Menu
 

Topic:

foto van verbrandde jochie

Boterbloem  schreef op: 21-05-2014 21:59:57
Ik zie hem nu al heel wat keren verschijnen op facebook, een jongetje wat is ingesmeerd met zonnebrand van de action en die de blaren op zijn lijf heeft zitten...
Zou het serieus?

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: foto van verbrandde jochie
Proestie  schreef op: 22-05-2014 12:53:51
Mijn jongste is heel gevoelig voor de zon enzonnebrandcreme. Hij heeft spul van de huisarts wat gelukkig vergoed wordt, €50,00 voor 100 ml. Maar dit is maar factor tien en niet hoger te krijgen. Hij heeft meerdere uv werende shirtjes die hij van de week ook al weer gedragen heeft. Ook heeft hij een uv werende pet met zo'n flap aan de achterkant voor zijn nek. Het is geen goedkoop spul, maar het werkt voor hem echt het beste. Om hem toch aan de zo'n te laten wennen gaat hij 's ochtends in een gewoon shirtje naar school en dan ingesmeerd en als de zo'n feller wordt, dan de uv werende kleding. 

Ik zag het verhaal gisteren ook op Facebook en vond het ook wat dubieus. 
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Boterbloem  schreef op: 22-05-2014 13:37:36
Echt waar? Hier moeten ze zoveel dingen kunnen verantwoorden, lessen die verplicht gevolgd moeten worden en die niet buiten kunnen dat dat helaas niet meer kan. De juffen zouden dit ook heel graag weer willen net als vroeger, maar hier mogen ze niet zo lang buiten zijn maar moeten gewoon de lessen gevolgd worden die op de planning staan,.Ze kunnen dus enkel de gymlessen buiten doen en buiten gaan fruit eten.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Boterbloem  schreef op: 22-05-2014 14:02:14
Oh echt? Hier moeten ze de ene keer 3 en de andere keer 4 verplichte werkjes doen (is er een werkje wat mogelijk 2 dagen nodig heeft dan 3 werkjes) en de andere keren spelen.
Alles moet hier op papier, alles met taal, rekenen, sociale lessen enzovoort. Voor mijn gevoel moeten ze elke minuut verantwoorden. Daarom zijn ze vorig jaar ook begonnen met 2 bellen, een 5 minuten voor het begin, dan moet iedereen naar binnen, en 1 voor de tijd dat de lessen beginnen en ouders weg moeten zijn. Want er was kritiek geweest van de inspectie dat er regelmatig 5 minuten uitvielen... Pfff hoezo er zit druk achter? Heb echt zoveel respect voor leerkrachten van tegenwoordig die het nog leuk en ontspannen weten te houden!
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Blauwtje  schreef op: 22-05-2014 14:40:40
Ik vind het gek, als ik de foto zie van het ventje zijn ruggetje dan is hij juist het ergst verbrand waar het tshirt zit?!
Boven de rand in zijn nek is hij niet verbrand.
Je zou zeggen dat hij daar gewoon goed is ingesmeerd.


 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
-claudia-  schreef op: 22-05-2014 14:48:15
niet alles gelezen maar het liefst kijk ik naar zonnebrand met plastic erom..zodra een fles geopend is (bijv even ruiken) gaat die datum namelijk in. Je weet niet hoevaak het al open is geweest en vanaf wanneer dit flessen er al staan
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Angelique  schreef op: 22-05-2014 14:56:20
aldus action :






Heeft u vragen over Garnier zonnebrandcreme?



 



Op social media gaan negatieve berichten rond naar aanleiding van een mevrouw die foto’s toont van haar verbrande kind.
Zij geeft aan dat dit gebeurd zou zijn na gebruik van een bij Action aangekochte zonnebrandcreme van Garnier.


Action hecht veel waarde aan de veiligheid van de door haar verkochte producten en volgt dan ook alle daarvoor geldende regelgeving. Action neemt het bericht van deze klant zeer serieus en doet er alles aan zo snel mogelijk alle feiten op een rij te hebben. Wij hebben op dit moment zowel contact met de klant als met de leverancier. Zodra wij meer helderheid hebben zullen wij hierover een bericht plaatsen op onze website.


