Menu
 

Topic:

Wat erg.

S@ssefr@s  schreef op: 18-06-2015 09:59:19
Zie net op facebook een filmpje voorbij komen van een vrachtwagenchauffeur die 2 asielzoekers meeneemt en ze vervolgens afzet in Frankrijk. Hij maakt de vrouwen wijs dat ze in Engeland zijn, maar ze zijn in Frankrijk. En een lol dat hij heeft.

Iemand dit filmpje gezien? Ik begrijp de problemen die de chauffeurs hebben met de asielzoekers, maar dit vond ik echt heel erg.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 10:55:18

vanuit zijn werk kan ik de frustratie wel begrijpen. Absoluut.
En ik snap ook best dat je daarbij fouten maakt: verkeerde opmerking zoals over zwarten en ze voor de gek houden.
Hij is ook een mens, net als ieder ander.

Maar dat neemt niet weg dat het fout is.

Wanneer ik die reactie zie van die ene vrouw dan raakt mij dat... Die vrouw is diep diep geraakt dat ze mogelijk in Engeland is...
Wie weet de reden? Wie weet waarom ze weg wilden?


Voor het grote geld? Of was er toch meer aan de hand?

Dat het vlees wegmoet is erg, MAAR ik vind het niet onbegrijpelijk dat zij zijn blijven zitten... Als ik zou vluchten en ik heb een kleine kans om te blijven zitten zou ik dat mogelijk ook doen. WANT: anders kun je nooit vluchten...
Dan blijf je je leven lang proberen volgensmij. 


 


Ik vind dat dus echt helemaal niet bewijzen dat ze nergens om geven...


Het zou bijvoorbeeld wel kunnen laten zien dat ze veel geven om hun leven...


 


Als je op een gegeven moment het plassen en poepen niet op kan houden zegt dat niet dat het je allemaal niets boeit, dat zegt dat je mens bent die het niet op kan houden...

Ik heb nergens hun beweegredenen gelezen, dus kan daar niet over oordelen.
Dat ze dozen opzij hadden gegooid, dan ben ik benieuwd:h ebben ze dat gezien?
Zijn ze niet gevallen? Of dat ze tijdens het rijden er tegenaan zijn gevallen?

Lijkt een beetje op invullen van...


 


Maar nogmaals: ik begrijp de frustratie wel en ik begrijp ook echt wel dat je daarin te ver kan gaan...


 

 
Quote
RE: Wat erg.
S@ssefr@s  schreef op: 19-06-2015 11:13:42
Je moet het denk ik vanuit 2 werelden bezien. Enerzijds die van ons. Veilig en wel vanaf onze bank. Wij zien een kapotgemaakte vrachtwagen, vervuild. Een chauffeur in de problemen. Aan de andere kant heb je de vluchteling. Een mens in nood die die vrachtwagen ziet als zijn redding. Ze MOETEN in die wagen komen, die wagen leidt hen naar een beter leven. Dat is een heel andere insteek en ik begrijp beide. Voor de chauffeur is het vreselijk. Het maakt zijn werk ondoenlijk. Ik begrijp de nood van de vluchteling ook. Misschien zouden wij hetzelfde doen als we zo ver heen waren. Ik hoop dat er voor beide een oplossing gaat komen.
 
Quote
RE: Wat erg.
An  schreef op: 19-06-2015 13:03:39
Waarom perse naar Engeland? In Frankrijk en nog veel en veel meer landen ben je ook uit de oorlog.
Ik vind het onacceptabel wat die mensen in Calais doen. Dit moet eigenlijk gewoon hard aangepakt worden.
 
Quote
RE: Wat erg.
Samira  schreef op: 19-06-2015 13:23:46
An, omdat het door de bureaucratie in Frankrijk veel langer duurt... Ze zij dus wel degelijk van alles op de hoogte en weten meer dan wij denken.
Het is ook onacceptabel, ze rellen onder elkaar, tegen de politie en bedreigen chauffeurs. Veroorzaken rellen omdat het eten wat ze krijgen niet goed genoeg is, moeten we dat soort mensen toestaan en met een warm welkom ontvangen overal?
 
