemaal staan ze op en komen in opstand. (oke even de hooligans die alleen op relllen uit zijn er buiten gelaten) wij nederlanders blijven als suffe dodo's zitten, zal ons een worst zijn of er iemand onrecht aangedaan word. Vind dat wel mooi om te zien.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 09:28:45
Dat zijn gewoon die hooligans banana... die komen alleen maar om te rellen.... 
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 09:33:14
Oja en dan dat liegen van de politie, dat vind ik wel echt walgelijk, hij zou pas in het busje onwel zijn geworden. Ze wisten dus dondersgoed dat ze fout zaten, anders ga je niet liegen.
Pas toen er filmpjes naar buiten kwamen van hoe het echt was gegaan werd die verklaring snel door het OM ingetrokken.
Ik hoop dat die agente toch wel ontslagen worden.
Wat ze hebben gedaan is niet oke, maar goed daar valt dan nog over te praten denk ik. Ze zullen hun redenen hebben gehad.
Maar opzettelijk liegen en proberen te verhullen wat er gebeurt is door te verklaren dat hij in het busje ineens onwel werd, terwijl ze hem levenloos het busje hebben ingetrokken en al lang naar hartslag zochten.. Onbegrijpelijk.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Banana  schreef op: 30-06-2015 09:45:11
kijk dat hij gata lopen roepen onder de noemen tegen zijn vrineden dat hij gewapend is dat is gewoon fout 1 
maaaar dat de politie erop duikt en heb zooo toetakeld is natuurlijk 2 
ik dnek dat als die vent op de grond ligt j hem kan foulieren je ziet dat hij geen wapen heeft arresteer hem en neem hem mee maar er zijn verschillende filmpjes ook van voor hij bewusteloos was hij bewoog zij benen enz nog maar de politie zat er met 6 man op en was hem steeds aan duwen das natuurlijk iets wat neit nodig was geweest 
die fotos van zijn  hoofd daar moet gewoon echt iets vreselijks zijn gebeurd dat gaat niet vanzelf 

ik denk niet dat politie in nl in staat is terroristen te bestrijden je ziet heel erg dat ze gedrven worden door adrenaline er vol voor gaan en net iets doorslaan 

en dan vegen we alles mooi onder het tapijt want ja we kunnenniet zeggen dat we een ongewapende man met ene iets te grote bek levensloos geslagen hebben met zijn 6en 


en dan lekker met zijn allen gaan rellen want is natuurlijk weeer een van de aanleidingen om de politie lekker te bezijken en lekker te gaan rellen 
ipv gewoon beetje respectvol voor het slachtoffer en famillie nee dan beuken we er weer op los 

wat dan weer kan resulturen in meer slachtoffers want ja de politie kan weer ingrijpen en meppen 
en zo bijft het een circeltje 
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Suus  schreef op: 30-06-2015 10:02:02
wij weten pas hoe het zit als het onderzoek klaar is.....

vind nd het gebeuren er omheen irritant.... Snap dat ze boos zijn maar waarom profileren als arubanen.... zet je zelf vooral in een hokje....


 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Ans Mv J.k.d  schreef op: 30-06-2015 10:31:45
Ik vind het intriest dat de politie nu als overkoepeld systeem wordt aangesproken deze agenten zitten fout. Teminste als ik dit mag geloven, want wat  Suus zegt eerst het verslag en dan pas beoordelen.
Maar de reactie dit verdient de politie pardon? Een winkelier heeft shade aan zijn winkel hij/zij staat er volledig erbuiten en tja wie denk je dat die schade moet betalen juist dat wordt via de gemeente weer verhaald op de bugers.
Als iedereen nou leert dat politie geen afgeef bugers zijn en de agenten leren beter mee om te gaan met mensen en zichzelf niet boven de wet verheven dan blijft alles in balans. 
Kortom je hebt goede mensen en slechte mensen en tja dus ook goede agenten en slechte.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Jessiemv3  schreef op: 30-06-2015 11:30:54
Ik denk dat de helft van de actievoerders van gisteravond niet eens weet waarom ze demonstreerden...gewoon ff lekker rellen....daar walg ik van. Ze staan dan niet allemaal achter 1 man hoor, het is meer de sensatie volgens mij.
En de manier waarop, daar irriteer ik me ook mateloos aan.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 30-06-2015 12:12:47
Dat hij zegt een wapen te hebben is ntuurlijk fout. Maar waarom fouilleren ze hem dan niet, met zoveel agenten kan je ook iemand staand fouilleren iplv gelijk op de grond te gooien. Ten tweede ku je nagaan dat het niet goed is om met 4 man op 1 persoon te zitten, logisch dat die man geen lucht kreeg. Ten derde, als iemand bewusteloos is bel je de hulpdiensten. Ten vierde, ze hebben die man onnodig veel letsel bezorgd, zij hoofd was bont en blauw, hoe kan dat?

