Heleen schreef op: 08-05-2014 11:31:13 |
Ik heb maandag avond pannekoeken gebakken maar ze vergeten in de koelkast te zetten. Zie ik ze net
in de oven staan en ik heb er zo'n trek in zou ik die nog
op kunnen eten? ze ruiken verder nog prima. Ik heb namelijk geen idee hoelang ik die kan bewaren! |
Quote |
Mama-van-aimy schreef op: 08-05-2014 11:34:04 |
Maandagavond gebakken? Dan zouden ze nu bij mij al in de kliko hebben gelegen. Al hadden ze wel in
de koelkast gestaan. Ik zou het niet meer eten. |
Quote |
Anmv3 schreef op: 08-05-2014 11:37:46 |
Oei, nee die zou ik niet meer eten. Zou wel nieuwe gaan bakken als ik er echt heeel veel trek in zou hebben |
Quote |
Melissa schreef op: 08-05-2014 11:40:47 |
Ik ben nog vrij soepel in dit soort dingen, maar drie dagen buiten de koelkast gaat mij ook te ver.
Ik zou ze zeker weggooien, er zitten wel melk en eieren in. Dan even snel een paar nieuwe bakken als
je er zo'n zin in hebt. |
Quote |
Mie schreef op: 08-05-2014 11:43:07 |
Als ze buiten de koelkast hadden gestaan had ik ze écht niet meer gegeten. Dat is vragen
omeen voedselvergiftiging. Pannenkoekenbeslag is toch zo gemaakt, dus ik zou even snel nieuwe maken als ik jou was. |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 08-05-2014 12:03:49 |
Nope, ik laat ze ook wel eens per ongeluk in de oven staan, en eet ze dan de volgende ochtend of
middag. Maar 3 dagen gaat me te ver. |
Quote |
Mamavan2boys schreef op: 08-05-2014 12:05:18 |
Brrr dat zou ik ook niet meer doen! |
Quote |
Heleen schreef op: 08-05-2014 12:12:54 |
Pfff ik slaap half ik bedoel dindsdag avond gebakken! Maar ik heb ze toch maar weg gedaan en nieuwe
bakken ging niet lukken dus we gaan
aan de boterham! |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 08-05-2014 12:14:00 |
Ik ben ook "vrij makkelijk" in dat soort dingen maar dan moet het wel in de koelkast hebben
gestaan.. Ik zou me er niet meer aan wagen. |
Quote |
Annie schreef op: 08-05-2014 16:05:16 |
Nee dat zou ik niet doen. Ik twijfelde vanmorgen ook, ik heb gister beslag gemaakt en heb het
restant in een afgesloten fles in de koelkast gezet maar durf dat nu niet meer te gebruiken. |
Quote |
Mama_anja schreef op: 08-05-2014 16:21:33 |
Ja, bewaar gebakken pannenkoeken ongeveer twee dagen in
de koelkast. Wikkel het bord met de pannenkoeken in vershoudfolie, anders drogen de pannenkoeken
iets uit. In de diepvries blijft een pannenkoek ongeveer 3 weken goed, maar de kwaliteit loopt wel
terug. Verpak de pannenkoeken in een diepvrieszak. Je kunt een pannenkoek opwarmen in de magnetron,
oven of koekenpan. |
Quote |
Panenkoeken schreef op: 05-02-2017 19:13:51 |
hoe houd je panenkoeken houdbaar zonder dat het in de koelkast zit |
Quote |
Mie schreef op: 06-02-2017 16:24:37 | ||
Tuurlijk wel: in de vriezer óf buiten in een goed afgesloten (tupperware)bak bij temperaturen onder de 5 graden. | ||
Quote |
Ma Dalton schreef op: 07-02-2017 09:40:36 |
Mie technisch gezien heb je gelijk. Maar als de vragensteller aangeeft zonder zonder koelkast ga ik
er even vanuit dat er ook geen vriezer wordt gebruikt. Buiten in een tupperware bak zou kunnen. Maar zelfs op een relatief koude dag als vandaag wordt het nog snel 7 graden..En dat is te warm. Daar kun je ziek van worden. Die temperatuur laat zich buiten de koelkast nauwelijks goed controleren.. tenzij je het in de sneeuw kunt zetten ofzo. |
Quote |
Toedeledoki schreef op: 07-02-2017 16:03:55 |
Ik weet niet of ik ze dan nog durf op te eten hoor als ze daar weer uitkomen |
Quote |
Mie schreef op: 07-02-2017 16:22:21 | ||
Het is hier de hele dag al ruim onder de 5 graden..... 's zomers zou ik het ook niet doen | ||
Quote |