Quote
RE: Wat erg.
Mama Van Drie  schreef op: 19-06-2015 13:36:31
In Calias zijn het voornamelijk Albanezen, die zijn niet op de vlucht, in Albanie kan je gewoon wonen, dat het een arm land is wil nog niet zeggen dat je dan op deze manier je weg moet vinden naar een ander land en ik snap best dat ze een beter/ander leven willen maar als we dat toestaan dan kunnen we alle arme landen wel hierheen halen want wie wil er nou geen beter leven. Dat dat niet haalbaar is lijkt me duidelijk.
Ik zie dus geen enkel excuus voor het op deze manier vernielen van vrachtwagens en de waar erin en dee chauffeur in onmogelijke situaties brengen, als het om Albanezen gaat en dat is in Calais voornamelijk dan moeten ze daar rap korte metten mee maken, is echt van de zotte....ze zijn NIET op de vlucht...ze willen een beter leven...maar dat doe je dan toch niet zo? Dat mag je niet zo doen vind ik.

Een groot deel van de Albanese economi is direct of indirect met de misdaad verbonden, Albanie wil toetreden tot de EU maar een struikelblok is de aanpak van de georganiseerde misdaad, (mensenhandel/drugssmokkel en sigarettensmokkel) de bestrijding hiervan wordt nu door de EU finacieel gesteund de komende jaren.
Je kan je afvragen wat er dus allemaal deze kant op komt...

Albanezen kunnen dus terug gestuurd worden zonder gevaar voor leven, er is geen oorlog in dat land en we kunnen toch geen sinterklaas land worden of wel?

Waarom ze perse naar Engeland willen weet ik niet precies
Ik weet wel dat er landen zijn die een soort van premie geven als een asielzoeker het land uitgaat en ergens anders asiel aan gaat vragen, en ze weten heel goed welke landen dat zijn.
Ook weten ze over het algemeen heel goed in welk land het het gunstigste is om te verblijven, er zijn bv landen waar ze wel zelf huisversting moeten betalen of bijdagen aan, NL is een land wat dat allemaal geeft, en zzo zijn er nog meer dingetjes.

IK vind dat dat niet uit zou moeten maken als je op de vlucht bent, echt op de vlucht en met de Syriers is dat misschien ook wel zzo maar de rest.....de gelukszoekers.....die willen dan bv niet naar een land waar het minder gunstig is finacieel. IK vind dat je die moet weren, dus de echte vluchteling, die vlucht voor gevaar, voor behoudt van zz'n leven o.a de Syriers wat over het algemeen nog ontwikkelde mensen zijn, daar heb ik begrip voor maar er zijn er echt veel die mijn begrip niet hebben.
Ik vind ze echt niet allemaal zielig

Dat het een probleem geworden is dat is een ieder wel duidelijk en dat daar iets mee gedaan moet worden ook.....het lijkt dweilen met de kraan open.



 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 13:56:19
Omdat ze weten wat er in engeland te halen is, want nogmaals daar gaat het ze om. We hebben het hier gewoon niet over syrische oorlogslachtoffers, maar daar wil niemand aan.

Want die boeien het niet waar ze terrecht komen hoor, als ze maar veilig zijn.

En net wat mamavandrie zeg, en ik geloof dat wij het niet heel vaak eens zijn, maar nu wel. deze mensen veroorzaken zoveel elende..
Niks is goed genoeg, ze zeiken inderdaad zelfs over het eten wat ze krijgen!! Dat doen echte vluchtelingen niet hoor.

Deze mensen zijn op zoek naar geld, meer niet. Ze verwachten (eissen!) een hotel, een 5* diner, geld.... Zeiken is het enige wat ze doen.

