Menu
 

Topic:

werk en kind ziek

Pacific  schreef op: 05-10-2014 11:08:16
Hoe lossen jullie dat op? Vorige week was mn zoontje van 2 ziek, ik heb toen mn werk gebeld en mocht thuis blijven maar moest zelf vervanging regelen. Geruild met een collega, dag daarna was hij nog ziek en ik wist dat niemand kon ruilen dus heb ik mezelf ziek gemeld. Gelukkig was hij net zo snel beter als dat hij ziek werd en was het met 2 dagen over. M'n werk was alleen niet blij en volgens mij twijfelde ze ook of ik zelf ziek was. Maar nu werd ik vrijdag door mn manager gebeld of ik komende week 3 dagen wil invallen en dan m'n vast dagen. Dus moet 5 dagen werken. Dus politiek technisch heb ik ja gezegd ivm vorige week, hij was erg blij dat ik kon invallen en krijg het ook extra uitbetaald. Maar nu begint m'n middelste en hij is echt zelden ziek. Hij heeft hoofdpijn, keelpijn en rilt van de kou, en ging uitzichzelf in bed ligge, ben bang dat het griep is. Maar dan heb ik van de week wel een probleem, morgen kan mn man vanuit huis werken, jongste gaat naar de opvang en de oudste zit op de middlebare school dus hij gaat zelf naar school.

Maar als hij langer ziek is weet ik echt niet hoe ik het moet oplossen, we krijgen allebei problemen als we niet komen en mezelf ziek melden zou wel erg opvallen.


Hoe lossen jullie zoiets op??? Opa en oma kunnen niet, mn schoonmoeder is ernstig ziek. Voorheen brachten we ze dan daar een dagje als we echt geen vrij konden krijgen. Vrienden werken vrijwel ook op de dagen dat ik werk. Alleen thuis laten vind ik hem nog net ff te jong voor, hij is net 10 en heeft asperger.

Jullie nog tips?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: werk en kind ziek
Famke  schreef op: 05-10-2014 18:41:35
ik ben ook gastouder en met ziekte van mijn eigen dochter is het ook wel ideaal.
Maar voor de gastkindjes ook,als ouders aan het werk moeten kunnen ze hier ziek op de bank of bed liggen.Dan hebben de ouders zelf ook geen probleem als ze aan het werk moeten.
Als ik griep heb pas ik nog op,ik moet toch ook voor mijn eigen op de been blijven.
Alleen een poosje geleden heb ik een paar keer in het ziekenhuis gelegen en dan vervangt mijn achterwacht mij.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Sunshine  schreef op: 05-10-2014 18:51:47
Het lijkt me heerlijk om bijv gastouder te zijn.
Maar dan moet ik wel heel veel kids hebben per week ,om rond van te komen.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Debbel79  schreef op: 05-10-2014 19:44:55
Niemand zegt toch er ze moet stoppen met werken als ze geen achterwacht heeft?
Net zoals dat niemand zegt dat ze van mp iemand moet plukken.

De meeste mensen hebben een sociale kring van mensen om zich heen waar ze regelmatig mee omgaan, die de kinderen kennen, en die uit nood bij willen en kunnen springen.

Maar zoals ik hier lees, is dat dus niet iets dat vanzelfsprekend is.
Ik merk dat ik me gelukkig mag prijzen dat ik zullke mensen om me heen heb. En ik schrik er eerlijk gezegd van dat sommige mensen echt geen andere keus hebben dan uit te moeten wijken naar mp.

Ik zou er niet eens opkomen om op mp te kijken hiervoor.
Ik kan ook echt niet voorstellen dat je echt geen mensen in je omgeving hebt die je voor zulke dingen aan kan schieten?!
Misschien komt het doordat ik uit een dorp kom en hier is het ons kent ons. En wat er ook is, en waarvoor dan ook... Er is altijd wel iemand die paraat kan staan.

Nooit bij stil gestaan dat er dus mensen zijn die echt niemand hebben. Vind het gewoon echt sneu, en vraag me af waar dat dan aan ligt?
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Boterbloem  schreef op: 05-10-2014 19:54:58

Weet je Debby, een paar jaar terug waren hier veel mensen thuis. Ik was altijd degene die zieke kinderen opving omdat ik thuis was en vond dat een mooie taak.