 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Jolanda1974  schreef op: 22-05-2014 14:56:30
De fabrikant toch toch ook de opening sealen, net zoals bijv. bij de levenmiddelen. Daar moet je ook eerst een beschermlaag onder de dop vandaan halen.

Maar goed, ik kan me niet voorstellen dat dit alleen maar komt van een "verkeerde" fles zonnenbrandcreme. En ik vind het al helemaal niet kunnen dat alleen action aan de schandpaal genageld wordt.
Garnier is er natuurlijk niet blij mee dat hun dure product bij action verkocht wordt via omwegen.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Angelique  schreef op: 22-05-2014 14:57:42
hoax wijzer :

Momenteel circuleert er op Facebook een bericht omtrent de Garnier zonnebrandcreme te koop bij Action. De foto's van het kind zijn helaas echt, maar het virale bericht impliceert beschuldigingen die niet bewezen zijn. In een persbericht heeft Action laten weten dit te onderzoeken, en het bericht in onderstaande link zal worden aangepast als er meer informatie beschikbaar is.

Het is lang niet zeker dat het Garnier product de schuldige is van het incident. Aangezien het kind ernstig verbrand is door de zon, lijkt het erg onwaarschijnlijk dat de ouders hier niet eerder iets van gemerkt hebben, als ze het kind zo regelmatig zouden hebben ingesmeerd. De verantwoordelijkheid ligt hier dus in eerste instantie bij de ouders en niet bij de werkzaamheid van een product. Ook wordt er geen vermelding gemaakt van de beschermingsfactor, dus is het mogelijk dat die te laag was. Andere belangrijke factoren zijn het huidttype van het kind, of eventuele zonneallergieën die onaangekondigd kunnen ontwikkelen.

Of er vooralsnog een probleem was met de zonnebrandcreme die gebruikt werd, zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Op dit moment zijn er nochtans geen andere incidenten bekend en lijkt het te gaan om een eenmalig voorval, wat de kans kleiner maakt dat een ganse reeks producten de boosdoener zijn. Het verspreiden van zulke ongefundeerde paniek en kwade berichten over Action is sowieso zinloos en contraproductief. Om die reden raden we dan ook aan om het circulerende bericht niet te delen.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Boterbloem  schreef op: 22-05-2014 15:02:46
Ow nu moet ik eerlijk bekennen dat i niet meer weet hoe het voor groep 1 zit met aantal werkjes, dat kan er inderdaad 1 minder zijn. Dochter zit in groep 2. 
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Sammy  schreef op: 22-05-2014 15:22:40
Zelfs het RTL nieuws besteed er nu aandacht aan!
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/brandwonden-peuter-na-gebruik-garnier-zonnebrandcreme-van-action
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Boterbloem  schreef op: 22-05-2014 15:39:46
Ik hoop maar voor die vrouw dat dit niet uit deh and loopt en dat achteraf blijkt dat dit niet het probleem was, want dan heeft zij wel een probleem denk ik!
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Linnie  schreef op: 22-05-2014 16:44:31
Dit staat nu op facebook:



update van de moeder van dat jongetje dat zo verbrand is










Deze opmerkingen: Ik zal voor iedereen even antwoord geven, dan hoef ik het geen 1000 keer meer te doen


* Dit is echt niet van een uurtje: 
Nee dat klopt, sta jij met een eierwekker om te klokken dat ze binnen het uur weer binnen moeten komen? Nee het is een kind, en hij heeft 2 uur en 3 kwartier in de tuin gespeeld. Ja in de zon, en in de schaduw.



* Die moeder moet dit toch eerder gezien hebben?!
Nee inderdaad heb ik dit NIET eerder gezien, en niet omdat ik niet opgelet heb, maar omdat het er niet was! Hij begon na die 2 uurtjes te verbranden, ondanks het insmeren. En ik heb daarom zijn shirt aangetrokken. En nogmaals ingesmeerd! Hierna zijn wij weg gegaan en heeft hij dus niet meer in de tuin/zon gespeeld.