En nogmaals, ik vind echt dat de oorlogsslachtoffers direct geholpen moeten worden. Maar wat er nu gebeurt kan gewoon niet.
Het overgrote deel is geen echte vluchteling, de meeste syriers die zijn nog niet eens in europa. de meeste zitten nog in een kampje in tukijen, waar ze overigens dolgelukkig mee zijn!!! Want ze krijgen water, en rijst! Bizar toch? Terwijl het tuig dat hier heen komt al zeurt over het beleg op hun boterham!
 
Quote
RE: Wat erg.
Samira  schreef op: 19-06-2015 14:14:12
Precies, maar dit topic gaat niet over syriers die in feite met niets blij zijn omdat ze uit de oorlog zijn. 

De vluchtelingen die in Calais de vrachtwagens openbreken, de vracht naar de klote helpen en chauffeurs bedreigen enz kunnen in feite gewoon terug naar hun eigen land. Nee, we laten ze daar lekker allemaal zitten terwijl chauffeurs liever niet meer de oversteek willen maken vanaf Calais en zich niet veilig voelen en blijkbaar ook niet zijn.
Dat is te gek voor woorden en dat wordt verdedigd door een hoop mensen hier want het zijn vluchtelingen en ook mensen.... Tuurlijk zijn het ook mensen, maar laat ze zich dan ook zo gedragen om mee te beginnen!
 
Quote
RE: Wat erg.
An  schreef op: 19-06-2015 14:17:01
Precies, mensen die zich zo gedragen hebben geen opvang nodig. Veel strenger aanpakken, maar ja, die stap had in het verleden al gezet moeten worden. Altijd veel te "lief" geweest.
Heel hard aanpakken zodat ze misschien eens gaan beseffen dat ze beter hun energie kunnen steken in het er wat van maken in hun eigen land dan in Europa de boel komen te verzieken.
 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 14:20:32
Maar op welke cijfers baseer jij je dan Sis?
Ik zit op de site van vluchtelingenwerk te lezen, en als ik daar kijk zie ik dat het grootste gedeelte wel vluchteling is.
En er is een heel gedeelte wat uitgezet wordt, waarvan een deel wat dus niet helemaal duidelijk is en de gelukszoekers...
Of ik moet het echt heel scheel lezen...

Maar ook dan he...
Hier in Nederland klagen we er ook heerlijk op los,
maar stel dat het hier niet meer betaalbaar is:
ik hoor zoveel mensen zeggen dat ze dan naar een ander land gaan.
Maar met welk geld als je het niet meer hebt?
Wat doe je als je kind niet meer te eten heeft?
Of een overheid je dwingt tot keuzes waar je echt echt echt niet achter kan staan?
Of weet ik veel wat...

Zouden we echt allemaal hier maar blijven zitten, schulden opbouwen bij wijze van en toe zitten kijken?

Want niet alle albanezen klagen natuurlijk over wat er op hun brood komt.
Alleen van al die mensen die dat niet doet is het niet interessant om te vermelden in het nieuws.
We moeten goed onthoude ndat wat het nieuws ons voorspiegelt ons een enorm verkeerd beeld geeft.
Want we zien maar 1 kant, en dat is bij nieuws eigenlijk bijna altijd het verkeerde...
 
Quote
RE: Wat erg.
Samira  schreef op: 19-06-2015 14:24:18
Bloem, door te zeggen dat het nieuws bijna altijd het verkeerde voorspiegelt kun je iemand mooi de mond snoeren

Feit blijft dat die mensen verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedrag, maar het boeit ze gewoon niet lijkt wel. Ik heb altijd geleerd dat wanneer je ergens te gast bent je je gedraagt, maar dat zie je in Calais niet terug.
 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 14:33:02
Nee, het nieuws wordt niet verkeerd voorgespiegeld, heb ik het zo omschreven?
Fout van mijn kant.

Het nieuws is eenzijdig.

