Menu
 

Topic:

Volpension of all inclusief

Mama  schreef op: 27-07-2014 17:38:31
Wat zouden jullie doen??

we zijn met 4 personen.

all Incl zou 126 pp p/w extra zijn.
dus. 8x 126€= 1004€ extra!!
loont t zich of niet,ben echt aan t dubben.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Volpension of all inclusief
Mel  schreef op: 27-07-2014 22:01:59
Ik drink op zo'n vakantie toch echt niet meer dan dat ik thuis zou drinken met warm weer. Wij zijn gewoon enorme natnekken. Wat er hier per week aan drinken doorheen gaat, gaat er bij een ander gezin misschien niet eens op in een maand. Eten daarintegen niet veel. En wat ik opschep op mijn bord, gaat ook gewoon echt helemaal op, of het moet echt niet te eten zijn.

Er zijn er inderdaad bij in een all inclusive hotel die zich helemaal vol proppen met eten/drinken. Maar wij zijn zo echt niet. Drink thuis gewoon net zoveel.

Heb ook niet veel keus aangezien ik anders zo flauw val, helemaal bij tempreaturen van 30 graden of meer, die je dus echt wel dagelijks hebt op vakantie. Moet nu met het warme weer hier in nl ook echt goed uitkijken. Jammer dan als er dan 3 waterijsjes of meer op een dag doorheen gaan. Vocht is gewoon erg belangrijk.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Onsjanneke  schreef op: 27-07-2014 22:15:48
Pfff wat een geld. 1000 voor drinken geef ik echt niet uit.

Met warm weer drinken wij vooral water, en in zuid europa haal je 1,5 liter voor 17 cent. Met 1000 euro kan ik voor de rest van mijn leven drinken.

2 keer een espresso bij een barretje voor 90 cent per stuk. En dan nog een glaasje wijn, of 2.....Ik haal die 18 euro per dag niet.

Mja, ik ben ook niet het type voor half pension of all inclusive.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Monica Mv 2  schreef op: 27-07-2014 22:16:07
ik ben het niet ermee ééns dat het vreten en zuipen is tot je erbij neervalt. Ik heb het in turkije en in Oostenrijk nooit meegemaakt.

En in Spanje zaten we HP maar konden we ook kiezen tussen vp en all in. Maar ook daar heb ik geen vreet of zuippartijen gezien.

Ik zou geen 1000 euro voor all in neerleggen maar das meer omdat ik s'avonds zelden nog in het hotel buiten of bij de bar zit. Ik ben met Kirsten een rondje over de boulevard gaan lopen, haalde in de supermarkt een gekoeld flesje cola voor een euro en heb wat blikjes bij de carrefour gehaald en in de koelkast van de kamer neergelegd.

In Oostenrijk zitten we wel altijd all in, maar daar zuipt zich niemand klem ofzo
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Debbel79  schreef op: 27-07-2014 22:18:55
Met zuipen bedoel ik op niet dronken zuipen, maar aan het zwembad liggen en de hele dag door aan de cola, up, sap, Spa etc lurken.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Wanouk  schreef op: 27-07-2014 22:22:10
Nou zeg, omdat jullie het niet leuk vinden om in een all in resort te vertoeven, wordt er naar jullie idee meteen door iedereen die dat wel leuk vind, gezopen tot ze erbij neervallen en vreten wat ze vreten kunnen...tjongejonge, hoe denigrerend zeg.

Ik ben een grote fan van de all in formule. Heerlijk! Ik drink wel meer dan 6 tot 9 drankjes over de hele dag. En daar gooi ik niets van weg, ik drink het gewoon op hoor  En ja, ook thuis drink ik dat.....

Ieder zijn eigen idee van vakantie. Mij lijkt het een hel om iedere avond op zoek te moeten gaan naar een leuk restaurantje, ik moet er niet aan denken 

De kinderen kunnen met all in formule gewoon hun eigen drinken halen, en hun eigen ijsje, en een snack of fruit of wat dan ook.
En ook mijn kinderen eten hetgeen ze hebben gehaald, ook gewoon op...

