Wanouk schreef op: 10-06-2015 11:57:12 |
Even een vraagje. Ik ga met mijn dochter dit weekend sushi maken. We hebben samen een paar weken geleden een workshop gedaan, en was super leuk (en lekker!) Alleen nu vroeg ik me af of de zalm die je gebruikt, ook rauw is. En kan ik dan gewoon een moot zalm zonder huid bij de visboer halen, echt rauw? Eigenlijk, nu ik het zo typ, denk ik dat hij rauw moet zijn, omdat de tonijn ook rauw is, haha. Maar goed, misschien krijg ik hier nog leuke en lekkere tips. Laat maar horen! |
Quote |
Made schreef op: 10-06-2015 12:19:44 |
Jahoor dat kan Rudolph heeft ook leuke en makkelihke recepten ik ga dit weekend ook maar weer wat maken |
Quote |
Ik schreef op: 10-06-2015 13:05:13 |
Ja acht rauw.. ik maak vaak temaki (sushi handrolls) samen met een vriendin..we gebruiken vaak zelfs
diepvries tonijn en diepvries zalm van ah. Maar de lekkerste smaak zit toch wel aan vers hoor. |
Quote |
Flower schreef op: 10-06-2015 14:39:04 |
ik ben echt dol op sushi, maar heb het nog nooit gemaakt omdat ik een beetje huiverig ben voor de
rauwe zalm. ik durf het eigenlijk niet goed aan met supermarkt zalm vindt dat niet echt vers...... althans niet vers genoeg om rauw te eten. met zalm uit de diepvries is idd ook wel een idee.... |
Quote |