Maar nu werk ik en kan ik dat niet meer. 1 iemand is hierdoor gestopt met werken omdat ze het niet kunnen bolwerken. Steeds meer mensen werken hier wel 3 of 4 dagen. en vind dan maar net iemand bij wie ze kunnen, en vooral ook willen liggen als ze ziek zijn...

Heb een redelijk netwerk, maar lang niet iedereen daar zou ik mijn kind bij achterlaten omdat de kinderen daar veel minder contact mee hebben...


Mijn man kan 1/3e van de diensten wel thuisblijven, maar noodhulp gaat heeeeeel lastig worden.
Ikzelf zit nu in de kinderopvang en nu met stage kan ik redelijk makkelijk afbellen (al vind ik het zelf wel moeilijk hoor. alsof je ze in de steek laat) maar dat is straks natuurlijk ook niet meer zo...

Ik snap de spagaat val vele ouders wel... Want je moet volledig aanwezig zijn op het werk en veel werkgevers vinden dat belangrijker dan het gezin en leggen een bepaalde druk op, en als ouder wil je er zijn voor je zieke kind en is dat je eerste zorg... Verschillende belangen.

Wanneer werkgevers het gezin ook op de eerste plek zouden zetten zou er veel minder ziekteverzuim zijn ben ik van overtuigd. Dan werken mensen ook met veel meer plezier en minder (regel) stress en ga zo maar door. Maar het slaat een beetje door vind ik... 

En hier geen familie die kan oppassen... Schoonmoeder is rond de 80 jaar en loopt achter een rollator, ene schoonzus extreme psoriases en heeft al pijn bij het halen va neen kopje koffie, andere schoonzus aan het zuurstofapparaat, en nog een andere werkt 5 dagen in de week. Mijn familie woont allemaal over ver.

Dus denk dat het hier ook nog wel lastig gaat worden... Maar goed, de laatste tijd zijn ze amper ziek, misschien 4 dagen in totaal in het jaar, ergens eens een keer een week... 

 
Quote
RE: werk en kind ziek
Jolanda1974  schreef op: 05-10-2014 19:57:14
maar als de nood aan de man is Sis heb je soms geen keus.. En het is jouw geval geen vreemde ik zou mijn kinderen ook niet bij een vreemde achterlaten. Hier kan iedereen op de bank komen liggen. Geen probleem. Hier ligt een klasgenootje van onze dochter ook wel eens op de bank omdat mama moet werken, Meestal heeft ze toch wat kunnen regelen op locatie en komt ze eerder naar huis om bij haar zieke kind te kunnen zijn.

Ik heb het ook hoor Debbel.. Heerlijk zo'n grote achterwacht die ik kan inschakelen in tijd van nood. En dan maar even niet op mijn manier.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Boterbloem  schreef op: 05-10-2014 20:02:29

Nee, nu vergeet ik 1 iemand die hier net is komen wonen...


 


Heb inmiddels wel een achterwacht die ook altijd klaar staat als ze kan. Andersom is dat overigens evenzo. Die is hier net komen wonen (kende ik al wel langer.)

 
Quote
RE: werk en kind ziek
Kees  schreef op: 05-10-2014 20:11:56
vreselijk, die spagaat als werkende moeder met zieke kinderen

mijn man en ik werkte vroeger om en om. zodat we altijd zelf bij de jongens waren.
nu ik er alleen voor sta, ben ik minder gaan werken en is mijn moeder de achterwacht en staat er 100 % gegarandeerd.

mijn jongste zoon is om de week ziek, dus ik moest wel goede opvang hebben.

in nood kan ik ook een vriendin bellen, maar met zieke kinderen wil ik dat gewoonweg niet.
vreselijk sneu voor de kinderen. een dag bij tante truus, dag bij buurvrouw huppeldepup.....nee, zou ik ze nooit aan willen doen!
maar dat komt, mijn kinderen zijn niet ziek met een snottebel of een hoestje.
niks is fijner dan je eigen papa of mama lijkt mij persoonlijk

ik ga nooit leuren met mn kinderen.
ik heb een verantwoordelijkheid naar mn werkgever maar op de 1e plaats ben ik moeder.
als werknemer ben ik vervangbaar als moeder niet....