Maar om op to terug te komen, ik zou als ik jou was even globaal uitrekenen hoeveel je ongeveer kwijt zou zijn aan drinken en ijsjes en tussendoortjes en dan kijken of je in de buurt komt van dat bedrag. Als het geen al te groot gat slaat in jullie spaarpot zou ik het zeker doen.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:22:53
Nou, wij zaten in oostenrijk.. grote bibbers... vreselijk vond ik t.. t Moet gewoon je ding zijn, en mijn ding is t niet..(uberhaupt resorts en all inclusive niet.. dat komt ook omdat je minder interessante mensen ontmoet, mensen die liever daar de hele dag blijven en ik vind t juist zo heerlijk om met mensen van daar te praten...) Kreeg zo'n last van plaatsvervangende schaamte.. Mensen die tijdens t voorgerecht alvast hun toetje pakten omdat ze bang waren dat er anders niks meer was.. drie keer raden, de rest had ook idd niks meer.... 

Echt dat laden van mensen, ik snap t gewoon niet.. En ik wil er ook niet meer tegenaan kijken.

Gelukkig dat ieder zijn eigen manier van vakantie vieren heft trouwens, daardoor blijft t ook voor iedereen leuk!
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Mel  schreef op: 27-07-2014 22:25:03
Debbel79, die mensen die aan het zwembad drinken de hele dag doen dat ook gewoon als ze thuis zijn of in een halfpensioen hotel zitten.

voor mensen zoals mij die altijd veel drinken, ik dan voornamelijk alleen water, is all inclusive gewoon vele malen goedkoper dan halfpensioen waarbij je nog drinken moet kopen

niet iedereen kan zoals jou op 1 flesje drinken teren overdag
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:27:40
Toch is de supermarkt voordeliger denk ik ;-) Fles water van 1 of 2 liter voor een paar centen ;-) Kan je gelijk meenemen als je de omgeving gaat verkennen ofzo.. Vind dat altijd wel handig!
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:34:24
Nou.. ik heb even niet meegekregen waar ze zit, maar je kan niet overal het water zo drinken......
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Mel  schreef op: 27-07-2014 22:36:33
ieder zijn ding maar als ik op vakantie gaat naar een hotel/resort ga ik toch echt niet weet ik het wel niet hoeveel flessen/yerrycans met water meenemen naar het zwembad. wil dan toch gewoon een lekker koud flesje water en niet één die al uren aan het opwarmen is in de zon.

Erg jammer van al deze vooroordelen.

Voor mij word het volgend jaar gewoon weer all inclusive, slaan nu over in verband met zwangerschap. Zou niet eens meer terug willen naar halfpensioenof volpensioen.

Deze zomer maar lekker veel genieten van het zwembad en strand. En nee dan nemen we geen drinken/eten mee, maar kopen dat gewoon daar.


TO, heel veel succes met je keuze. Doe wat voor jullie het beste is
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:40:03

Nee joh.. geen vooroordeel.. gebaseerd op ervaringen, maar hee.. als jij t daar leuk vindt is het toch helemaal goed? Het is geen aanval, ik houd er alleen absoluut niet van. Ieder zijn ding toch?

Wij zitten in the middle of nowhere.. dat vinden wij fijn.. zie liever niet al te veel mensen op mijn vakantie, of ik moet ervoor kiezen en dan zoeken we een stadje op... Vinden wij fijn, en er zullen genoeg mensen zijn die dat niks vinden.. gelukkig maar, anders zaten al die leuke huisjes vol... ;-0




Veel familieleden van mij gaan naar all-in resorts en die komen dan hun hele vakantie niet van t terrein af, prima... maar ik vind dat echt verschrikkelijk... Snap niet war daar verkeerd aan is.

 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Mel  schreef op: 27-07-2014 22:42:25
Smvn&d, water is toch echt niet gratis hoor. In de landen waar ik heen gaat op vakantie is het zelfs ten strengste afgeraden om uit een kraan te drinken. maar buiten dat drink ik thuis toch ook geen water uit de kraan, geef mij maar bronwater is veel lekkerder en nog gezonder ook.

zijn misschien mensen die veels teveel opscheppen waardoor het weggegooit word, maar zo ben ik niet. En ga toch echt wat voor mijn gezin het beste en voordeligst is en niet voor al die andere gasten. 

en nee zit inderdaad niet de hele dag in het hotel, moet er niet aan denken. Dus ja kopen ook buiten dat gewoon ergens drinken of eten. Ga daar ook echt niet op bezuinigen. Het is juist de bedoeling dat we die 3 weken per jaar helemaal bijkomen van die overige 49 weken. Wat maakt dat beetje extra geld dan uit, ons niks.