Je hoort het negatieve: we horen de oorlogen, de moorden, ontploffingen.
Maar je hoort niet alle huizen die niet zijn ontploft, alle aanslagen die niet zijn gepleegd en alle mensen die niet zijn vermoord
Ook hoor je niet over de landen waar geen oorlog is enzovoort.

Dus als je enkel het eenzijdige aanneemt en niet of weinig rekening houdt met de andere kant krijgt je een heel vertekend beeld.

Dus je hoort niet over alle dankbare vluchtelingen,
maar je hoort wel over elke vluchteling die klaagt over beleg op zijn brood of fruit wat ie erbij wilt.
Snap je wat ik bedoel?
 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 14:34:08
Nee, zo zeg ik het ook niet zie ik nu.
 
Quote
RE: Wat erg.
Samira  schreef op: 19-06-2015 15:34:19

Quote Boterbloem:
We moeten goed onthoude ndat wat het nieuws ons voorspiegelt ons een enorm verkeerd beeld geeft.
Want we zien maar 1 kant, en dat is bij nieuws eigenlijk bijna altijd het verkeerde...



Volgens mij zeg je dat hier wel, maar dan zal ik het vast verkeerd begrepen hebben
 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 15:51:39
Volgens mij is dit amper op het nieuw geweest, dus dat is mooi want dan kan het niet verkeerd voorgespiegeld zijn.

En nee niemand heeft exacte cijfers, zelfs de vluchtelingen organisaties niet, want het is helemaal niet bekend, de helft dobbert namelijk nog ergens rond of zit nog verstopt.

Ik hoop dat je toch wel een beetje ziet wat er overal gebeurd? Filmpjes, foto's, berichten van vrachtwagen chauffeurs, de mensen die er mee werken, de politie, de kustwacht, maar al die mensen spiegel ons natuurlijk een totaal verkeerd beeld voor (das dan wel weer bijzonder uit jou mond bloem, dat zelfs politie niet meer betrouwbaar is )

We zien toch met zijn alle zeker wel wat er allemaal om ons heen gebeurt? Of beperken we ons echt tot ons eigen asielzoekerscentrum waar we wat mensen gesproken hebben?

Nogmaals die heeft niets meer met oorlogsvluchtelingen te maken. Er is daar niet eens oorlog... Moet je eens kijken wat er overal binnen komt.
Gelukkig zit nederland nog goed, en hebben wij nog amper last van de stroom, maar de landen om ons heen, het is te gek voor woorden, en wij betalen net zo hard mee, euro he.

Binnenkort mag iedereen weer 200 euro per maand extra gaan inleven, kijken hoeveel mensen het dan nog leuk vinden.
 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 15:57:15
Heb op google vluchtelingen werk in getoetst, en begin je dnk wijze te snappen, jij beperkt je slechts tot nederland, ja dan komen we er inderdaad nog goed vanaf.
Alleen zoals je in het artikel al leest proberen ze vooral naar engeland te komen, ook via nl.. maar ook niet.
Italie en spanje zitten letterlijk vol, blijven aanspoelen. 
Maar als je daar niet naar kijkt, dan zal het vast mee vallen...

Hier in nederland valt ook minder te halen natuurlijk. Dus we hebben daar dan wel geluk in, de goede komen wel bij ons terrecht.
 
Quote
RE: Wat erg.
Xsara  schreef op: 19-06-2015 16:09:18
@samira, ik denk dat wij verschillend over militair ingrijpen denken. nederland voert veel vredesmissies uit het is het begeleiden van het opbouwen van het land maar in samenwerking met de eigen bevolking. maar wel evt. beschermen van de bevolking en een nieuw gekozen democratische regering met harde hand, indien nodig!

@mama van drie, beter daar in investeren dan allemaal hierheen halen en dan wat, kost dat niets?  als het probleem niet wordt weggehaald dan blijft het opvangen altijd een druppel op de gloeiende plaat! Het is een kwestie van oorzaak en gevolg, aan de oorzaak moet iets worden gedaan. 
 
