Menu
 

Topic:

Ik ga op vakantie en neem mee.....

Ilja Mv 3  schreef op: 08-07-2014 10:19:01
Zo schattig. Tijdens een verveelmomentje van de kinderen heb ik ze gezegd alvast een vakantielijstje te maken of in de hoek van de woonkamer wat spulletjes klaar te zetten. Jonah (5) ging enthousiast aan de slag. Op een gegeven moment  zei hij klaar te zijn. Ik kijken en moest lachen. Boven op zijn speelgoed stond de dode plant (van school gekregen en zelf bloempot gemaakt op school, plant allang dood maar hij mag absoluut niet weg van Jonah). Bovenop al het speelgoed die plant. Heb m maar gezegd dat de plant niet tegen de warmte van zuid Frankrijk kon. Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen.
 
Quote
Navigatie
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Onsjanneke  schreef op: 08-07-2014 10:34:16
Hahaha

Ze krijgen van mij allebei een tasje waar ze wat in mogen stoppen. Mijn 3 jarige dochter stelt anders ook voor de trampoline mee te nemen .
 
Quote
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Linnie  schreef op: 08-07-2014 11:25:24
O ja... zo leuk dat zelf inpakken

Hier krijgen ze een tas van de AH en die mogen ze samen volstoppen, met 1 regel erbij: geen puzzels! (want dat hadden ze 1 keer gedaan, heb heel het vakantiehuisje moeten omkeren om alles weer compleet te krijgen...

En de knuffels mogen los op de achterbank mee, die hoeven niet in de tas
 
Quote
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Ilja Mv 3  schreef op: 08-07-2014 14:11:00
Nou ja zeg Janneke, wat flauw...mag de trampoline niet mee haha..
Hier slepen we eigenlijk altijd véél te veel mee en ze spelen als we er eenmaal zijn haast nergens mee. Ik maak ook altijd nog tas met cadeautjes voor onderweg met speelgoed. . We zullen hoeveel te veel we weer mee slepen
 
Quote
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Ilja Mv 3   schreef op: 08-07-2014 14:11:49
Ah goede tip! Géén puzzels
 
Quote
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Bettie  schreef op: 08-07-2014 16:02:37
Supergoed idee van jullie; ik laat ze een kleine curverbox met deksel vullen dat ze mee mogen nemen. Meer neem ik ook echt niet mee (nou ja....evt. knutselspul uitgezonderd)
 
Quote
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Ilja Mv 3  schreef op: 08-07-2014 17:54:08
Knutselspullen gaan hier niet mee. Zoeken altijd kleine campings zonder animatie, maar blijkt op deze kleine camping toch animatieclubje te zijn. Knutselen mogen ze dus daar doen haha.... Hooguit wat kleurspullen mee. 
Volgens mij voldoet hier badkleding en een voetbal en toch ben ik altijd bang te weinig mee te nemen. 
 
Quote
RE: Ik ga op vakantie en neem mee.....
Mvi  schreef op: 09-07-2014 13:07:45
voor onderweg heb ik als verrassing k3 dierenhotel en tom en jerry dvd, verder gaat 1 grote jumbotas mee met daarin barbievilla inklapbaar met barbies, loom, skeeler, stepje, papier en stiften, voor allebei een doeboek, tablet en ds, voetbal, knutselspullen, mijn kinderen vinden het op vakantie altijd heel fijn om ook in en om de caravan te prullen dus ik neem altijd aardig wat mee.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ik ga op vakantie en neem mee.....
Naam
Bericht