* Dit is er toch niet ineens?
Nee dit is er inderdaad niet ineens.. Hij was zoals hierboven vermeld wat verkleurd waarop ik zijn t-shirt heb aangetrokken. En pas een hele poos later zagen wij dat er blaren waren ontstaan. ( Als jij verbrand is het 's avonds ook erger dan die middag )


* Dit is niet de schuld van Action of Garnier of van de zonnebrand. maar van de moeder.
Ik verwijt niks of niemand wat er gebeurd is, ik wil alleen voorkomen dat het nog meer gebeurd. zoals al meer vermeld is dit bij meer mensen het geval geweest. Hiervan heb ik foto's mails en berichten en deze zullen ook aan Garnier en Action doorgegeven worden om hen te helpen bij het onderzoek. 
Ik heb mezelf afgevraagd of ik meer had kunnen doen. Ik had NOG meer naar hem kunnen kijken, maar ik heb voldoende in de gaten gehouden, en hem ingesmeerd. Maar ja, meer kan altijd natuurlijk. Ik neem het mezelf niet kwalijk, ik weet dat ik juist gehandeld heb.


Laten we voorop stellen dat het zowel voor mij, als voor Garnier, als voor Action een groot raadsel is wat hier gebeurd is. Maar feit blijft dat onder andere action hun producten inkoopt in het buitenland, dat er geen datums op staan en geen kwaliteitscontrole hebben gehad., en dat hier vaker GROTE problemen mee zijn geweest


Dit alles was voor mij de rede om het te laten ONDERZOEKEN. Wat er mis is met het product, want dit had inderdaad ALLEEN met de zon nooit gebeurd. Als ik hem niet had ingesmeerd. 
Feit blijft daarom dat het wel degelijk aan het product ligt, en misschien heb ik de pech dat ik de enige ben die een "foute" fles te pakken had. 
Maar ook dat zal in het onderzoek aan het licht komen. 
Ook is het aan bod gekomen dat dit meer op een chemische verbranding lijkt dan op een zonverbranding, en ook dit heb ik uitvoerig besproken. En ook dit zal gecontroleerd worden door een arts. 
Als alles uitgezocht, gecheckt, gedubbelcheckt en uitgesloten is. En er een concreet antwoord beschikbaar is ben ik ervan overtuigd dat iedereen dit te horen zal krijgen.


Ik heb Action en Garnier nooit in een kwaad daglicht gezet, en wil alleen maar dat ouders voorzichtig omgaan met zonnebrandproducten. 
Degene die al die rotopmerkingen maken hebben er vast geen seconde bij stil gestaan hoe dit voor ons, voor mijn zoontje maar ook voor ons als ouders zou moeten zijn geweest.


Tja het is al met al een raar verhaal, zou ik ook vinden als ik het zou lezen. Maar er wordt natuurlijk ook niet voor niks onderzoek gedaan naar mijn product. 
Vooralsnog hoop ik dat ouders voorzichtiger omgaan met hun zonnebrandproduct en bij twijfel het gebruik stoppen en een andere aanschaffen. 
Ik heb de fout gemaakt door geen argwaan te hebben bij het kopen van een goedkoop product, zonder datum en zonder nederlandse beschrijving. En ik ben de afgelopen dagen door een hel gegaan.


Alle ellende die ik nu over me heen krijg maakt het me er niet makkelijker op, maar alle lieve berichten en bevestigingen door verhalen van anderen zorgen dat ik gefocust blijf op mijn doel. En dat is dat dit vreselijk voorval NIEMAND meer mag overkomen.


Ik krijg duizenden berichten in mijn inbox, probeer alstublieft te begrijpen dat ik ze niet allemaal uitgebreid kan beantwoorden. En dat ik hier op aanraden van vele lieve mensen om me heen ook mee ga stoppen. 
Wel wil ik de mensen verzoeken die hetzelfde hebben meegemaakt zoveel mogelijk informatie te blijven sturen. Wat niet ten nadele van Garnier of Action is. Maar ervoor kan zorgen dat ze deze slechte reclame nooit meer krijgen door het product uit de schappen te halen.


Ik hoop dat mijn inbox nu rustig blijft, zulke ophef is nooit mijn bedoeling geweest. Ik wilde mensen erop attent maken dat ze OP MOETEN LETTEN. tot er uitsluitsel is over het onderzoek.. Blijf dit vooral doen! OPLETTEN..