Quote
RE: Wat erg.
Fransje72  schreef op: 19-06-2015 16:10:40
Hier zit een acz, 10 km verderop, veelal albanezen. Die dus in hongerstaking gaan na 8 weken, want die tijd staat ervoor om de familie te laten overkomen. En als dat iets langer duurt, krijg je dit. Die bij de supermarkt naar binnen gaan, de melkpakken leegdrinken en weer terugzetten, eten in de tas stoppen en meenemen. En omdat het een grote groep is, durft de bedrijfsleider niets te doen. Die bij de huizen gewoon achterom lopen om daar een fiets te "lenen", want lopen is not done. Die, als ze onderweg zijn, gewoon in de tuinen van de dorpsvewoners poepen. En ja, er zitten ook hele dankbare mensen tussen. Die kennen we ondertussen wel. Maar het gros heeft eisen. Elke dag drank zodat ze zich kunnen bezatten, elke week dat de pokitie wel een paar keer met spoed naar toe moet omdat er herrie is. Ze weten precies de regels , en o wee, mocht er iets niet volgens de regels doen. En dit zie je ook niet in het nieuws, want dat houden ze er buiten, net als de dankbare mensen. En ik ken helaas nog meer van deze verhalen. Een oom van mij is sinds 2 weken gestopt met vluchtelingenwerk. Hij werd gewoon bedreigd als hij ze onze normen en waarden uitlegde, uitlegde hoe het gaat met het weekgeld wat ze krijgen, de nederlandse taal wilde bijbrengen. 
Ik ben ook van mening dat mensen die moeten vluchten vanwege geloof, oirlog of wat dan ook hier opgevangen moeten worden. Deze mensen willen ook terug als het veilig is omdat ze willen helpen met de opbouw in hun land.
Ik hou mijn hart vast, de komende maanden en dan vooral in Calais. 
 
Quote
RE: Wat erg.
Fransje72  schreef op: 19-06-2015 16:13:10
En weet je wat ik het ergste vind? Dat ik zo denk. Ik schrik van mezelf, vind het verschrikkelijk. Zo dubbel, want ik wil van het goede van de mens uitgaan.
 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 16:18:20
Helaas is dat op dit moment wat er gebeurt, maar wat je niet ziet bestaat niet gaat hier gewoon op.
De goede mensen gaan uit van zielige vluchtelingen, wat ik heel goed snap, ik snap boterbloem haar punt heel erg goed, omdat zei spreekt uit haar ervaring, en niet ziet wat er verder gebeurt, en ik ben het volkomen met haar eens, ALS het inderdaad over zielige vluchtelingen zou gaan, maar dat is nu niet zo.
Dit hele probleem, wat nu speelt, zijn geen vluchtelingen.

De syrische vluchtelingen worden echt wel goed opgevangen. Wij hebben hier meerdere centra, en bed bad brood practisch om de hoek, en ik zie echt wel wat er allemaal gebeurt, het is een ware invasie!
 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 17:32:55

Sis, dan ben ik erg benieuwd naar de cijfers van de andere landen...
Ik kan het niet vinden.

Ik geloof ook wel dat deze groep een probleem zijn. Alleen ging op een gegeven moment de discussie door elkaar over vluchtelingen algemeen, en enkel mensen uit deze hoek. Dan laat ik ook de andere kant zien.
Alleen is er geroepen dat ik zou vinden dat iedereen altijd welkom zou moeten zijn, waardoor er nu volgensmij een beetje een vertekend beeld is...


Het gesprek liep op een gegeven moment door elkaar en over deze groep heb ik ook al iets gezegd...


