Menu
 

Topic:

mijn hart huilt

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-08-2014 22:08:40
pfff ik weet het niet meer met stijn het gaat gigantisch mis.
meeste kennen de situatie. 
stijn is nu eigelijk onhandelbaar 24,7 zijn we er mee bezig kunnen nergens meer naar toe vandaag verjaardag zijn weggegaan dat was een uitje maar nope.
alle instanties zitten er bovenop. stijn heeft een klas overgeslagen en net de eerste week gehad is al 3 x naar binnen gehaald met buitenspelen omdat de buitenwachten hem de baas niet konden zijn. de gym is gigantisch mis gegaan waarbij ze zeiden ja waarschijnlijk kan hij niet met de gym meedraaien als hij zo blijft doen.
vanmorgen was hij met een mes aan het dreigen ja niet zo zeer maar hij had hem wel uit de laai gepakt 
ik wil mijn kind niet kwijt maar pfff het gaat tenkoste van jurre en joris.
wat moet ik nu doen? mijn kind mijn mannetje mijn beertje hou zo veel van hem maar we kunnen niks meer.
okee even het finaciele plaatje buiten gehouden he.
maar we zijn al aan de ouderscursus pmto gegaan en ja soms werkt het en soms tja stijn is stijn.]ik ben zo vreselijk bang dat het straks niet meer gaat. en als het zo doorgaat dan ja dan vrees ik het ergste. hij eet alles wat los en vast zit dus tegenwoordig gaat echt alles dicht de klink gaat er dus uit. uit de keuken. wat wil ik hier mee niks wil het even kwijt mijn stijn en geloof me hij kan ook zo onwijs lief zijn als jurre een bui heeft en naar buiten wil lopen om weg te rennen dan is stijn helemaal over de zeik. tegenwoordig gaat de deur op slot maar goed en joris die neemt alles in zich op. wauw ff kwijt hoor 
zou niks meer schrijven maar moest dit nu ff kwijt
 
Quote
Navigatie
RE: mijn hart huilt
Cateye  schreef op: 02-09-2014 12:57:26
 
Quote
RE: mijn hart huilt
Mama Van Drie  schreef op: 02-09-2014 13:08:55
Ik ken niet de hele situatie maar op basis van wat je schrijft vraag ik me serieus af of je er goed aan doet om je kind met alle geweld thuis te willen houden.

Nu loopt hij te zwaaien met een mes, wat is het volgende?

Jij moet bovenop hem gaan liggen om hem in bedwang te houden en nog werkt hij jou van zich af,is dat het juiste voor een kind?

Door het almaar tegen te houden en eerst zelf alles willen proberen, ook al is het kruipend zeg je, vraag ik me af in wiens belang dat dan is, je andere twee kinderen lijden eronder zeg je.....het is het moeilijkste wat er is denk ik om een kind uit huis te laten plaatsen maar in het belang van het kind waarschijnlijk het beste. Ik denk ook dat op jongere leeftijd meer resultaat te behalen is als dat je wacht tot het een stuk ouder is en/of het serieus uit de hand loopt.
 
Quote
RE: mijn hart huilt
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 02-09-2014 20:56:19
vandaag gesprek gehad of ja eigelijk cursus maar het ging dus voornamelijk over stijn.
over 2 weken hebben we groot overleg met alle instanties en dan wordt er een een en ander georganiseerd. ook heb ik die week gesprek op school van stijn dus voor nu ben ik moe van vandaag dus even kort
 
Quote
RE: mijn hart huilt
Mrtj  schreef op: 03-09-2014 08:53:49
Ik hoop heel hard dat er over twee weken hele goede dingen uit gaan komen!
 
Quote
Navigatie


Reageren op mijn hart huilt
Naam
Bericht