Menu
 

Topic:

Acryl verf buiten?

Nicky  schreef op: 31-05-2014 22:36:26
Hallo meiden,

ik heb verf besteld online.  Perfect finish van de histor. Water gedragen. Nu stond er bij de specificaties dus bij voor zowel binnen als buiten. Ik wil dus de voordeur van binnen en buiten verven en het raamkozijn van de keuken ook buiten en binnen.

ik kies altijd voor verf op waterbasis voor zowel het milieu maar ook voor mezelf aangezien ik heel slecht tegen die lucht en geur kan.

maar nu mijn probleem. Op een verpakking staat nu dus voor binnen en op de andere verpakking staat dus helemaal niks (nieuwere verpakking). 
gelukkig heb ik even gelezen anders was ik morgen vroeg meteen begonnen.

maar wat is nu dus wijsheid? Wel doen of niet en de verf terug sturen met de mededeling dat ze verkeerde informatie op hun site hebben staan. Zijn er meiden met ervaring met watergedragen lakken voor buiten.

ik lees van alles op internet.
 
Quote
Navigatie
RE: Acryl verf buiten?
Nicky  schreef op: 31-05-2014 22:37:46
 
Quote
RE: Acryl verf buiten?
Bepje  schreef op: 31-05-2014 23:54:11
Is deze speciaal op kleur voor je gemengd ? In principe is deze verf niet meer in winkels te krijgen omdat ze de hele boel vernieuwd hebben. Niet vorige week ofzo maar al een paar jaar geleden.
Die jij hebt is ook iet voor buiten, dus de info op de site klopt zeker niet. Was hij ook goedkoper dan in de winkel ? Grote kans dat iemand van een oude partij af aan het komen is op deze manier. Kijk anders even op de site van Histor.
 
Quote
RE: Acryl verf buiten?
Bepje  schreef op: 01-06-2014 00:00:24
Als het kan zou ik dan de hele boel terug sturen en naar een winkel gaan waar ze je goed advies geven. Daar heb je op de lange duur wat aan. Je bent dan in beginsel wel duurder uit maar hoeft ook minder snel opnieuw te schilderen, betere verf is kleurvaster en er zitten goede bindmiddelen (epoxyhars bijv.) in waardoor het gewoon beter "houdt".
 
Quote
Navigatie


Reageren op Acryl verf buiten?
Naam
Bericht