Ze hebben erg veel steken laten vallen, en zelfs als ze dachten dat het een terrorist was, heb je nog niet het recht om iemand van het leven te beroven tenzij ze bewijs hebben dat hij al handelde doordat er bijv al slachtoffers waren gevallen.

Als het verhaal echt zo is zoals nu in de media naar voren wordt gebracht mogen ze van mij per direct uit hun functie worden gezet. Wat er hier gebeurd is, staat in geen enkel protocol, is niet gebeurd uit noodweer en hoort ook niet bij de bevoegdheden als politieagent.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Sunshine  schreef op: 30-06-2015 12:55:42
Tja het lijkt op amerika dit hele gebeuren.
Van man tot actie van de politie tot aan de rellen.
Dit hebben we ook allemaal op tv kunnen zien.

Dit had gewoon niet mogen gebeuren.
Ik denk dat er net zoals in vele sector's verkeerde mensen worden aangenomen.
Door alle bezuigingen.

Mensen in de zorg ,mishandelen de ouderen en laten ze vervuilen.
De politie tja er lopen er te veel die denken dat ze alles zijn en kunnen maken.

Tegenwoordig gaat het om een papiertje en niet of je geschikt ben voor het vak.
Want je met alle liefde en plezier en je hart op de juiste plaats heb.

Het is iniedergeval heel triets dat het heeft kunnen gebeuren.
En rellen tja je schiet er niks mee op,maar stil dit voorbij laten gaan.
Deze mensen verdienen hun straf ,en samen willen deze mensen zich sterk maken voor dit gebeuren
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Zijlijn  schreef op: 30-06-2015 13:12:56
ik vind het er niet toe doen wat zijn afkomst is.

Beetje dom om te roepen dat je een wapen hebt, nog dommer o je te verzetten tegen een arrestatie. Onevenredig geweld door de politie, ja, zo te zien wel. Ik wacht het onderzoek af.


De rellen gaan nergens over, die mensen gebruiken de dood van die man om geweld te plegen.
de houding t.o.v de politie die uitgefoeterd wordt...bizar
nog bizarder dat degenen die het hardts roepen dat het een racistisch motief heeft de politie uitschelden voor kankerjoden.
Wat hebben de joden nou weer gedaan?

maar goed. gekke wereld. ik vrees dat we een heel goed leger nodig hebben.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Minou  schreef op: 30-06-2015 13:27:44
...daar wordt al teveel op bezuinigd helaas zijlijn wat we aan materiaal hebben...stelt niets voor meer
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Zijlijn  schreef op: 30-06-2015 13:34:33

Quote Minou:
...daar wordt al teveel op bezuinigd helaas zijlijn wat we aan materiaal hebben...stelt niets voor meer



idd, vandaar mijn vrees


 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Mv5  schreef op: 30-06-2015 13:57:18

Hier zijn van beide kanten fouten gemaakt. Het is natuurlijk, zeker nu, heel erg dom om tijdens zo'n concert te roepen dat je een wapen hebt. Denken mensen dan echt niet meer na? Blijkbaar dus niet.
Maar het is ook onnodig om met vier man bovenop iemand te springen en hem helemaal in elkaar te slaan tot bewusteloosheid en de dood aan toe. Dat gaat echt veel en veel te ver. Die politiemensen zouden zich heel diep moeten schamen. Maar de relschoppers moeten zich net zo goed heel diep schamen. Protesteren oke, maar dan wel geweldloos en zonder te rellen. En de etniciteit van het slachtoffer vind ik bij een arrestatie geen rol spelen. Althans, dat zou niet moeten. Maar of hier echt sprake is van racisme weet ik niet. Tegenwoordig is zowat alles racisme. Dus wat dat betreft wachten we het onderzoek maar even af.