Jammer dat er zo veel verhalen verdraaid en verergerd worden met mijn naam en foto''s van mijn zoon eronder. Ik snap niet wat hier de lol van is, en of er enig nut in zit?


We wachten netjes de uitslag van het onderzoek af..En dan pas ga ik concrete uitspraken doen.


Ik wil degene met hetzelfde verhaal blijven verzoeken om deze te delen in mijn inbox, vooral omdat ik hiermee aan Garnier en Action wil laten zien dat ik niet de enige ben met deze klachten


Ik hoop dat iedereen nu antwoord heeft op hun vragen, want mijn inbox is niet bij te houden. En ik ga dan ook niet meer in op alle berichten. Dit ligt gewoon niet in mijn macht. Mijn excuses daarvoor! En nogmaals ook iedereen bedankt voor de lieve woorden!








 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Sammy  schreef op: 22-05-2014 16:55:40
Tja... mag ik eerlijk zijn?
ik had dit hele verhaal met foto's om eerlijk te zijn ook nooit zo op facebook gezet. Maar was achter de schermen contact op gaan nemen met Action en Garnier. Nu heeft iedereen een mening klaar over èn de Action, èn Garnier èn die moeder...!
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Indy2  schreef op: 22-05-2014 17:46:31
dit staat op de site van action:


Op social media gaan vanaf woensdag 21 mei jl. berichten rond naar aanleiding van een mevrouw die foto’s toont van haar kind met brandwonden.
Zij geeft aan dat dit gebeurd zou zijn na gebruik van een bij Action aangekochte zonnebrandspray van Garnier.


Action betreurt hetgeen met het kindje is gebeurd ten zeerste. Action hecht veel waarde aan de veiligheid van de door haar verkochte producten en volgt dan ook alle daarvoor geldende regelgeving. Action heeft dit bericht van deze klant zeer serieus genomen en daarop meteen met zowel de klant als met de leverancier contact opgenomen.


De volgende feiten zijn inmiddels bekend:



  • De klant geeft aan dat het gaat om het volgende product: een zonnebrandspray van L’Oreal Garnier Ambre Solaire, resisto bambini SPF 30;

  • Action koopt deze producten niet rechtstreeks in bij l’Oreal Garnier, maar bij een groothandel. Deze leverancier heeft de zonnebrandspray rechtstreeks ingekocht bij l’Oreal in Italië;

  • De zonnebrandspray is geproduceerd in april 2012, in 2013 door onze leverancier ingekocht en geleverd aan Action in maart 2014. Daarna is het door Action in het winkelassortiment opgenomen;

  • L’Oreal geeft over de houdbaarheid van haar producten het volgende aan: “U kunt een product gaan gebruiken zolang het ongeopend is, niet heel warm of vochtig bewaard is, en niet ouder is dan 3 jaar.” Onze leverancier heeft schriftelijk verklaard dat het product als goed product, conform wettelijke eisen, ingekocht en verkocht is;

  • Het betreffende product wordt door een onafhankelijk onderzoeksbureau getest. Action staat hierover in nauw contact met de klant en leverancier. Indien de testresultaten hiertoe aanleiding geven zal Action nadere informatie geven of maatregelen nemen.


Tot slot vinden wij het belangrijk om onze klanten erop te wijzen dat op de verpakking van deze zonnebrandspray wordt geadviseerd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht te houden.
 

 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Vera  schreef op: 22-05-2014 17:50:58
misschien een stomme gedachte hoor, maar zou het kind niet gewoon overgevoelig kunnen zijn voor dat type zonnebrand?
Ik vind het gewoon een vreemd verhaal. Ik vind het vreselijk dat een moeder zo de media inschakeld, en zulke fotos op de site zet. En dan niet kan bedenken dat iedereen hier een mening over heeft. 
En die blaren ontstaan niet zomaar, of het kind heeft echt te lang in de zon gelopen of het kind is overgevoelig en dan kan nog de moeder noch de leverancier er iets aan doen. 
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Jolanda1974  schreef op: 22-05-2014 17:57:51
Misschien is het wel de combinatie geweest van verbranding en het schuren van het shirtje wat ze heeft aangetrokken.. Wie zal het zeggen. Maar ik blijf het ook een raar verhaal vinden.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Mafkees  schreef op: 22-05-2014 19:24:40
Onmogelijk dat je verbranding niet ziet gebeuren.
Heb de verantwoording om 16 peuters te verzorgen
Qua insmeren, in zon,uit zon.
Alle soorten huid gezien, in de tuin weinig schaduw.
Soms kiezen we ervoor binnen te blijven, maar dan
Klagen ouders, zijn we buiten: klagen andere ouders

Wat is nu echt goed?
Ik gebruik voor mn jongens nivea met amper factor,
Ik wil juist dat vit D de kans krijgt om binnen te komen.

Op school zijn ze heel wat uren buiten, thuis ook,
In schaduw houden is hier onmogelijk met 2 banjers
Maar ik vind dat ook niet nodig.
Wih zijn godzijdank gezegend met veel pigment
En een makkelijke huid.
Buiten de jongste om, sterke weerstand, nooit snot oid
Ik geloof in de kracht en helende stralen van oom zon!

Zelf zit ik hele dagen in de volle zon,
Ik vind niks lekkerder!
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Kim Mv Sem  schreef op: 22-05-2014 19:29:30

Dit is wat zij typte na aanleiding van alle reacties die ze kreeg:


 


Deze opmerkingen: Ik zal voor iedereen even antwoord geven, dan hoef ik het geen 1000 keer meer te doen

* Dit is echt niet van een uurtje:
Nee dat klopt, sta jij met een eierwekker om te klokken dat ze binnen het uur weer binnen moeten komen? Nee het is een kind, en hij heeft 2 uur en 3 kwartier in de tuin gespeeld. Ja in de zon, en in de schaduw.

* Die moeder moet dit toch eerder gezi...en hebben?!
Nee inderdaad heb ik dit NIET eerder gezien, en niet omdat ik niet opgelet heb, maar omdat het er niet was! Hij begon na die 2 uurtjes te verbranden, ondanks het insmeren. En ik heb daarom zijn shirt aangetrokken. En nogmaals ingesmeerd! Hierna zijn wij weg gegaan en heeft hij dus niet meer in de tuin/zon gespeeld.

* Dit is er toch niet ineens?
Nee dit is er inderdaad niet ineens.. Hij was zoals hierboven vermeld wat verkleurd waarop ik zijn t-shirt heb aangetrokken. En pas een hele poos later zagen wij dat er blaren waren ontstaan. ( Als jij verbrand is het 's avonds ook erger dan die middag )

* Dit is niet de schuld van Action of Garnier of van de zonnebrand. maar van de moeder.
Ik verwijt niks of niemand wat er gebeurd is, ik wil alleen voorkomen dat het nog meer gebeurd. zoals al meer vermeld is dit bij meer mensen het geval geweest. Hiervan heb ik foto's mails en berichten en deze zullen ook aan Garnier en Action doorgegeven worden om hen te helpen bij het onderzoek.
Ik heb mezelf afgevraagd of ik meer had kunnen doen. Ik had NOG meer naar hem kunnen kijken, maar ik heb voldoende in de gaten gehouden, en hem ingesmeerd. Maar ja, meer kan altijd natuurlijk. Ik neem het mezelf niet kwalijk, ik weet dat ik juist gehandeld heb.

Laten we voorop stellen dat het zowel voor mij, als voor Garnier, als voor Action een groot raadsel is wat hier gebeurd is. Maar feit blijft dat onder andere action hun producten inkoopt in het buitenland, dat er geen datums op staan en geen kwaliteitscontrole hebben gehad., en dat hier vaker GROTE problemen mee zijn geweest

Dit alles was voor mij de rede om het te laten ONDERZOEKEN. Wat er mis is met het product, want dit had inderdaad ALLEEN met de zon nooit gebeurd. Als ik hem niet had ingesmeerd.
Feit blijft daarom dat het wel degelijk aan het product ligt, en misschien heb ik de pech dat ik de enige ben die een "foute" fles te pakken had.
Maar ook dat zal in het onderzoek aan het licht komen.
Ook is het aan bod gekomen dat dit meer op een chemische verbranding lijkt dan op een zonverbranding, en ook dit heb ik uitvoerig besproken. En ook dit zal gecontroleerd worden door een arts.
Als alles uitgezocht, gecheckt, gedubbelcheckt en uitgesloten is. En er een concreet antwoord beschikbaar is ben ik ervan overtuigd dat iedereen dit te horen zal krijgen.

Ik heb Action en Garnier nooit in een kwaad daglicht gezet, en wil alleen maar dat ouders voorzichtig omgaan met zonnebrandproducten.
Degene die al die rotopmerkingen maken hebben er vast geen seconde bij stil gestaan hoe dit voor ons, voor mijn zoontje maar ook voor ons als ouders zou moeten zijn geweest.

Tja het is al met al een raar verhaal, zou ik ook vinden als ik het zou lezen. Maar er wordt natuurlijk ook niet voor niks onderzoek gedaan naar mijn product.
Vooralsnog hoop ik dat ouders voorzichtiger omgaan met hun zonnebrandproduct en bij twijfel het gebruik stoppen en een andere aanschaffen.
Ik heb de fout gemaakt door geen argwaan te hebben bij het kopen van een goedkoop product, zonder datum en zonder nederlandse beschrijving. En ik ben de afgelopen dagen door een hel gegaan.

Alle ellende die ik nu over me heen krijg maakt het me er niet makkelijker op, maar alle lieve berichten en bevestigingen door verhalen van anderen zorgen dat ik gefocust blijf op mijn doel. En dat is dat dit vreselijk voorval NIEMAND meer mag overkomen.

Ik krijg duizenden berichten in mijn inbox, probeer alstublieft te begrijpen dat ik ze niet allemaal uitgebreid kan beantwoorden. En dat ik hier op aanraden van vele lieve mensen om me heen ook mee ga stoppen.
Wel wil ik de mensen verzoeken die hetzelfde hebben meegemaakt zoveel mogelijk informatie te blijven sturen. Wat niet ten nadele van Garnier of Action is. Maar ervoor kan zorgen dat ze deze slechte reclame nooit meer krijgen door het product uit de schappen te halen.

Ik hoop dat mijn inbox nu rustig blijft, zulke ophef is nooit mijn bedoeling geweest. Ik wilde mensen erop attent maken dat ze OP MOETEN LETTEN. tot er uitsluitsel is over het onderzoek.. Blijf dit vooral doen! OPLETTEN..

Jammer dat er zo veel verhalen verdraaid en verergerd worden met mijn naam en foto''s van mijn zoon eronder. Ik snap niet wat hier de lol van is, en of er enig nut in zit?

We wachten netjes de uitslag van het onderzoek af..En dan pas ga ik concrete uitspraken doen.

Ik wil degene met hetzelfde verhaal blijven verzoeken om deze te delen in mijn inbox, vooral omdat ik hiermee aan Garnier en Action wil laten zien dat ik niet de enige ben met deze klachten

Ik hoop dat iedereen nu antwoord heeft op hun vragen, want mijn inbox is niet bij te houden. En ik ga dan ook niet meer in op alle berichten. Dit ligt gewoon niet in mijn macht. Mijn excuses daarvoor! En nogmaals ook iedereen bedankt voor de lieve woorden!
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Kim Mv Sem  schreef op: 22-05-2014 19:30:41
Srry inet doet raar, nu zijn er ineens 3 pagina's bij mij ipv 1 net....
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Isabelle  schreef op: 22-05-2014 23:48:19
Ik smeer ze op hete dagen ook in voor ze naar school gaan. Vooral in de kleuterklas zijn ze met mooi weer veel langer buiten.
En er is weinig tot geen schaduw op het plein.

En zelfs in de ochtend kan het zonnetje al behoorlijk krachtig zijn. Tussen de middag smeer ik ze nogmaals in en uiteraard na schooltijd, als ze gaan buitenspelen.

Ik bekijk het per dag en smeer in het begin vaker. Later in het seizoen als ze wat meer een kleurtje hebben, smeer ik wat minder.



 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Jen9  schreef op: 23-05-2014 06:46:06
Boterbloem, het is echt onzin dat school met kleuters niet langer naar buiten mag,,,,,  (even off topic...)  Om goed te observeren moet dat zelfs...
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Mitch  schreef op: 23-05-2014 07:27:30
Kan het niet kopiëren met mijn mobiel maar dit bericht staat op hoax wijzer op Facebook. 

 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Jen9  schreef op: 23-05-2014 07:33:57
Klopt, maar ze zeggen niet dat t een hoax is, ze zeggen alleen dat t onderzocht moet worden..., en dat dat nu ook gebeurt.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Angelique  schreef op: 23-05-2014 08:07:46

Quote Mitch:
Kan het niet kopiëren met mijn mobiel maar dit bericht staat op hoax wijzer op Facebook. 



had hem geplakt op pag 3 staat ie hier 
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Boterbloem  schreef op: 23-05-2014 08:28:14
Dan snap ik niet waar school het hier over heeft. Die hebben zoveel om bij te houden en te verantwoorden. Zij kunnen niet zomaar andere lesjes laten vervallen (volgens hen) omdat ze de rest ook moeten verantwoorden.
Al spelen ze genoeg buiten, het is niet dat ze er niet komen. Gewoon de standaard momenten, de gymles, het fruit eten doen ze nu ook buiten.
Maar alle rekenlesjes e.d. gebeuren binnen, zijn werkjes die gedaan moeten worden en die afgestreept moeten worden.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Lin77  schreef op: 23-05-2014 09:13:06
Is er hier iemand bekend met Vichy all day factor 50?

Ik had Tessa dinsdagochtend ingesmeerd en de zonnebrandcreme (kruidvat factor 50)meegegeven naar school. Toen ik haar 's middags op ging halen had ze een vuurrood gezicht. Ipv gymmen gingen ze tegen 1400uur naar buiten. Zelfs haar oren waren rood. Oke ze was ingesmeerd maar wat voelde ik mij rot. Zelfs 2 jaar geleden op Mallorca was ze niet zo rood in haar gezicht geweest. De dag erna een petje meegegeven zodat ze dit met buitenspelen op kon zetten.
Wanneer we thuis zijn in de zomervakantie gaat ze vrijwel nooit op het heetst van de dag naar buiten, juist in de ochtend en later op de dag. 
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Blauwtje  schreef op: 23-05-2014 09:22:26
Ms had ze beter factor 50 moeten smeren?
Vind 30 wel aan de lage kant, in de voorjaarszon.
Het kindje heeft volgens mij ook een licht huidtype

Ik denk dat ze een hogere factor had moeten smeren, dat ze hier niet bij stil gestaan heeft en dit haar heeft overvallen.
Denk echt niet dat Garnier hier iets aan kan doen.
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Mitch  schreef op: 23-05-2014 09:32:01

Quote Angelique:
[...]

had hem geplakt op pag 3 staat ie hier 



Oops
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Pup  schreef op: 23-05-2014 12:37:29
Ik heb dus diezelfde zonnebrand dinsdag gekocht... Mijn Kids verbranden nooit. Vandaar dfactor 30. Maar ik twijfel nu wel of ik m ga gebruiken....
 
Quote
RE: foto van verbrandde jochie
Boterbloem  schreef op: 23-05-2014 12:45:31

Dat vind ik ook best het moeilijke van dit bericht... Zonder onderzoek heeft ze merken en een winkel genoemd die zo negatief bekend worden, terwijl we niet eens weten of ze daadwerkelijk goed ingesmeerd heeft, of te laat, of te lang door heeft laten lopen enzovoort. En ik denk dat het heeeeeel eng wanneer je een halve waarheid hebt verteld, om te vertellen dat het niet helemaal klopt.


Tegelijkertijd zou het ook gewoon het gevolg kunnen zijn terwijl ze goed heeft ingesmeerd, en daarom zou ik die twijfel ook hebben. Want dat je probeert te waarschuwen als dit jou kind overkomt snap ik ook weer heel goed.

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op foto van verbrandde jochie
Naam
Bericht