Iedereen nog een fijne avond. Ik ga naar bed, staan morgen weer vroeg 3 kleine kinderen naast mijn bed. 
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Mel  schreef op: 27-07-2014 22:43:51
in the middle of nowhere zitten is inderdaad niks voor mij. heb echt een hekel aan kamperen of bungalows. Geef mij maar een ontspannende vakantie met het vliegtuig naar een warm land en een heerlijk verzorgd hotel. 
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:47:23
Bronwater is niet gezonder hoor, zeker niet in een plastic fles... soms wel lekkerder.. ligt een beetje aan t gebied waar je woont...;-) Hier bijvoorbeeld is t gefilterd door de duinen, lekker zacht water krijg je daarvan.

Ik snap best dat niet iedereen overdadig opschept of niet t resort uitgaat.. gelukkig niet, maar t is mijn ding gewoon niet.. Prima toch?

Ons gaat t niet om een beetje extra geld uitgeven hoor, hoewel ik dat ook wel beter kan besteden.. Maar meer om de beleving...
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:47:41
Heerlijk 3 weken bijkomen.. ik zie er ook zo naar uit!!!
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jen9  schreef op: 27-07-2014 22:50:39
Helemaal mee eens...  En TO vraagt raad, nou ik zou water kopen als je t daar niet uit de kraan kan drinken en anders flessen uit de kraan vullen.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Debbel79  schreef op: 27-07-2014 22:54:01
Is geen vooroordeel hoor. Puur gebasseerd op eigen ervaringen.
Maar ieder zijn ding toch? En wat de 1 normale porties vind, is voor de ander weer schranzen. Ook dat is persoonlijk.
De een vind het verschrikkelijk om elke avond erop te moeten voor een restaurantje, en de ander vind het all inclusive concept verschrikkelijk.

Moet ieder toch voor zich weten?
Niks vooroordelends aan hoor, puur eigen ervaring en persoonlijke voorkeur en mening.

En idd mel... Je zegt het al zelf... De mensen die daar ontzettend veel eten en drinken, doen dat thuis ook.
Ik niet, hou daar ook niet van. Dus kom ik miet bij zo'n formule meer.
Hou je wel van de hele dag door eten en drinken, dan ben je daar natuurlijk op het juiste adres. Anders ben je met half pension veel meer kwijt.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Tessa_mv2  schreef op: 27-07-2014 22:59:07

Wij zijn kampeerders. Dit jaar wilde we eens wat anders.
We zijn vandaag thuis gekomen van onze all incl vakantie op Lanzarote.

VRESELIJK!

En dan bedoel ik niet het eiland of het resort.
maar het eten.

Het was 1 grote zaal waar je kon eten. Niets gezelligs aan (ligt aan het hotel dat snap ik ook) maar veel mensen waren echt enorm aan het vreten.
Mijn man zat de eerste keer mijn tranen in zijn ogen aan tafel...wat doen we hier??
Het eten was koud, de zaal was kil en allemaal mensen om ons heen die aan het schrokken waren.
Hoe houden we dit 11 dagen vol dachten wij op dat moment echt.

Je kon ook buiten zitten. Dat hadden wij de eerste keer niet in de gaten.
Dat maakte het al beter. Iets sfeervoller, minder massaal.

Er was opzich best wel wat keuze maar erg weinig groente en het fruit leek een dag van te voren wel gesneden. Droge randen eraan.....
Nee niet fijn!

Drinken was ook geen aanrader.
We konden de hele dag drinken halen....dat wel.
Veel met prik. En dat drinkt mijn dochter niet.
Alhoewel...prik.......dat was er altijd heel snel uit. 
Of sapjes die met hoge druk in de bekers werden gespoten en alsnog prikkerig aanvoelde en echt mier en mier zoet waren.
Ranja, appelsap oid was er niet te krijgen. Mijn dochter dronk dus water.
In het appartement uiteraard de zelfgekochte appelsap.

Er waren een paar dagen bij dat het eten wel warm was. En wel lekker.  Andere kok??
Op die dagen zag het fruit er ook wat beter uit. Groente nog steeds niet super.


Ow en ijsjes halen..........ja all in............
Nou er was 1 soort ijsje wat ze mochten eten. Zelfs geen waterijsjes.
Maar wel grote borden met alle ijs soorten neer zetten (zonder prijzen).

Voor ons geen aanrader dat all inclusieve dus.
Nu hebben wij waarschijnlijk enorme pech gehad of we zijn enorm kritisch....?? Iedereen leek enorm te genieten van het eten.
Vooral de engelsen. Die waren daar in overvloed.

