Menu
 

Topic:

geld sparen

Jongmama  schreef op: 08-10-2014 17:12:11
Ik wil een borstvergroting laten doen. Ik zit op dit moment rustig aan het sparen. We hebben best veel kosten eigen huis een kind en boodschappen. Eerst doe ik wat nodig is dus de kosten betalen en voor kind enzo daarna leg ik geld aan de kant. Hoe doen jullie het met sparen
 
Navigatie
RE: geld sparen
Jen9  schreef op: 08-10-2014 19:02:25
Gaat een chirurg daarmee akkoord dan...??Vind t maar raar, sorry.. Ik heb E maar zou wel een C willen.. t Is lastig hoor!
En van lekkende tieten word je al helemaal niet gelukkig lijkt me..

Misschien therapie? dat is geen grap.. meen ik serieus.

Een arts die dit goed vndt zou ik al niet vertrouwen en een arts die dit voor 2000 doet al helemaal niet....
 
RE: geld sparen
Jongmama  schreef op: 08-10-2014 19:07:15
Ik moet voor een gesprek gaan. Zelf kom ik uit Rotterdam ik wil het laten doen Barendrecht dat is dichtbij Rotterdam. Ik ga kijken wat ze zeggen ook al ga ik 2 cuppen groter vind ik prima. Jen9 ruilen!!!
 
RE: geld sparen
Minou  schreef op: 08-10-2014 19:10:21
Cup g...


omg ik ben juist blij daar vanaf te zijn zeg


en daarna, wat komt er dan..?

dan heb je g en dan...

?

ben je gelukkig?
 
RE: geld sparen
Jongmama  schreef op: 08-10-2014 19:12:57
Minou omg heb je borstverkleining gehad. Weetje hoeveel meisjes van g dromen.ja ookal gaan ze 1 cup groter ik ben niet blij mee nu
 
RE: geld sparen
Bettie  schreef op: 08-10-2014 19:13:42
In onze familie is het met het uitdelen van de cupmaten ook erg oneerlijk gegaan. Ikzelf heb amper cup a en mijn zus heeft formaat bloemkolen (letterlijk). 

Ga nu misschien erg hard overkomen (bedoel het niet direct zo maar weet 't even niet anders te formuleren) maar...

Kan eerlijk gezegd niet begrijpen dat als je zo'n figuur hebt als jij hebt, dat je cupmaat G wilt hebben. Hoe onnatuurlijk wil je eruit komen te zien. Sorry maar met lijntje maat 34 a 36 en dan cup G...zeker weten dat iedereen je gaat uilachen of in ieder geval achter je rug om belachelijk loopt te maken.

Bovendien...ben jij er echt van overtuigd dat je je met cupmaat G beter, prettiger en meer vrouwelijker voelt dan met de cup C die je nu hebt? Sorry....maar daar geloof ik geen ene bal van. Je bent wie je bent en daar behoor je mee te dealen. Als je dat om welke reden dan ook moeite kost, moet je naar mijn idee eerst daar aan gaan werken en niet aan cupvergroting.

Het blijft een neppe bende die borstvergroting, zorgt voor heel veel andere klachten als nek- en rugklachten om nog maar niet te vergeten dat je minstens 2 kledingmaten groter moet gaan kopen om je boops erin te kunnen persen. En....dan lubbert alles lekker bij je taille en heupen omdat je daar 2 maten kleiner nodig hebt.

Maar goed....dat is je vraag helemaal niet. Ik draaf weer tever door.

Ik denk zelf als je alle overdaad aan kappers, verf- en andere beurten, nagelstudio's, zonnebanken, dure make-up voor jezelf gaat afschaffen of in ieder geval halveren én voor je zoon een taks aan kledinghoeveelheid en hoogte van bedrag gaat aanhouden dat je vele honderden €'s in de maand kunt gaan sparen.

Ten tweede... spreek een boodschap- c.q. uitgavebudget per week af. Dus.. van € 100 per week moet ik rondkomen incl. luiers, etc etc etc etc. En ga dat ook bijhouden. Mak een boodschappenbriefje met wat je echt nodig hebt, grijp niet direct de A-merken uit de schappen maar kijk eens wat andere productmerken van hetzelfde soort kosten en neem wat goedkopers mee (om uit te proberen). Vervolgens houd je echt wekelijks geld over om iets extra's in te slaan zodat je een lekkere voorraad van producten e.d. in je huis hebt.

Ten derde... als je 1 en 2 niet kunt of wilt volhouden, zul je moeten zorgen dat er meer geld in het laatje gaat komen omdat sparen op dit moment nauwelijks lukt. Wellicht wordt het dan toch tijd om een baan te (gaan) zoeken zodat de inkomsten vergroot kunnen worden. Pas dan wel op voor de valkuil om niet nog meer aan 1 en 2 uit te geven.

Zo....ik ben klaar met mijn gepreek;heb me gehouden aan 3 punten en ik brei er nu een eindje aan.
 
RE: geld sparen
Jolanda1974  schreef op: 08-10-2014 19:14:06
Ik denk dat Cup G niet de oplossing is... Je zult nooit tevreden zijn.. 
 
RE: geld sparen
Boterbloem  schreef op: 08-10-2014 19:15:15

Cup G...


Dus gelukkiger met grote borsten en nekpijn, hoofdpijn enzovoort??
Want dat is ook een gevolg van grote borsten.

Heb zelf cup HH en eigenlijk altijd last er van...

Ze zullen je niet gelukkiger maken, enkel ongelukkiger.

Koop een mooie BH die goed zit. Zeker bij een slank lijf zou ik nooit gaan voor een hele grote cup.

Accepteer wie je bent, dan wordt je pas gelukkig. Een paar borsten zullen dat echt niet doen...

 
RE: geld sparen
Mamajenti  schreef op: 08-10-2014 19:17:18
Sorry hoor, maar cup G is echt niet fijn. Die had ik tijdens de zwangerschap en o mijn god, wat zaten die dingen mij in de weg! Ben blij dat na de tweede het iets genormaliseerd is naar e en zelfs hier heb ik soms last van, vooral in mijn rug en in het kopen van kleding. Door mijn voorgevel, met ik een maat groter qua kleding dan de rest van mijn bovenlijf
 
RE: geld sparen
Minou  schreef op: 08-10-2014 19:18:26
Nee ik ben afgevallen
 
RE: geld sparen
Anna28  schreef op: 08-10-2014 19:24:46
Als je het geluk moet halen uit grotere borsten dan is er iets mis met je leven denk ik.... het geluk moet je niet halen uit je lichaam maar uit je man, kind, gezondheid. 
 
RE: geld sparen
Jen9  schreef op: 08-10-2014 19:32:05
Er zijn vrouwen die er een hernia van krijgen. ..grote striemen. .uitslag. .. je wordt er niet alleen mooier van. .Hoewel mooier. .sorry. .vind t geen porum met jpuw lijf



 Overduidelijk nep straks en je wordt t lachertje van de buurt. 
 
Navigatie
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug