Menu
 

Topic:

trampoline praxis

-claudia-  schreef op: 25-04-2014 17:42:25
weet niet onder welk topic hij eigenlijk moet.
Ik heb een vraag ivm de trampoline met vangnet van de praxis..heeft iemand hier ervaring mee? Prijs met korting is prima nu en niet te groot ivm ruimte.

En laatste maar niet onbelangrijke vraag: kan een trampoline gewoon op steen gezet worden? of moet je hem perse op gras/vastzetten?

Heb totaal geen ervaring ermee..dochter wil er dolgraag 1, mama wil veiligheid en gewoon een goede koop. We hebben hier geen gras (komt er ook niet, ivm allergie).

Alle ervaringen zijn welkom!
 
Quote
Navigatie
RE: trampoline praxis
Chantal  schreef op: 25-04-2014 18:36:11
De trampo kun je op stenen zetten,het maakt dan iets meer geluid, maar gaat wel,
 
Quote
RE: trampoline praxis
-claudia-  schreef op: 25-04-2014 18:58:20
oke..geluid maakt mij opzich niet zoveel uit..gaat meer om: dondert de heleboel niet om als ze bijv een keer hard aan de zijkant van de trampoline komt?...
 
Quote
RE: trampoline praxis
Mama73  schreef op: 25-04-2014 19:35:36
wij hebben ook die van de praxis. Is een prima trampoline. En idd je kan hem gewoon op stenen zetten. Hij verschuift echt niet. Ja, enkele keer met hele, hele harde wind. Toen zagen wij dat hij was verschoven. maar hij staat bijna het hele jaar buiten. We hebben hem nu een 1,5 jaar en al heel veel lol van gehad. Kinderen zijn er gek op. Het is wel ff lastig in elkaar zetten en ik heb wel hulp moeten vragen (man was niet thuis in dat weekend). Succes!
 
 
Quote
RE: trampoline praxis
Bettie  schreef op: 25-04-2014 21:20:29
Wij hebben vorig jaar met de hele buurt een praxistrampo gekocht. Prima trampoline die ook op de stenen staat. Het enige nadeel als er zo'n 40 verschillende kinderen op springen dat de rand aan de zijkant redelijk snel loslaat (lees stuk is) én het veiligheidsnet is inmiddels ook gesneuveld doordat ze steeds aan de bovenkant trekken tijdens het springen. Maar als ik 'm in mijn tuin moest zetten, nam ik 'm zo weer.
 
Quote
RE: trampoline praxis
Martinerombouts  schreef op: 26-04-2014 07:59:53
Wij hebben ook nog gekeken naar de praxis trampol7ne, ik vond m juist niet stevig aanvoelen, er zat maar een dunne rand over de veren en een heel slap veiligheidsnet, dus wij hebben voor een andere gekozen.we hebben nu een salta wel paar tientjes duurder maar echt zoveel steviger, we hebben m gisteren binnen gekregen, was erg makkelijk in elkaar te zetten, grootste gedeelte zelf gedaan, behalve  bij het net om de palen heb ik hulp gehad.Hij staat hier op tegels gaat prima.!
 
Quote
RE: trampoline praxis
Caithy  schreef op: 26-04-2014 08:13:48
Wij hebben ook een salto die hebben een dikke kussen op de veren! Echt heerlijk!
Verder hebben wij rubberen speeltegels onder de poten liggen, dat is beter voor de tegels, beter voor de terugslag op de trampoline en het maakt minder lawaai!
 
Quote
RE: trampoline praxis
Tamaramvc&f  schreef op: 26-04-2014 11:19:34
Wij hebben via mp een goedkopr trampoline kunnen kopen en die staat ook op de stenen. Mijn kids zijn 7 en kunnen best tekeer gaan op dat ding dus ik heb er stoeptegels op gelegd op de staanders zeg maar dat gaat prima
 
Quote
RE: trampoline praxis
Hans  schreef op: 26-04-2014 14:33:13
Als je de trampoline op stenen plaatst, dan is het handig om stukjes mat (deurmat, vloerbedekking, o.i.d.) onder de poten te leggen. Dit helpt tegen het geluid en het voorkomt dat de roestwerende laag van de poten afschuurt. Hier meer info.
 
Quote
RE: trampoline praxis
Soesjaa  schreef op: 26-04-2014 16:56:45
Je kant ook van die buiten 'grasmatten' bij de kwantum ofzo kopen, Die leggen wij altijd onder het zwembad.
 
Quote
RE: trampoline praxis
Claudia  schreef op: 27-04-2014 13:24:16
thanks voor de tips!!! ga er eens naar kijken
 
Quote
RE: trampoline praxis
Claudia  schreef op: 27-04-2014 17:10:10
hebben hem nog snel opgehaald vandaag..had een bon voor 25procent korting en alleen vandaag nog geldig..dus geen pyajamadag meer en hup de regen in! scheelde ruim 35 euro!
Nog een behoorlijk iets voor zo vind ik (doe ik nooit), maar ik weet dat dit eigenlijk het enige is dat ze super mooi vind (skates, waveboard, spacescooter oid allemaal geen interesse in), dus vooruit..voorwaarde was wel dat we met kinderdag(1e dag van zomervakantie) dan dit jaar even niks doen. Normaal mag ze dan kiezen wat we gaan doen, wat of waar we gaan eten en krijgt ze rugzak met allerlei prul om in de vakantie zich mee te vermaken (toch ook allemaal bij elkaar zo;n 50-60 euro).
Meisje vond dat een goede deal, dus opa heeft hem zitten sjouwen en staat nu in de schuur om op te zetten op een droge dag.

Bedankt nog voor alle tips..hoop dat ze er veel plezier van gaat hebben en gaan ook kijken  voor iets eronder (niet te duur), maar vooral ivm lawaai.

 
Quote
Navigatie


Reageren op trampoline praxis
Naam
Bericht