Menu
 

Topic:

Maak me zo'n zorgen!

Even Zo  schreef op: 18-08-2014 23:22:19
Maak me zo zorgen om mijn zoontje van net 2. Ben zo bang dat er iets met hem gebeurd dat ik er bijna elke dag mee bezig ben. Hij heeft dit jaar al 2 heftige koortsstuipen gehad, dE eerste was zo heftig, die staat op mijn netvlies gebrand, eindelijk kreeg ik weer wat vertrouwen kreeg hij een 2e aanval. Ook met eten is het altijd moeilijk geweest.veel moeite met stukjes eten met het nodige kokhalzen erbij. Nu ging dit ook de goede kant op, zit hij vanavond tijdens het eten vlees te peuzelen, raakt in paniek,is hij aan het stikken in zijn vlees! Wist niet hoe ik het had! Raakte echt helemaal in paniek,gelukkig was mijn man wat rustiger, heeft hem op zijn rug geklopt en kon met zijn vingers alles uit zijn kerk krijgen. Phoeehhh, de schrik zit er nu nog meer in. Ben echt zo bang dat hij dood gaat. Bij de eerste aanval dacht ik echt dat ik hem af kon geven, dat gevoel...echt vreselijk. Mijn man vind als ik zo mee bezig ben dat ik met iemand moet gaan praten,maar die angst zit zo in mij. Kan nu echt alleen huilen, word zo verdrietig en bang van dit gevoel. Tis een heel verhaal maar ik moet even mijn hart luchten.,
 
Quote
Navigatie
RE: Maak me zo'n zorgen!
Even Zo  schreef op: 18-08-2014 23:54:37
Kerk is keel natuurlijk. Wil nog even toevoegen aan mijn verhaal, elke keer als mijn zoontje maar even anders kijkt of een vreemd geluid maakt,slaat mijn hart over, word er super onrustig van.
 
Quote
RE: Maak me zo'n zorgen!
Saskiamv2boys  schreef op: 19-08-2014 09:06:18
ik denk dat het goed is om een keer met iemand te gaan praten.. Of misschien een cursus ehbo te gaan volgen voor kinderen.
Misschien als je weet wat je moet doen in zulke situaties dat je beter kan handelen.

Koorts stuipen zijn ook erg om te zien. Mijn zoon heeft het gehad met anderhalf en met 6 jaar ook nog. Maar omdat ik weet wat ik moet doen vond ik de tweede toch iets minder eng.
Maar koortstuipen zijn gewoon onschuldig en maak je toch ongerust dan zal ik eens naar de huisarts gaan en evt een verwijzing voor een kinderarts om eens hem na te laten kijken.
 
Quote
RE: Maak me zo'n zorgen!
Meanne  schreef op: 19-08-2014 09:58:06
Ik herken je gevoel heel goed, maar het slijt zodra er rust is!

2 van mijn 3 kinderen hebben koortsstuipen gehad, zaten hele heftige tussen, zoon had er 4 in 24 uur 2 thuis en 2 in het zkh.
dochter kwam er niet zelf uit pas met dubbele dosis valium en dat werd altijd door ambu medewerkers gedaan omdat ik na de 1e dosis dan 112 moest bellen.....maar zodra de keelamandelen eruit waren hebben ze geen last meer gehad, jij zegt dat je zoontje zich veel verslikt, hoe is het met zijn keelamandelen?

ik heb kinderehbo en als ik alleen was kon ik handelen maar zodra de ambu er was raakte ik in paniek

ben je onder controle bij een arts? Zou echt z'n amandelen eens na laten kijken
 
Quote
RE: Maak me zo'n zorgen!
Miramare  schreef op: 20-08-2014 10:40:18
Hoi het is niet echt een kwestie van verslikken,maar niet goed zijn eten kauwen en te snel willen zijn.zou hier een logopediste iets mee kunnen?
 
Quote
RE: Maak me zo'n zorgen!
Meanne  schreef op: 20-08-2014 14:13:47
Ja zeker en die kanje tips geven
 
Quote
Navigatie


Reageren op Maak me zo'n zorgen!
Naam
Bericht