 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 14:28:42
Zijlijn ben ik het niet mee eens.

Hij wees naar zijn pik he.. hij sloeg op zijn pik, had gedronken en doelde met wapen op zijn pik.. dom, ja natuurlijk, maar daar is dit niet voor nodig.
ze hebben hem continu flink op zijn hoofd geslagen, NADAT hij al op de grond lag met 4 man opzich. dat kan gewoon niet, al was hij wel gewapend, dan nog kan dat niet.

Ik vind het zielig voor alle andere agenten in nederland, die krijgen de shit over zich heen, terwijl ze het waarschijnlijk ook verafschuwen..
Dit is politie denhaag he, daar gebeuren wel meer aparten dingen. Je krijgt daar al heel snel klappen, ook in je cel.. dus ja.
Misschien moeten ze daar wat aan doen. Ik ken 2 agenten (1tje heel goed) die weg zijn gegaan bij politie denhaag om dit soort dingen. Dus nee is niet alleen van arrestante af deze verhalen.

wat hier is gebeurt kan niet, het is dubbel absoluut, maar hier is zoveel geweld gebruikt. ik hoef geen onderzoek af te wachten hoor, kijk gewoon de filmpjes, en lees de verklaringen van mensen die er bij waren, maar er verder totaal los van staan. gewone voorbijangers (ik weet dat er nu geroepen gaat worden dat je daar niets mee kan, want ja het is hun word tegen... maar toch )

Wel snap ik dat de politie ingreep, zeker op dit moment. Want je weet het gewoon niet.

We gaan een nare tijd tegemoet, en politie staat ook op scherp. Helaas bewijzen ze hier weer dat ze niet juist kunnen handelen, onze agenten zijn hier gewoon niet op voorbereid, en dat vind ik nog het engste.

 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 14:30:54
ik denk trouwens niet dat er spraken is van rasime, zo is onze politie juist helemaal niet.
maar een buitenlander die roept een wapen te hebben, dat is natuurlijk wel iets wat op dit moment van alles oproept he.
zou het een duidelijke blanke hollandse jongen zijn geweest dan had het anders gegaan denk ik. niet omdat ze rasistisch zijn, want ik weet vrijwel zeker van niet, maar gewoon puur om wat er op dit moment speelt en de terreurdreiging op het een na hoogste niveau staat.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Krumelke  schreef op: 30-06-2015 14:47:57
vind het een hele lastige deze.....die rellen nu zijn verschrikkelijk en totaal overbodig !!!!!!!!!!! oog om oog tand om tand is dit nu. de rellen zijn ook niet door mensen die betrokken zijn bij dit "geval" en wel mensen die het gewoon leuk vinden om te rellen en altijd wat er ook is standaard tegen de politie zijn !

van de politie vind ik het ook heel duidelijk. de aanwezigen bij de arrestatie dienen allen ontslag te krijgen !!! on eervol ontslag. dit heeft namelijk niets te maken met het arresteren van een dronke man, dit is verwijtbaar gedrag. iedereen zag dat de man iets mankeerde toen hij eenmaal geschopt geslagen was....toen had er minimaal 1 in moeten grijpen....de politie nederland roept altijd op dat omstanders iets moeten doen....deze agenten waren de omstanders en deden NIETS ! bij diversen was duidelijk dat er iets aan de hand was. bij twijfel kunnen ook zij ambulance inschakelen om zekerheid te geven dat de arrestant niet faked.

dus ja iedereen is momenteel fout zou ik zeggen....
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Suus  schreef op: 30-06-2015 17:16:22
Ik heb geen filmpje gezien dat ze op zijn hoofd slaan? 