Nu wordt er ineens gezegd dat ik niet zie wat er verder gebeurd,
maar heb alleen al het filmpje gezien en volg het nieuws ook af en toe hoor ;-)

Het is zo lastig discussieren als telkens conclusies worden neergezet als feiten die niet zo zijn 

 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 17:34:13
En dat bedoel ik niet als verwijt, want mogelijk wordt het ook niet zo bedoeld,
alleen heb ik daardoor het gevoel dat ik telkens moet uitleggen waar ik wel voor sta over dingen die ik niet zeg of beweer 
 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 18:03:56

Zit trouwens wat nieuwsberichten te lezen over vluchtelingen die in vrachtwagens gaan..
Lees nergens iets over gelukszoekers op welke manier dan ook.
Zoals het gesteld wordt zijn het vluchtelingen die zo wanhopig zijn dat ze dit maar proberen omdat ze niets meer te verliezen hebben...

Heb op allerlei mogelijke manieren gezocht...
Alleen powned, dumpert en geen stijl spreken daarover... Maar goed, die staan dan ook wel op een bepaalde manier bekend.

Lees ik de serieuzere sites dan zie ik het niet terug,
lees ik over mensen die echt vluchten..




Albanie... Ben projectmatig bezig voor Kosovo en als ik hoor dat ouderen daar 40 euro per maand hebben om van te leven en het leve nniet veel goedkoper is dan hier... Of wanneer je partner overlijdt je ook dat bedrag krijgt als je geluk hebt...
Ik weet niet of ik dan in zo'n land zou willen blijven, geen uitzicht op beter.
We zien daar mensen die op een vies matras in de modder liggen... Niet bij toeval een paar maar een enorm groot gedeelte van de bevolking...
Nu zeg ik niet dat Albanie ook zo is, toch vraag ik het mij af.

Albanie is volgens Belgie sinds vorig jaar bijvoorbeeld geen veilig land meer... Waarom wordt hier dan beweerd dat die mensen het niet zo slecht hebben? Wat is de reden dat Albanie mogelijk toch niet meer veilig is? 

 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 18:06:08
(even gewoon als informatie he, neemt niet weg dat het eisende gedrag simpelweg niet kan en hoort. Net als pakken melk leegdrinken, die mensen begrijpen ook dat dat niet hoort en dat vind ik verschrikkelijk)
 
Quote
RE: Wat erg.
Fransje72  schreef op: 19-06-2015 18:27:37
Helaas is het net zoals hier. De goeden lijden onder de slechten. Ik wist niet dat Belgie Albanie als niet veilig beschouwd, zo ver heb ik me er niet in verdiept. Ik vind het echt vreselijk wat er gebeurt, maar zoals een afrikaans gezin hier zegt: de echte vluchteling staat nog in Afrika, die heeft geen geld om een oversteek te maken.
En dat van de pakken melk, is helaas een van de vb. Kan er nog wel opnoemen. Maar ik wil in het goede van de mens geloven. Ik weet niet wat ik zou doen in zo'n situatie, ik zit er niet in, het is gissen. Maar ze zeggen niet voor niets, een kat in het nauw maakt rare sprongen. . 
Terug on topic.
Nee, wat de chauffeur doet is niet netjes, maar ik kan het me goed voorstellen. Wat zou hij anders moeten doen. Hij heeft geprobeerd ze er uit te zetten, lukt niet. Wat had hij moeten doen dan?
 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 18:47:38
Bloem zoals eerder benoemd, komt dit inderdaad weinig in de media terug. En eerst zeg je dat de media alles verkeerd voorspiegelt, en nu wil je jou ideeen onderbouwen met nieuwsartikelen 

Nederland heeft na de dood van pim fortuin ook op de lijst van onveiligste landen gestaan, terwijl het hier nog nooit onveilig is geweest. Ook was er toen het advies om niet naar nl op vakantie te gaan omdat het hier zeer onveilig zou zijn..... Dus ja wat zegt zoiets he?!

Ik ga nu naar zwemles, als ik het niet vergeet (en ben nogal dement ) zal ik vanavond kijken of ik wat voor je kan vinden.

Maar wat ik niet snap, fransje noemt een situatie die bij haar gebeurt, wat ze dus ziet, en wat ook echt zo is, maar jij gelooft dit niet ofzo? En je wilt er dan een nieuws artikel over...

