Menu
 

Topic:

zelf sushi maken

Wanouk  schreef op: 10-06-2015 11:57:12
Even een vraagje.
Ik ga met mijn dochter dit weekend sushi maken. We hebben samen een paar weken geleden een workshop gedaan, en was super leuk (en lekker!)

Alleen nu vroeg ik me af of de zalm die je gebruikt, ook rauw is. 
En kan ik dan gewoon een moot zalm zonder huid bij de visboer halen, echt rauw?
Eigenlijk, nu ik het zo typ, denk ik dat hij rauw moet zijn, omdat de tonijn ook rauw is, haha.
Maar goed, misschien krijg ik hier nog leuke en lekkere tips.

Laat maar horen!
 
Quote
Navigatie
RE: zelf sushi maken
Wanouk  schreef op: 10-06-2015 11:57:47
 
Quote
RE: zelf sushi maken
Made  schreef op: 10-06-2015 12:19:44
Jahoor dat kan
Rudolph heeft ook leuke en makkelihke recepten

ik ga dit weekend ook maar weer wat maken
 
Quote
RE: zelf sushi maken
Ik  schreef op: 10-06-2015 13:05:13
Ja acht rauw.. ik maak vaak temaki (sushi handrolls) samen met een vriendin..we gebruiken vaak zelfs diepvries tonijn en diepvries zalm van ah.  Maar de lekkerste smaak zit toch wel aan vers hoor.
 
Quote
RE: zelf sushi maken
Flower  schreef op: 10-06-2015 14:39:04
ik ben echt dol op sushi, maar heb het nog nooit gemaakt omdat ik een beetje huiverig ben voor de rauwe zalm.
ik durf het eigenlijk niet goed aan met supermarkt zalm
vindt dat niet echt vers...... althans niet vers genoeg om rauw te eten.

met zalm uit de diepvries is idd ook wel een idee....
 
Quote
Navigatie


Reageren op zelf sushi maken
Naam
Bericht