zorgverlof krijg je niet voor een griepje volgens mij, das meer als het ernstiger is toch?

als ik niks anders kan regelen dan bel ik mn werk. krijg alle begrip gelukkig (is ook nog maar 2 voorgekomen trouwens)

maar klote is het wel.
dan heb je nog het geluk dat je partner ook iets kan. samen moet er toch wat te regelen zijn TO?

succes ermee
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Debbel79  schreef op: 05-10-2014 20:12:59
Ik pluk zeker niemand van de straat. Blijkbaar heb ik geluk met een lieve buuf die niet werkt (dn al elke dinsdag op mijn kids past) die wil bijspringen.
En met schoonouders die om de hoek wonen en maar al te graag op willen passen.
Mijn beste vriendin werkt wel maar kan zelf haar uren indelen, en die kan ik uit nood ook aanschieten.

Mijn moeder en tante hetzelfde verhaal. Gelukkig allemaal gezond genoeg en capabel om mijn kinderen met een goed gevoel bij achter te laten.

En nee... Ze hebben niet allemaal dezelfde opvoeding als ik heb, maar kom op zeg. Wees blij dat ze je een dagje uit de brand willen helpen, dan heb ik niet zulke hoge eisen hoor. De mensen die ik vraag vertrouw ik voor 100%, en dat vind ik het belangrijkst. Als ze wekelijks oppassen vind ik het wat anders.

Ik ben blij dat ik dan wat "makkelijk" ben. Je kan het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je wilt natuurlijk.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Nellemv2  schreef op: 05-10-2014 20:21:49
Hier hebben we ook geluk dat opa&oma en oma graag klaarstaan en evt mijn zus in geval van nood. Maar als mijn kinderen ziek waren nam ik altijd zelf vrij.dan wil ik er helemaal voor ze zijn. Dus dat was dan weleens moeilijk en lastig, maar altijd werd het opgelost.

Lastig hoor soms!
 
Quote
RE: werk en kind ziek
An  schreef op: 05-10-2014 20:29:55

Quote Baby2:
Veel werkgevers zijn niet zo makkelijk met calamiteitenverlof of zorgverlof, het klinkt allemaal mooi maar zo werkt het helaas niet in de praktijk. 



De CAO mag van de regeling afwijken en dan geldt wat er in de CAO staat.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 20:30:25
Ik heb een schoonmoeder die wel eens oppast, maar als die na 5 x zeggen roept dat een ziek kind bij de moeder hoort, snap je die hint wel....

Mn schoonzus werkt...
Verder woont alle familie op 40 km of meer afstand. Mn ouders zouden nu dan kunnen komen, want mn vader werkt niet meer dus kunnen ze met de auto. Brengen was geen optie, aangezien ik de hele a9 ove moet en die heen en terug vast staan.

Waar ik vroeger woonde had ik buren....nou ja...lama en een.oude buurman van 88. Verder allemaal vage kennissen waar ik echt mn kind niet achter wilt laten.
En de doelgroep met de ouders van michelle dr vriendinnen is geen peuter meer dus die zitten er echt niet op te wachten.
Nu ben ik net verhuisd en zou ik vast iemand kennen vragen, maar ik ken nog niemand
En thomas vind t bij oma al spannend....laat staan ziek bij een halfvreemde waar hij nooit komt

Thomas is wat dat betreft ook niet de makkelijkste hoor...hem bij familie brengen gaat nu goed, maar een nachtje logeren...hij is daar gewoon heel gevoelig voor en doet datniet voor zn plezier
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Kees  schreef op: 05-10-2014 20:37:49
ligt er misschien aan idd wat voor kind je hebt, maar ook zeker WAT ze mankeren.
nogmaals: een snottebel of een kuchje: lekker boeien.