De overheid is ook schuldig aan mensen laten vermoorden als ze meer weten dan ze mogen weten, of als ze mogelijk dingen naar buiten brengen, zul je ook geen nieuwsartikel over vinden, maar dat betekend niet dat het niet waar is.

Maar je kunt er toch gewoon niet omheen dat wat er nu gebeurt gewoon zo is? Je ziet het overal om je heen al gebeuren (neem ik aan, of het is bij jullie echt heel erg dood in groningen )

Ik zal kijken of het straks lukt, moet nu vliegen.
 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 18:48:02
Ik ga voor het eerst in maanden weer mee naar zwemles, kijken of dat lukt 
 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 20:33:44
Sis, lees even wat ik schrijf alsjeblieft,
want je gaat nu weer dingen beweren waarbij ik al heb laten zien dat ik er totaal anders insta.

Maar ik ga het niet meer verbeteren.

Want elke keer als ik reageer krijg ik weer een feit te horen die ik moet verdedigen terwijl ik in de geschreven stukjes al heb laten zien hoe ik er insta.

Stel je voor dat ik nu zeg: dus jij vindt dat alle vluchtelingen maar pech hebben en gelukszoekers zijn en naar hun eigen land moeten?

Dat is toch een discussie zonder eind als jij dan elke keer moet zeggen dat jij dat niet geloofd enzovoort.

 
Quote
RE: Wat erg.
Boterbloem  schreef op: 19-06-2015 20:34:05
Geniet van de zwemles!
 
Quote
RE: Wat erg.
Jen9  schreef op: 19-06-2015 20:36:16
Hedentendage is er bijvorrbeeld nog steeds geheime politoe in Albanie.. niet dat ze allemaal daarvoor vluchten..

En ik zeg niet dat t allemaal oorlogsvluchtelingen zijn, ik zie heus wle dat dat niet zo is. Maar t zijn mensen en die moeten menselijk behandeld worden...


 
Quote
RE: Wat erg.
Smvn&d  schreef op: 19-06-2015 22:24:44
Bloem weinig tijd gehad maar even snel gegoogled. Ik weet niet waar jij op gezocht heb, maar al mijn zoekhits kwamen direct allerlei artikele uit.
Van hongerstaking vluchtelingen (wat fransje al aanhaalde) tot gelukzoekers vluchtelingen... Echt overal kwam het gewoon direct naar voren.
Dus ik zou zeggen zoek zelf even, scheelt mij weer een hoop kopieren en plakken, tip zet er wel even 2015 achter, anders krijg je ook hele oude artikele. (kwam ze zelfs tegen uit groningen )

En jij hebt hier boven toch ergens gezegd dat de media dingen verkeerd neerzet? (sorry heb ff geen tijd om terug te lezen) als jij dat niet gezegd heb dan sorry, maar weet t toch bijna zeker.

Helaas is het nog wel steeds zo dat veel ook niet in de media komt.

En Jen fijn dat je het zelf dus wel degelijk ziet. En nogmaals, das mijn punt, echte vluchtelingen helpen, en de rest niet, en ze zijn toch mens? Ze maken de levens van vele mensen kapot! Ze gebruiken ernstig geweld, moorden waar nodig... Nee sorry, geen respect meer.
Heb ook geen respect voor een moordenaar of pedofiel.
Het mogen dan wel mensen zijn, maar wat ze doen is vele mensen kapot maken, bedrijven naar de klote helpen, mensen zitten onschuldig in de cel door deze mensen, en alleen maar omdat ze euro tekentjes in hun ogen zien. Maar laten we de criminaliteit vooral binnen halen.

Op zeer korte termijn zullen we de consequenties moeten dragen, en mogen we weer allemaal honderden euro's inleveren, en nee ik zal er inderdaad niet wakker van liggen, maar de mensen die nu al naar de klote zijn, gaan dan helemaal kapot, met dank aan deze 'mensen'
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op Wat erg.
Naam
Bericht