Menu
 

Topic:

ondergebit doorgespoeld

  schreef op: 29-01-2012 22:40:14
Nou wij zitten dus al in een moeilijke tijd financieel en mijn man moet stoppen met roken aangezien hij aan zijn hart geopereerd zal gaan worden en is hij niet gestopt, dan wordt hij niet geopereerd zei de arts verleden week.. Dus gisteren was voor mijn man de 3e dag dat hij dus niet rookte.. Omdat hij het wel moeilijk vind, had hij dus schoolkrijtjes zitten snoepen en daardoor werd hij misselijk.. Hij ging dus overgeven en Youri had nog wat in de pot laten liggen, dus mijn man trok door en terwijl hij dus doortrekt begint hij weer te spugen en vliegt zo zijn onder gebit mee uit zijn mond in de pot, dus hij wilt het nog opvangen/opvissen, maar kreeg het niet meer te pakken.. Dus vreselijk chagerijnig en niet kunnen eten.. Dus heeft hij maar soep gehaald en soep gegeten en ook weer shag, dus gisteren en vandaag heeft hij weer gerookt, dat is dus ook weer balen. Ja en nu, hij moet toch een ondergebit hebben, hoelang gaat dat duren en we zullen er bijzondere bijstand voor moeten aanvragen en ik weet niet hoe lang dat gaat duren.. Pfff er zit ons ook echt altijd wel wat tegen.. Mijn moeder was bij ons gisteren en die vond het ook zo vervelend, ze zei vroeger kon je ergens heen en dan kon je daar gebitten passen, het idee dat iedereen het gebit van een ander in zijn mond stopt brr.. Maar ja nu heeft mijn man vanavond wel aard. witlof en kipfilet mee gegeten gelukkig. Maar ja vanmiddag had hij zin in een tosti en in de avond lust hij wel een chippie, dat gaat natuurlijk niet.. Morgen dus meteen maar bellen en kijken hoe en wat nu verder, we mogen geen schulden maken, dus zomaar bestellen kan ook echt niet..
 
Quote
Navigatie
RE: ondergebit doorgespoeld
Inky69  schreef op: 29-01-2012 22:44:06
Och jeetje wat een pech.....al moest ik er stiekum ook wel een beetje om lachen.
Zou je voor zoiets verzekerd zijn?
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
  schreef op: 29-01-2012 22:46:17
Ja ergens is het wel grappig maar nu even niet, zal echt blij zijn als hij weer een ondergebit in heeft.. maar de verzekering zal ik idd ook maar bellen morgen, dank je wel voor de tip.. Al zal het vast niet verzekerd zijn nee hebben we...
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Dani  schreef op: 29-01-2012 22:47:48
ik denk helaas niet dat een verzekering daar iets mee doet.... denk dat het eigenrisico is...
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Minou  schreef op: 29-01-2012 22:47:54
Jullie krijgen ook alles tegelijk he..jeetje..

Sterkte hoor!!!
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Mem89  schreef op: 29-01-2012 22:56:06
als het goed is kan je het idd wel vergoed krijgen...
erg lullig voor hem in ider geval..

maar net als Inky69... moest ik er stiekum ook een beetje om lachen! doet me denken aan mijn oma, die heft hetzelfde al eens gehad!!
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
  schreef op: 29-01-2012 22:58:15
Dani dat denk ik idd ook, maar ja proberen kan altijd natuurlijk.. Morgen maar even bellen en ook de bijzondere bijstand.. Ja Minou er is hier altijd wat.. Maar verder gaat het wel goed hoor, ik voel me goed en ben lekker opruimerig in huis bezig.. Ik heb nog geen kunstgebit, dus die pech kan ik nog niet hebben, mijn moeder zei ook al, als ik moet spugen dan doe ik gauw mijn gebit uit.. Mijn man kon beneden ook niet erbij komen, aangezien onze kruipruimte deze zomer vol gestord is met schelpen, dan zou hij die schelpen eruit moeten gaan scheppen.. dat is dus ook geen doen.. Ik had trouwens nog wat, de wc-bril beneden was elke keer stuk (scharnier is gescheurd en elke keer kan ik hem weer vastzetten) dus toen ik de wc in kwam en hij weer kapot was, was ik het zo zat, dat ik de bril gepakt had en in de prullenbak had gegooid.. Dan maar op de stenen pot zitten !!! Maar nu wilde mijn man hem doorboren en helemaal vast zetten, dus hij de bril uit de prullenbak gehaald, is nergens het scharnier meer te vinden, waarschijnlijk is die dus doorgetrokken !!! Dus mijn moeder wilde gisteren naar de wc en daar stond ik dan.. haha de bril maar gepakt en half los erop gelegd.. En uitgelegd hoe en wat.. Ze stond wel raar te kijken.. Dus nu hebben we nog steeds een losse wc bril. Kan er ook wel om lachen hoor, maar heb even geen geld om een nieuwe bril te halen, dus dat moet nog even zo blijven, dus hopelijk krijgen we geen bezoek dat naar de wc wil..
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
  schreef op: 29-01-2012 22:59:39
Oh we zijn WA verzekerd dus het zou wel heel fijn zijn als dit idd vergoed gaat worden zeg, dan maar met een touwtje vastmaken (achter zijn oren ofzo) zal hem charmant staan
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Anoniem  schreef op: 30-01-2012 06:58:18
Wat een pech zeg!
En over die bril: misschien de bril van boven er beneden opzetten? Em. Dan die losse bril er boven met ducktape oid opplakken?