Ik zie een levende man die weigert zich over te geven en door 5 man in bedwang gehouden wordt. Waar staat dat andere filmpje?
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 17:17:52
Er zijn wel 10 filmpjes Suus.
Op youtube zijn naam intypen en je kunt alles bekijken.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Smvn&d  schreef op: 30-06-2015 17:18:48
Heb je de foto van zijn hoofd eigenlijk gezien? Denk dat je er dan al niet meer omheen kan dat hij totaal in elkaar gemept is. 
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Boterbloem  schreef op: 30-06-2015 18:38:32

Rellen zegt al genoeg... Mensen die rellen gaat het helemaal niet om die man, ze hebben gewoon weer een reden om zich aso te gedragen.

Ik vind dat ze erg goed onderzoek moeten doen naar hoe er gehandeld is.
Wat de reden van overlijden is, waarom de keuze is gemaakt met meerdere er bovenop te gaan zitten.

Ik heb geen andere filmpjes gezien, maar 1 filmpje.

Wel lastig dat alles zo tegenstrijdig is, aan alle kanten.
Hoop dat ze hier de waarheid boven tafel krijgen. En dat de juiste gevolgen daaruit voortkomen.

Wat verschrikkelijk voor de familie van deze man...

 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Sunshine  schreef op: 30-06-2015 19:03:44
We hebben het over een dronken man die met zijn dingetje aan het zwaaien was en het een wapen noemde.
Natuurlijk laat iemand zich niet zomaar in de boeien slaan,wie zou dat doen dan.

Die man is zwaar mishandeld ,en dat is niet nodig
Als het goed is word je ervoor opgeleid ,om iemand zo veilig mogelijk in dd boeien te slaan.

In dit geval is in mijn ogen de politie fout.
Het is je beroep ,je hoort met dit soort dingen om te gaan
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Banana  schreef op: 30-06-2015 20:44:28
ik zie op een filmpje dat er 4 agenten op zijn lijf zitten een heeft hem in een soort van wurggreep 
terwijl een ander zijn arm op zijn rug probeert te krijgen om hem in de boeien te slaan 
hij werkt daar erg tegen maar die wurggreep ziet er ook best bizar uit (echt arm stevig om zijn nek en hoofd) later wil die agent teoschouwers toesppreken ofzo en laat hij de wurggreep los(hij is inmiddels in de boeien) maar zet wel zijn knie meerdere malen goed op zijn hoofd 

bij rtl neiuws hoorde je een lijkschouwer spreken 
hij zei dat een man van deze leeftijd en conditie niet zomaar dood gaat aan een paar flinke knallen op zijn hoofd 
oke de lijkschouwing is dus in volle gang maar volgens deze man was het bijna onmogenlijk dat deze man zou overleiden als hij zo inelkaar gebeukt zou zijn er zouden dan meerdere oorzaken moeten zijn 

heb de fotos van zijn hoofd gezien dat was echt schokkend maar ben toch ook wle beneiuwd wat er uit d elijkschouwiing gaat komen 
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Kees  schreef op: 30-06-2015 21:09:15
ik zie alleen maar filmpjes waarbij de 4 ? agenten bovenop hem zitten.

een protocol om hem te arresteren is prima, daar zullen ze hun redenen voor gehad hebben, want dat doen ze niet zomaar, daar geloof ik in.
dat meneer in een nekklem wordt gelegd, snap ik ook want dat ik vaak wel protocol.
maar ik weet niet wat deze agent aan het doen is?

ik heb de politieschool niet gedaan maar zelfs ik kan zien dat hij de lucht uit zn strot duwt.

wat ie dan ook gedaan heeft, dit is echt heel fout gedaan deze arrestatie.

wellicht mankeerde meneer ook al wat en is zo'n heftige arrestatie net de druppel geweest.

hoop echt met heel mijn hart dat dit netjes wordt uitgezocht en gepaste maatregelen voor getroffen gaan worden, want vaak is het natuurlijk zo dat de politie altijd beschermd wordt he
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Jen9  schreef op: 30-06-2015 21:12:31
Kleine idiootjes die alleen komen om te rellen.. 
Maakt ze geen zier uit waar t over gaat.. weten waarschijnlijk niet eens waar t over gaat...
Dat denk ik erover.