Schijnbaar zijn wij  hier gewoon niet geschikt voor.

Ooit ben ik naar Rhodos geweest met mijn vriendin. Ook all inclusieve. Dat eten was wel goed!
Natuurlijk lust je nooit alles. Maar men......dit was vreselijk!


2 dagen "mochten" we in een carte restaurant eten. Dat was heerlijk!!
Ze kunnen dus wel koken!

Verder hebben we echt een heerlijke vakantie gehad! Leuke uitstapjes gemaakt, gezellig samen geweest. Mooie dingen gezien.

Nu on topic:
Natuurlijk is het makkelijk dat je je drinken zo kan halen.
Als je toch al gaat voor VP kan je net zo goed voor ALL INN gaan..........maar de prijs..............het verschil is wel heel groot in mijn ogen.
Wij hebben deze vakantie nooit voor 1000 euro aan extra's opgedronken/gegeten.



 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Boterbloem  schreef op: 27-07-2014 22:59:53

Bronwater is lang niet altijd gezonder, willen ze wel zo doen overkomen maar blijkt helemaal niet zo te zijn.

hier in Groningen is het water ook echt lekker. Twente vind ik weer wat minder. Als je het om de smaak doet (ik vind ook dat het heel erg kan verschillen, ben een echte waterdrinker) kan ik me zeker voorstellen dat je het koopt.

Ik zou dus wel gelukkig kunnen worden van deh ele dag hangen daar bij het zwembad. 


Net als de camping, ik kan echt wel een hele dag voor de tent blijven, beetje wandelen naar het meertje, echt niets doen.

Vroeger moesten we altijd overal naar toe. Alle musea bekijken enzovoort. Mijn ouders zouden echt nooit op een camping willen zitten omdat dat geen vakantie is, vakantie is volgens hun van alles bekijken en zoveel mogelijk zien.


Wij deden vroeger altijd van die treinritten. 3 keer voor 99 gulden geloof ik en dat was dan voor 2 personen als ik het goed heb. En dan gingen we bijvoobreeld naar Scheveningen en dan naar het omniversum, vredespaleis, ander paleis, strand, madurodam en dat allemaal in 1 dag vanuit Hengelo... pffff heel veel gezeur van ons onderweg want wij wilden op het strand blijven maar wem oesten nog zoveel zien!

Mjin jongste zusjes zijn ook echt van het bekijken en mijn oudste zus en ik en mijn broertje zijn van het hangen en ontspannen. 


 


Vlieg alle andere weken van het jaar al alle kanten op. Vind niets zo lekker als gewoon hangen hihi.

Nu ook bij huis, vermaak me prima met een kleurboekje, leesboekje, zwembadje in de achtertuin. Gewoon hangen. Heerlijk! Moet 3 keer per dag naar het huis van vrienden om voor de beesten te zorgen en de groentetuin bij te houden, lekkere uitstapjes, en verder niets.

 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Boterbloem  schreef op: 27-07-2014 23:05:49
nog eens gaan lezen, maar kraanwater blijkt zelfs gezonder te zijn. Metalen worden daar flink uitgehaald , bronwater wordt zo in de pakken gedaan.
En kraanwater is 400 tot 1000 keer goedkoper.
Het is ook nog eens beter voor het milieu.

Als je het hele jaar 1,5 liter water per dag drinkt ben je een euro per jaar kwijt. 
Tjonge...
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Debbel79  schreef op: 27-07-2014 23:14:40
Maar kraanwater kun je niet overal drinken bloem.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Made  schreef op: 27-07-2014 23:19:47
Maar dat is niet zo in het buitenland boter

Ik durf echt alles te eten, ook nog nooit voedselvergiftiging gehad, maar in het buitenland drink ik noooooit uit de kraan. Wij zijn in Nederland verwend met ons zuiveringssysteem
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Ahno  schreef op: 27-07-2014 23:20:51
Het gaat hier om 8 man he. 125 euro per week. Reken het eens terug naar hoeeel consumpties je denkt te nuttigen op een warme dag.
Wij liepen in toverland vandaag en t was erg warm. Alleen vanmiddag al 4 drankjes pp. Is pp al 12 euro. Reken bakkie of 4 koffie per dag ook 10 euro pp dan zit je al op 22 euro. Tis warm dus sochtends nog drankje of 2 weer 4 euro zit je al op 26 euro. Dan nog wat je savonds
op terras opmaakt en een ijsje hier of daar. Vroeger gingen wij ook half of vol pension en doe dit dus niet meer gewoon all inclusive. Heerlijk, veel keuze en goedkoop. En willen wij eens weg neem ik lunchpakket vanuit hotel mee. De hotels die wij kiezen hebben vaak meerdere redraurants dus de standaard vreetschuur is te vermijden
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Made  schreef op: 27-07-2014 23:25:26
Maar dat is in toverland...niet te vergelijken denk ik met spanje of turkije?