mijn kind schiet zo vaak naar de 41.5 graden koorts, draait weg en moet je gewoon op je hoede zijn.
mijn moeder is geweldig, maar bij een vriendin moet ie mee haar kinderen brengen en halen, en dan denk ik: letten ze wel op? wat als ie in een stuip schiet?
drinkt ie wel genoeg?
geeft ze op tijd een zetpil? gaat ze op tijd de arts bellen indien nodig?

dan heb ik het over echt ziek zijn he, niet over geneuzel.

maar nogmaals: werk is belangrijk en een verantwoordelijkheid, maar mn kinderen staan toch echt op nummer 1!
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 20:39:05
Maar als je werkt moet je wel sis....tenminste...mijn kinderen waren beide tot 4 jaar echt wel vaker ziek dan gemiddeld (luchtweginfecties) en zoveel vrije dagen heb je niet helaas.

Mijn oppaskindjes mogen ziek komen, nmaar ze moeten zich wel "prettig" voelen. Liggen ze heerlijk op de bank een filmpje te kijken, of huilen ze constant om hun moeder. En dat weten de ouders voor ze bij me komen.
Is toch zielig als kind ziek is en naar mama wil. Dan ga ik ze niet tegen houden
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Boterbloem  schreef op: 05-10-2014 20:39:19

Vaak gaat het niet om jou eigen makkelijk zijn, maar of je kinderen het kunnen en willen...


Als ik ziek ben wil ik ook niet bij iedereen maar op de bank liggen...

 
Quote
RE: werk en kind ziek
An  schreef op: 05-10-2014 20:44:06
Maar heb je er nooit over nagedacht voordat je kinderen kreeg hoe je dat zou gaan doen in geval van ziekte? Sommige kinderen kunnen heel vaak ziek zijn.
Wij hebben hier serieus over nagedacht en ons leven zo ingedeeld dat we het met 1 inkomen konden redden en volledig voor onze eigen kinderen konden gaan zorgen. Beide parttime werken op verschillende dagen zodat er iedere dag minstens 1 ouder thuis was hebben we ook overwogen, maar uiteindelijk gekozen dat mijn man fulltime bleef werken en ik fulltime voor de kinderen thuis bleef.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 20:45:08
Nou Thomas is sinds augustus al 2 x echt ziek geweest en dat minimaal 3 dagen... 1e keer in de vakantie en vandeweek nog....
Als hij dit doorzet....
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Debbel79  schreef op: 05-10-2014 20:51:16

Quote Smvn&d:
Nee debbel, ik vertrouw zeker niet iedereen met mijn zoon. Niet vanwegen die mensen zelf, maar vanwegen mijn zoon. Het kan gewoon niet, zo simpel is het.
Gelukkig heb ik altijd oppas, mijn moeder, vader, zusje, broertje ect. Bij hun laat ik hem gerust achter, maar bij andere niet. Niet om op te passen, helemaal niet voor een dagje werk. Als het echt niet anders is in een nood situatie is er geen keuze. Maar bij een dagje werken heb je die keuze zeker.
We hebben het hier ook nog over een ziek kind he.. Kan eerlijk gezegd niet geloven dat mensen hun kind ziek bij een ander achter laten.



Ja maar sis... Jij noemt hier al een heel lijstje achterban op: vader, moeder, broer, zus....
Jij hebt er niet meer of minder dan ik heb hoor. Ik laat ze echt niet achter bij een moeder van vriendinnetje die ik of mijn kinderen amper kennen.

Wat dat betreft zitten we gewoon op 1 lijn.
Jij hebt dus een achterban. Maar sommige hebben die dus niet. Sommige door ziekte of ouderdom. Andere weer doordat ze geen sociale kring om zich heen hebben. Die hebben geen broer of zus of vader if moeder. Zoals jij en ik. En dat vind ik echt heel erg.
En niet in de zin dat ik het belachelijk vind, maar in de zin dat ik het sneu vind. Lijkt me vreselijk. Maar ze kunnen er niks aan doen.

Al de mensen die mijn achterban zijn kennen mijn kinderen door en door. Gelukkig heb ik dan ook nog makkelijke kinderen die heel sociaal zijn en zich prima aan kunnen passen. Ze vinden het geen probleem.