Verder lijkt t me een goede zaak dat er een onderzoek komt.
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Zijlijn  schreef op: 01-07-2015 00:05:30
ik ben het wel grotendeels met jou eens, Sis


Ik ga eens kijken of ik meer filmpjes kan vinden. En wacht nog steeds het onderzoek af
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Mama Van Drie  schreef op: 01-07-2015 07:49:50
Als er een persoon roept 'ik heb een wapen' tijdens een evenement dan kan je logischerwijs verwachten dat dat gevolgen heeft.
Dat ze niet eerst gaan kijken waar hij naar wijst om te weten of het misschien een grapje is lijkt me ook niet meer dan logisch.

Dat de politie extreem gehandeld heeft of lijkt gedaan te hebben is niet vreemd, wat overigens niet wil zeggen dat dat ook correct was! Er zal vast een onderzoek komen en terecht.

Er zijn veel andere manieren om iemand de boeien om te doen en/of tegen de grond te werken, zeker weten! 

 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Suus  schreef op: 01-07-2015 08:46:10
Sis, sorry maar ik kan geen filmpje vinden dat hij op zijn hoofd geslagen wordt?
 
Quote
RE: Rellen Denhaag
Zijlijn  schreef op: 01-07-2015 14:46:22
ik heb ook geen filmpjes gevonden waarin hij op zijn hoofd geslagen wordt.  Hij schijnt ook te zijn overleden door zuurstofgebrek, niet door klappen op het hoofd. Vreselijk natuurlijk!  

anyway:



Arubaanse arrestant kwam om door politiegeweld, vijf agenten verdacht

VANDAAG, 12:28BINNENLAND

 

Dood Henriquez het gevolg van politiegeweld

Video afspelen 00:41

Het is aannemelijk dat de Arubaanse arrestant Mitch Henriquez is overleden aan zuurstofgebrek, dat waarschijnlijk is veroorzaakt door het politieoptreden van zaterdag in het Haagse Zuiderpark.  

 

"Voor het zuurstoftekort zijn geen andere verklaringen gevonden", zei hoofdofficier Kitty Nooy van het Openbaar Ministerie tijdens een persconferentie in Den Haag. "Ook zijn er geen natuurlijke oorzaken gevonden voor het overlijden." Daarnaast had Henriquez geen drugs gebruikt of te veel alcohol gedronken.

 

Nooy gaf een toelichting op de voorlopige  resultaten van het Rijksrecherche-onderzoek naar de dood van de arrestant. Nooy sprak van "heftige bevindingen". 

 

Politiechef Den Haag Paul van Musscher

Video afspelen 00:57

De vijf agenten die betrokken waren bij de aanhouding zijn buiten functie gesteld, zei het hoofd van de politie in Den Haag, Paul van Musscher. Ze worden officieel verdacht van betrokkenheid bij de dood van Henriquez. 

 

Dit nieuws komt bij de politie enorm hard aan, zegt Van Musscher. Hij gaat ervan uit dat er met de juiste intenties is ingegrepen, "maar het is echt fout gegaan". 

 

Schokkend

De familie van Henriquez en de agenten zijn vanochtend op de hoogte gesteld van de voorlopige uitslag. "Dit bericht moet een ongelooflijke impact hebben op de familieleden", zegt Nooy. "Namens het OM betuig ik ons diepe medeleven."

 

Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag noemde het overlijden van Henriquez tragisch en schokkend. 

 

Wapen

Een dag na de arrestatie van Henriquez dook een video op van de aanhouding, waarbij de man door meerdere agenten in bedwang werd gehouden. Hij was in Nederland op familiebezoek en bezocht het muziekfestival Night at the Park.

 

Volgens Nooy is Henriquez aangehouden nadat hij meerdere keren had geroepen dat hij een wapen bij zich had. De politie heeft volgens haar geweld gebruikt bij de aanhouding omdat de man zich verzette. De dag erna overleed hij in het ziekenhuis.  

 

Sinds het overlijden van Henriquez is het enkele nachten onrustig geweest in de Schilderswijk. Op Aruba is de dood van Henriquez groot nieuws.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Rellen Denhaag
Naam
Bericht