Menu
 

Topic:

planbord

Boudina  schreef op: 11-09-2014 10:17:01
ik wil een planbord maken voor mij dochter voor de hele dag zodat ze weet wat ze moet.. hoop dat dat wat meer duidelijkheid gaat brengen bij haar en rust in het gezin... wie heeft tips voor mij
 
Quote
Navigatie
RE: planbord
Harleysmama  schreef op: 11-09-2014 10:28:34
Die vraag is hier al eens gesteld door een andere moeder. Ik raad je aan om op de site van autiplan te kijken. Hiermee kan je een dagindeling maken. Deze kan je uitprinten, maar ook doorsturen naar een mobiele telefoon. Ik gebruik dit voor mijn zoon van 8 jaar en het werkt hier super. Het programma heeft heel veel mogelijkheden. Als ik het geld er voor heb ga ik de betaalde versie kopen, daar kan je dan wat meer mee. Maar de gratis versie vind ik al redelijk uitgebreid.
 
Quote
RE: planbord
Mam Van Twee  schreef op: 11-09-2014 10:31:40
Bij de hema kun je een eenvoudig magnetisch planbord kopen. Daar zitten aantal voorgedrukte magneetjes bij (school, sport etc). Mocht je dat te weinig vinden dan kun je natuurlijk naar eigen believen de magneetjes beplakken met eventueel je eigen pictogrammen of fotootjes oid.

Op het schema staan de dagen van de week onder elkaar en naast elkaar zijn er kolommen die je bv voor ochtend/middag/avond of voor gezinsleden kan gebruiken. Het hoeft allemaal niet zo fancy te zijn een prikbord of whitebord waarop je vakken maakt is al gauw genoeg.

Op www.sclera.be staan enorm veel picto's. Ik heb er een programmaatje bij gedownload waarmee ik heel eenvoudig picto's kan ordenen en dan print ik een A4-tje uit met een schemaatje - bv voor aankleden en naar bed gaan.

 
Quote
RE: planbord
Angelique  schreef op: 11-09-2014 12:47:01
idd hema 
zit een hele bak picto magneten bij en is hier voldoend

ik heb een ijzeren memo bord aan de muur hangen en daar zit dit magneet bord op 
die van hema is dus alleen een lap magneet zeg maar hanig voor als je een neit in gebouwde koelkast ofzo hebt 
ik heb school schema gyn en psz op gezegt maar tevens een belongsysteem eraan vast 
 
Quote
Navigatie


Reageren op planbord
Naam
Bericht