2 jaar terug moest ikidden in de nacht met spoed naar het ziekenhuis. Gelukkig heb ik buren die ik zelfs snachts kan bellen. Ze aarzelden geen moment, kwamen in pyama aangesneld. Zijn hier op de bank gaan liggen. Hebben Smorgens de kids wakker gemaakt, situatie uitgelegd. Ontbijt gegeven en naar school gebracht.
En nee... Ze hebben zeker niet dezelfde ideeën alsof qua opvoeden, maar wat ben ik op zo'n moment blij met zulke lieve buren en zulke makkelijke kinderen.

(Sis, bij jou vind ik het een ander verhaal, jouw kinderen (vooral Nick) heeft al zoveel meegemaakt met jou, ik snap dat er in zijn koppie best het een en ander rondgaat)
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Sunshine  schreef op: 05-10-2014 20:52:05
1,5 a 2 jaar geleden had ik een prima achterwacht.
Heb altijd 5 dagen in de week gewerkt.
Zonder opvang of GO.
Nooit problemen gehad om mijn dochter ergens heen te brengen

Maar de hele achterwacht is uitelkaar gevallen.
Scheidingen verhuizingen sommige zijn gaan werken,sommige kwijt geraakt
En dan me eigen scheiding en verhuizing.
Ik ken hier niemand.
En daarnaast een kind ,waar maar weinig mensen op kunnen of willen oppassen.

Dus een nieuwe achterwacht moet opgebouwd worden 
En dat doe je niet zo maar even.
Gelukkig ia de jongste nooit heftig ziek ,hooguit verkouden 
En gelukkig heb ik echt een top GO ,zonder haar had ik het niet gered

 
Quote
RE: werk en kind ziek
Harleysmama  schreef op: 05-10-2014 20:52:13
Ik ben van mening dat een kind wat ziek is, makkelijk bij een oppas achter kan blijven. Hier een goede achterwacht, als mijn zoon ziek is en ik moet werken dan heb ik mijn vader, ex of beste vriendin die willen oppassen. Is al vaker gebeurd dat ik moest werken, terwijl mijn zoon ziek was. Ik heb geen recht op calamiteitenverlof of zorgverlof, omdat ik een afroeper ben en zal dus het moeten hebben van mijn achterwacht. Tuurlijk is het niet leuk als je kind ziek is dat je moet werken. Maar soms moet je gewoon werken, anders komt er geen brood op de plank. En zeker als alleenstaande moeder heb je soms geen keuze.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Kees  schreef op: 05-10-2014 20:52:48
ik wil ook niet bij een ander ziek op de bank hoor, gewoon lekker op mn eigen bank....

ik zie zo vaak ouders op mn werk in deze spagaat zitten.
kind ziek op de groep, doodzielig. ik probeer wat ik kan, maar ja...heb nog 14 andere peuters.
soms komen ouders geeneens als ik ze bel. dan moeten we er een zetpil in stoppen (mag niet trouwens)
als je dan zo'n klein hummeltje ziet snikken en vet ziek zit te wezen...poeh, elke keer huil ik dan weer mee hoor.
hartverscheurend om mama of papa roepend....

nee, dat zou ik ze nooit aandoen.

en An....daar hebben wij zeker over nagedacht ja.
ik heb eens een heel ziek kind op werk gehad, met een stofwisselingsziekte. maar ouders moesten allebei werken, groot huis, 2 auto;s , carriere....
zo'n slecht voorbeeld door gehad, zo wil ik het nooit!

mijn jongste friemel is idd altijd ziek dus, hij zou geeneens naar een opvang kunnen gaan, ik zou altijd op moeten halen.

ik denk dat het zeer ongelukkig samenkomt voor TO.
2 kinderen achter elkaar.
maar weet je, als je het samen met je partner opvangt, heb je ook een goed verhaal voor je werkgever.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Kees  schreef op: 05-10-2014 20:59:20

Quote Smvn&d:
een ziek kind kan makkelijk bij een oppas achterblijven?? 
Nou die discussie ga ik maar niet eens voeren denk ik.

