Menu
 

Topic:

Help

Ans Mv J.k.d  schreef op: 04-11-2014 17:14:24
Hey dames hoop dat iemand dit weet. In feb hebben we onze ramen en deuren laten vervangen. En onze washok zou worden geisoleerd en ook afgewerkt worden.

Daar hadden we ook een vaste prijsafspraak voor gemaakt.  Er ging heel veel mis tijdens de vervanging deur glasplaat kapot geleverd ramen niet op maat geen rooster terwijl ik dat wel had gezegd teweinig horren besteld enz. Nu omdat er zoveel mis ging en omdat ze eigenlijk veel hout over hielden van het afwerken van de muur zei de aannemer weet je we doen de plafond er wel bij. het is toch geven en nemen. Nou dat vond ik heel shappelijk van hem dus dacht nou dat is goede service en nu belt die man op en zegt dat we zijn vergeten om de washok bij de berekening te nemen?????

Ik was even overdonderd maar nu denk ik mag dit wel?
 
Quote
Navigatie
RE: Help
Ans Mv J.k.d  schreef op: 04-11-2014 17:16:46
pfff hij heeft hem 4 keer neer gezet  maar wie o wie weet dit?
 
Quote
RE: Help
Marjolein852  schreef op: 04-11-2014 17:47:09
Kan je het niet terugvinden in je offerte?

 
Quote
RE: Help
Ans Mv J.k.d  schreef op: 04-11-2014 17:49:20
nee dat hebben we ook niet afgesproken om te laten doen we zouden zelf de plafond doen. Maar het was rijdens de verbouwing dat hij dus zei we doen dit er wel bij. en nu opeens wil hij de washok zien om het te analyseren??
 
Quote
RE: Help
Nelia  schreef op: 04-11-2014 20:26:14
Je bedoelt het plafond van het washok staat niet in de offerte of het gehele washok. Zo te lezen was dat laatste wel de bedoeling. Als het gehele washok niet op de offerte staat, dan heeft hij wel een punt, aangezien jij dat ook had kunnen zien dan. Als het om het plafond gaat, dan is het coulance die hij heeft verleend, hij bood het zelf aan, en hoe je het m.i. niet te betalen.
 
Quote
RE: Help
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 04-11-2014 20:32:44
Het lijkt mij dat het hem toch al had moeten opvallen toen hij de offerte gemaakt had? Dat het wel wat weinig zu zijn qua prijs? Hij heeft de offerte gemaakt en jullie zijn er beide mee ingestemd. Dus ik neig ernaar dat het voor hun gewoon domme pech is. Het is zijn fout om dat niet mee te nemen in de berekening. Jullie zijn beiden akkoord gegaan met het bedrag, als dat washok erbij was berekend had je misschien niet akkoord gegaan omdat het teveel was. Dan kan hij toch niet ineens achteraf meer vragen lijkt mij.
 
Quote
RE: Help
Ans Mv J.k.d  schreef op: 04-11-2014 23:22:10
De washok was met de prijsbegrepen de plafond deed hij erbij na mijn idee een goed makertje voor alle elende want er zijn toch wel heel veel sloderigheden gebeurt. De verbouwing zou maar 1 week duren maar in het totaal waren we pas met alles klaar eind/ april begin mei waren we pas klaar. Ik ga het nog eens goed overlegen met me man ik vind dit echt geen stijl op deze manier.
 
Quote
RE: Help
Mama Van Drie  schreef op: 05-11-2014 08:01:05
Vooraf heb je een offerte gemaakt met prijs, beide zijn jullie akkoord gegaan, voor die prijs zou hij de klus doen, dat er veel tegen zit en alles langer duurt is niet jullie probleem, dat hem dat meer geld gekost heeft ook niet.

Het washok zat bij de offerte in, het plafond van het washok niet, klopt dat?
Hij bood het aan tijdens de klus dan mag je verwachten dat hij dat gratis doet, zoniet dan had HIJ dus ook moeten melden wat hij daarvoor extra vroeg.
Zo is het toch?

Ik zou dus echt nooit niet zomaar gaan betalen, wel lastig dit....maar volgens mij trekken jullie aan het langste eind.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Help
Naam
Bericht