Groetjes en succes!
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Anoniem  schreef op: 30-01-2012 08:52:55
hahaha met een touwtje zie het ook echt al voor me
Maar je hebt wel pecht zeg appeltje_eitje
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Saskiamv2boys  schreef op: 30-01-2012 09:05:41
je hebt voor 8 euro een nieuwe bril bij de action voor op de wc misschien is dat een idee?

Hier heeft mijn moeder net een nieuw gebit.
En die kreeg ze 75 procent vergoed uit de basisverzekering en dan was ze ook nog iets aanvullend verzekered.
Je ben dan wel gelijk je eigen risico kwijt dat wel weer.
En anders de verzekering bellen of hij onder wa valt..

Heel veel succes ermee
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
Mariskamv2  schreef op: 30-01-2012 09:23:52
Beter overgeven boven een emmer dan... Balen zeg.
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
  schreef op: 30-01-2012 19:28:49
Nou vanmorgen na overleg met mijn man wat we nu moeten doen, eerst maar eens gebeld naar de tandarts die het kunstgebit had gemaakt.. Echt een hele aardige man is dat, eerst kreeg ik de assistente en die vertelde dat als mijn man het gebit 5 jaar heeft hij een volledig kunstgebit kan laten maken via de zorgverzekering, maar dan kreeg hij 75 % vergoed en dus de zorgverzekering gebeld, maar die hebben we nog niet zo lang, dus die wisten niet hoe lang mijn man nu zijn gebit heeft, maar hij zou 600 euro voor een boven of onder gebit en 1200 euro voor een volledig gebit kunnen terug krijgen maximaal na 5 jaar dus. dus ik weer naar de tandarts gebeld en toen had ik hem dus zelf en zag hij dat het bijna 4 jaar geleden is dat hij hem had laten maken, dus nog geen recht via de zorgverzekering op een nieuw gebit.. Toch zou de tandarts een brief sturen om te proberen om het toch vergoed te krijgen.. Prima dat is in ieder geval een dag of 10 afwachten op uitslag, dat is dus wel balen.. Ik nog de WA verzekering gebeld, maar die vergoeden dit dus echt niet, de man aan de telefoon zei nog als hij nou had doorgetrokken dan zou het wel vergoed worden, want dan is het door toedoen van een ander.. Dus helaas pindakaas, het is nu afwachten op de reactie van de zorgverzekering en anders dus op de bijzondere bijstand.. Voorlopig moet mijn man het dus nog zonder ondergebit doen.
 
Quote
RE: ondergebit doorgespoeld
_sas_  schreef op: 30-01-2012 20:00:27
@Appeltje-eitje: ik durfde het al bijna niet te zeggen, want eerlijk is dat natuurlijk niet, maar ik dacht al dat je meer kans maakt als iemand anders het aan zijn/haar verzekering opgeeft. Je moeder bijvoorbeeld dat zij op de knop heeft gedrukt. Nogmaals dat is niet eerlijk natuurlijk (en misschien gaan er nu allemaal mensen over me heen vallen), maar soms breekt nood ook wet vind ik. We betalen met z'n allen meer dan genoeg aan al die verzekeringen en het zou toch ook van de zotten zijn als je man nu een jaar zonder gebit moet....
 
Quote
Navigatie


Reageren op ondergebit doorgespoeld
Naam
Bericht