Dan noem je of een verkoudheidje ziek, of.. nouja.. laat maar hihi.




ik denk dat daar al een verschil in zit.
ik heb met ziek dus echt een doodziek kind in mn hoofd, maar dat is mijn eigen graadmeter namelijk. ik kan me niet voorstellen dat je in zo'n situatie gewoon moeiteloos een buurvrouw gaat oproepen.
daar zit het grootste verschil denk ik......



 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 21:00:13
Als je verkouden bent, ben je niet ziek. Sommige kinderen hebben chronisch snot
Ziek ben je als je koorts hebt, kotst, of de hele dag op de bank lusteloos ligt, kan ook zonder koorts...
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Debbel79  schreef op: 05-10-2014 21:06:54
Bij mij zijn ze nog nooit ECHT ziek geweest. Wel eens verkouden, grieperig etc. Maar nog nooit ECHT ziek.
in zo'n echt ziek geval en ik kan echt geen vrij krijgen zal ik ze bij mijn schoonmoeder brengen. Daar zijn ze elke week, logeren ze regelmatig en daar voelen ze zich prima op hun gemak.
Maar dat heb ik nog nooit meegemaakt. Wel eens "niet lekker" voelen. Maar dat is wat anders.

Ik zou eerst vrij proberen te regelen hoor. Maar het probleem is dat er in mijn geval een winkel open moet. En ik heb gelukkig collega's genoeg die ook kunnen openen maar die moeten maar net op het laatste nippertje kunnen komen werken.
Kids gaan uiteraard voor, maar brood op de plank is toch ook best belangrijk
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Made  schreef op: 05-10-2014 21:12:05
mijn dochter is vorige week 10 dagen ziek geweest. gelukkig heb ik mijn moeder als achterban, maar als ik die niet had, danhad ik vrij moeten nemen. geenhaar op mn hoofd  die eraaan denkt om haar ergens anders heen te brengen.
gelukkg is mn werkgever erg coulant, ik mag meer dagen opsparen omdat ik alleeenstaande moeder ben en deze dagen kan k dus voor noodsituaties inzetten. gelukkig is dat tot nu toe nooit nodig geweest. ik heb  een nul uren contract, dusniet werken is eigenlijk ook geen optie en 10 dagen vrije dagen opnemen gaat ook  heell rap met de uren. gelukkig kon mn moeder inspringen, maar  heb niet lekker gewerkt die dagen....voel me dan altijd wel rot enschuldig dat ik moet werrken  maarja dat is even niet anders.
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 21:12:34
Hoesten is toch niet ziek ? Of je moet er gelijk een dikke keelontsteking bij hebben en koorts... maar alleen hoesten. ...is hoesten hahah
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Kees  schreef op: 05-10-2014 21:14:41
Dat snot en kuchen noemde ik als voorbeeld
Omdat ik me niet kan voorstellen om een echt ziek kind
Achter te laten.

K. moet tijdens zo'n koortspiek vaak direct bloed
Gaan prikken in zhuis.
Hoe kut voel je je op je werk als je tante dit moet doen?
Kan toch.niet?

Maar dat heb ik dus in mn hoofd bij ziekzijn....
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 21:17:59
Nee geen haar op mn hoofd.
Ik voelde me al kut toen school me belde en ik nam niet op... heb altijd de telefoon bij me als de kinderen er niet zijn.... en toen was ik net ff thomas vd psz halen en was hem vergeten.
Was t school v michelle, en ze mag pas naar huis als ik toestemming had gegeven. Gelukkig kwam het vrij snel goed ( en viel tziek zijn mee...)
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Jomi  schreef op: 05-10-2014 21:18:05
Hier twee oma's en mn broertje die eventueel kunnen bijspringen als mijn kinderen ziek/niet lekker zijn. 

Zijn ze echt doodziek dan neem ik vrij of probeer ik te schuiven. 
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Made  schreef op: 05-10-2014 21:18:05
in jouw geval zou ik mn moeder dat nog niet laten doen, dan zou ik zelf meegaan. marja dat moet wel mogelijk zijn icm je werk
 
Quote
RE: werk en kind ziek
Son  schreef op: 05-10-2014 21:18:35
Wat heeft hij dan dat hij bloed moet prikken ?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op werk en kind ziek
Naam
Bericht