Menu
 

Topic:

(Baar)moeder

Senna  schreef op: 28-06-2014 19:40:52
Bij mjn zus is van de week haar baarmoeder verwijderd en vanavond ging ik met Yenthe even op een hoekje kijken in het ziekenhuis.
Op de terugweg wilde ze weten wat er nu gebeurd was in de buik van tante I. Dus uitgelegd dat haar baarmoeder er uit is en wat een baarmoeder is. Na mijn verhaal was het even stil en toen kwam de vraag: Maar is tante I nog wel gewoon moeder, nu dat ding uit haar buik is?
 
Quote
Navigatie
RE: (Baar)moeder
Moederkloek  schreef op: 28-06-2014 20:03:37
Ach het is toch prachtig hoe kinderen om kunnen gaan met zulke moeilijke dingen, en zulke vragen stellen.

Mijn dochter was 3 jaar toen mijn moeder kanker kreeg en geopereerd werd en chemo kreeg.
Ze kreeg op een gegeven moment een pruik natuurlijk en mijn moeder liet aan haar zien hoe het met en zonder pruik eruit zag.
Mijn moeder had nog wel eigen haar, maar mooi was het niet te noemen.

Daarop zei mijn dochter concluderend: "Kijk mama, oma heeft 2 haartjes!"  ghihi

Terwijl voor sommige mensen onderwerpen heel delicaat kunnen zijn, vinden kinderen alles normaal, als je het maar normaal uitlegt, heel mooi
 
Quote
RE: (Baar)moeder
Vlindertjes  schreef op: 29-06-2014 00:10:51
De moeder van een vriendinnetje heeft een kunstbeen en mijn dochter vroeg dus aan mij toen we het er eens over hadden. Staat er dan allemaal kunst op haar been?

tja, kinderlogica.....
 
Quote
RE: (Baar)moeder
Mvi  schreef op: 29-06-2014 10:12:31
mijn dochter heeft laatst haar vlecht gedoneerd voor Stichting Haarwens dus kanker en kaal worden was een hot topic hier thuis. Een moeder bij mijn zoontje in de klas heeft ook een tijd een hoofddoekje gedragen en die had ze voor het eerst af en de eerste donsharen waren weer te zien, dus die ochtend op school rent mijn zoon heel blij op die moeder af en roept naar mij ooo mama, ik ben zo blij! de mama van Joep heeft weer haar jippie!!! zij moest er gelukkig om lachen want hij was oprecht heel blij voor haar
 
Quote
Navigatie


Reageren op (Baar)moeder
Naam
Bericht