To vraagt ons of het loont...ik vind van niet als je zelf je drinken meeneemt naar t zwembad/strand ben je veel goedkoper uit.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Monica Mv 2  schreef op: 27-07-2014 23:47:53
ik vind het wel lonend als je puberkinderen hebt die hun eigen plan trekken.

Mijn kids zitten bij me en waren we met z'n 4en had ik ook voor het uitgebreide pakket gekozen. Puur uit gemak. Omdat mijn man namelijk niet graag winkelt en graag een koud biertje drinkt s'avonds.

Mijn dochter en ik geven er niks om dus voor ons was het niet lonend.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Zijlijn  schreef op: 28-07-2014 01:36:54
persoonlijk let ik niet zo op andere mensen als ik op vakantie ben...
 
ik vind 1004 euro heel veel geld, zeker  als dat het verschil is tussen vol pension en all inclusive
is er een mogelijkheid te kiezen voor half pension? als dat ook zoveel scheelt zou dat mijn keuze zijn..
dan heb je de mogelijkheid om buiten te deur wat kleins te snaaien en dat is vaak wel genoeg na uitgebreid ontbijt, lunch of diner?

Drank apart kopen in flessen is altijd goedkoper en maakt je niet afhankelijk van het hotel.
succes met je keuze!

 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Jo  schreef op: 28-07-2014 07:56:04
Ik zou het zelf niet doen, zo ook niet op een all in resort gaan zitten, vind overal eten juist zo leuk.
Maar als je het missen kan en je geen zin hebt steeds te rekenen met 8 man zou ik dat zeker doen.
Ligt een beetje aan het land, als een drankje al snel 2,50 kost zou ik het zeker doen.

 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Orange  schreef op: 28-07-2014 08:11:00
Half pension is ontbijt en diner. Dus voor 18 euro per dag per persoon voor drinken, ijsjes, snacks en de lunch is toch netjes. Ik zou het doen. Heerlijk toch even aanschuiven bij de lunch of snack bij het zwembad?
Ik weet niet welke samenstelling je gezin heeft maar elke keer naar je kamer voor een pak appelsap? Als je dan toch een relaxte vakantie wil dan doe het maar goed.

Dat gevreet ken ik ook niet hoor. Meerdere (rond) reizen gemaakt. Tuurlijk er zijn altijd vreetzakken bij maar die vreten thuis ook.
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Moossie  schreef op: 28-07-2014 10:07:17
All incl. is handig. Je kan pakken wat je wilt. En vooral handig als je op het park/hotel blijft.
Half p. is handig al je veel weg bent, kom je terug van dagje weg en je schuift lekker aan.

Vol pens. Vaak zonde als je weg bent hele dagen. Je betaald middag eten maar als je weg bent....
 
Quote
RE: Volpension of all inclusief
Kees  schreef op: 28-07-2014 16:09:16
wat lijkt jou fijn TO?

misschien is dat handiger om eerst naar te kijken?
wat zijn je wensen voor een vakantie?

ik heb vaker AI in een resort gezeten, nooooooit meer.
laatst hadden we het er hier ook al over.
OF men vindt het te gek of vreselijk denk ik.
met zoveel mensen tegelijk naar de vreetschuur. alles op een buffet gegooid. nee, smakelijk is m.i anders.
en je kan in het buitenland zooo lekker eten. hoe fijn om rond te kijken in een dorpje en dan een gezellig tentje uit te zoeken.
zo zie je nog eens wat anders.

voor 500 per week kom je wel een heel eind al hoor, als je ergens gaat eten 's avonds.
voor de lunch kun je overal wel wat halen, broodje of wat dan ook.

ik zou dus niet voor AI gaan, maar lekker LO
maar check wat voor jouw gezin plezierig is
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Volpension of all inclusief
Naam
Bericht