Menu
 

Topic:

wesley en demi asonamen

Jomi  schreef op: 04-05-2015 09:03:57
WESLEY EN DEMI POPULAIRSTE NAMEN VOOR ASOKINDEREN
Asociale ouders die een kind krijgen, noemen dat meestal Wesley of Demi. Ook Damian en Samantha zijn populaire namen voor asokinderen.

Asokind1In opdracht van de overheid is onderzocht hoe kinderen van asociale ouders meestal worden genoemd. “De kans is groot dat kinderen van asociale ouders later zelf ook asociaal gedrag vertonen. Als we van tevoren al weten hoe ze heten, kunnen we ze alvast in de gaten houden”, zegt hoofdonderzoeker Klaas Niemegen.

Natuurlijk zijn er ook andere signalen die aantonen welke kinderen afstammen van asociale ouders. Zo zijn er jongetjes van 4 die al een lederen jasje dragen. Ook een meisje dat voornamelijk roze kleding draagt heeft waarschijnlijk asociale ouders.

Uit het onderzoek blijkt dat asociale ouders hun kinderen vaak dezelfde namen geven. Een verklaring daarvoor heeft Niemegen niet. “Wat verder opvalt is dat veel asociale namen beginnen met de letter D. Eigenlijk zijn alle namen die beginnen met de letter D asociale namen.
 
Quote
Navigatie
RE: wesley en demi asonamen
Smvn&d  schreef op: 04-05-2015 20:17:37
Precies! En dat is ze goed gelukt toch. 
 
Quote
RE: wesley en demi asonamen
Jomi  schreef op: 04-05-2015 20:33:43
Inderdaad van een satirische nieuwssite, dacht dat dat wel duidelijk zou zijn
 
Quote
RE: wesley en demi asonamen
Stefke  schreef op: 05-05-2015 08:26:45

Quote Smvn&d:
En het gekke is, de ander heeft echt het lef niet om zijn moeder uit te schelden, terwijl ze toch echt de zelfde opvoeding genieten 



dat is is toch niet gek Sis! Die heb je geen naam uit het rijtje gegeven! Dus dat Demi jou (stomme) rotmoeder noemt is gewoon lekker je eigen schuld! 

maar stiekem moet ik toegeven dat ik mensen soms wel'veroordeel' op hun naam.... Onze oude achterburen zijn opa en oma van een heel scala aan kleinkinderen met namen die zo uit bovenstaan artikel zouden komen. En (ik was toen nog kinderloos en dus ook vrij begriploos) in combinatie met d herrie die ze produceerden vond ik het maar een asociaal stel. Inmiddels ken ik de kleinkinderen, en kan ik heel stellig zeggen dat ik me flink vergist heb! Leuke kinderen, verre van asociaal! En qua naam zou ik ze eerder Isa, Sanne, Amy, Tom en Luuk noemen en meer van dat soort Namen. Dus neem ik terug wat ik vroeger dacht! 
 
Quote
RE: wesley en demi asonamen
Smvn&d  schreef op: 05-05-2015 13:24:00
oja dat is ook zo haha, ze is natuurlijk gewoon een aso kind 
 
Quote
Navigatie


Reageren op wesley en demi asonamen
Naam
Bericht