Menu
 

Topic:

Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!

Jantjemv3  schreef op: 03-02-2012 10:57:06
Volgende maand hebben mijn man en ik 1 hele dag samen vrij, geen kinderen, niks! 's Ochtends worden we wakker in een hotelletje in Groningen, waar we de dag ervoor al geshopt hebben en 's avonds uit eten zijn geweest. Die vrije dag zijn de kinderne nog bij mijn ouders.

Mijn vraag is nu, wat zullen we dan eens gaan doen?? Wij zijn allebei gek op de sauna, maar ik ben dan 34 weken zwanger Ik weet niet of er voor mij nog veel aan is in de sauna dan. Volgens mij mag je niet eens in de warme zwambaden ivm eventueel al aanwezig ontsluiting / kans op infectiegevaar.

Dusss.. wie heeft er een superleuk idee? Dit wordt ons derde kindje, en ik verwacht niet dat mensen zitten te springen om 3 kinderen tegelijkertijd op te vangen. Het wordt dus ook de voorlopig laatste keer een hele dag met z'n tweeen!

Alvast bedankt!
 
Quote
Navigatie
RE: Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Jantjemv3  schreef op: 03-02-2012 10:57:40
Oh ja, het is een beetje een dramatische titel, maar anders kreeg ik het niet passend
 
Quote
RE: Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Kim Mv Joanny En Bra
dy
  schreef op: 03-02-2012 11:37:33
Ik zou ( maar dat is helemaal mijn ding hihi )

en strand opzoeken.. Heerlijk langs het strand lopen en uitwaaaien.. Gewoon genieten van elkaars aanwezigheid EN het feit dat jullie saampjes zijn..

Blijven de kinders bij opa en oma eten??
Ga dan lekker samen uit eten..

Je kunt ook lekker de bios ingaan.. Gewoon een leuke film uitzoeken en iets lekkers voor bij de film..

Mijn man en ik genieten ook zo als we elkaar even saampjes hebben.. Dan maken we een duinwandeling ( nu is dat met 34 weken zwangerschap niet heel handig natuurlijk hihi ) of waaien we uit langs het strand..

Soms gooien we een mad vol met lekkere dingentjes stappen in de auto en gaan rijden.. Dan zien we wel waar we uitkomn.. Zoeken mooie stukjes natuurlijk en maken foto's..

Veel plezier in ieder geval met het genieten van elkaar.....
 
Quote
RE: Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Jantjemv3  schreef op: 03-02-2012 12:06:03
Dank je wel voor je reactie! Maar mis ik nou een heel stuk uit je eerste zin? hihi het belangrijkste stuk volgens mij. Het strand opzoeken is inderdaad een goed idee! De kids blijven wel eten, maar het is de bedoeling dat wij dan ook alweer terug zijn. De avond ervoor gaan we wel lekker uit eten samen! We zitten in Groningen, en moeten naar Gelderland om de kids op te halen... dan is het strand misschien wel wat om (bedenk ik mij nu). Even nadenken...
 
Quote
RE: Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Kim Mv Joanny En Bra
dy
  schreef op: 03-02-2012 12:31:43
nee hoor mijn eerste stuk staat erop.. haha..

ik ben lijp van het strand..
Is het werkelijk zo erg om een stuk om te rijden??

Neem het er even van meid.. Straks heb je 3 kleintjes en word het lastig om lekker even samen te zijn..
Geniet ervan joh je heb de hele dag...

Ga naar dat strand ken jou het schelen..eennuuhhh ik woon aan de grens gelderland.. Ook daar kun je mooie stukken vinden om te wandelen....

 
Quote
RE: Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Kirsten  schreef op: 03-02-2012 16:28:36
Volgens mij mag je best nog zwemmen hoor? Ik heb op zwangerschap zwemmen gezeten en heb tot 41 weken gewoon gezwommen en daarna lekker in het bubbelbad. Dat was geen enkel probleem volgens mijn verloskundige.

Ik ging tijdens mijn zwangerschap ook nog regelmatig naar de sauna. Lekker zwemmen, bubbelen en heerlijk ontspannen. Ik vond het zalig, zeker met zo'n zware buik!
 
Quote
RE: Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Nelia  schreef op: 03-02-2012 16:40:42
Volgens mij is er infectiegevaar als je vliezen gebroken zijn. Je hebt bij sommige sauna's of beautycentra ook speciale arrangementen voor zwangeren. Lekkere massage, heerlijk eten, enz.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vrije dag met man, wat te doen? Zwanger!
Naam
Bericht