Menu
 

Topic:

hart luchten

Xaka  schreef op: 04-03-2014 23:16:28
hoi, ik moet even van mijafschrijven...
ik ben 37 en moeder van 2 lieve kids, 8 en 3.
momenteel zit ik niet goed in mijn vel, heb alleen maar huilbuien en paniekaanvallen.
2013 was op zijn zachts gezegd kut!
mijn ouders in de schulden, mijn man werd 4 dagen voor onze vakantie met spoed geopereerd aan zijn knie dus deze verschoven, nog geen 2 weken na de vakantie overleed geheel onverwacht mijn schoonvader en begin december de vader van mijn zwager. ... op maandag de crematie, op woensdag mijn schoonvader uitgestrooird, op donderdag was zijn verjaardag en op zondag de trouwdag van mijn schoonouders...

sinds 6 januari zit  ik thuis... ik zit erdoorheen. ben sinds 2 weken weer aan het werk, maar ik voel mij nog steeds diep ongelukkig. 
ik weet niet wat ik wil, hoe ik mij moet voelen. 
ik wil mijn oude ik terug!



 
Quote
Navigatie
RE: hart luchten
Nina1  schreef op: 04-03-2014 23:34:36
Ik weet even niets te zeggen. Maar ik denk dat je deze wel kunt gebruiken: sterkte!!
 
Quote
RE: hart luchten
Truuske  schreef op: 05-03-2014 07:16:01
 
het je hulp, vanuit het werk bijvoorbeeld zodat je met iemand kan praten?
 
Quote
RE: hart luchten
Xaka  schreef op: 05-03-2014 07:35:04
ik ben momenteel onder " behaneling" bij een psyholoog en op werk bij de bedrijfsarts. gelukkig kan ik met mijn chef heel goed praten. hij heeft zich dan ook schuldig gevoelt dat hij mijn uitvallen niet heeft zien aankomen. en zoals er bij nina 1 onderaan saat; het klopt, het gaat altid goed!

momenteel hebim weer last van kramp op mijn borst, de ha heeft dit via een hartfilpje al gecontroleerd, gelukkig niks aan de hand!
maar waarom voelt dit danals valen? 
ik bennu ook geen leuke moeder en echtgenoot, alles is gauw teveel.

eind april gaan we een weekje weg met het gezin, naarde camping waar we afgelopen zomer ook geweest zijn.ik wil ie nog even bedanken voor de knuffels, soms is het zo fijn om even met onbekende je verhaal te delen.

ik wens jullie dan ook het allerbeste toe.

nu klaarmaken voor het werk en mijn dochter naar school brengen, mijn zoontje heeft bij mijn ouder geslapen (hij is absoluut geen ochtendmens) dus 1 kleine haastfactor minder.
 
Quote
RE: hart luchten
Sneeuwwitje  schreef op: 05-03-2014 07:45:02
  

wat ontzettend verdrietig dat je je zo voelt. Het is ook een hele hoop wat je voor je kiezen heb gekregen.
Ik heb mij de afgelopen maanden met vlagen ook heel verdrietig en in de put gevoeld. Had het gevoel mezelf niet meer te zijn en wist ook niet hoe ik mezelf weer terug moest krijgen. Heb toen veel baat gehad bij bach bloesem druppels. Deze waren speciaal voor mij samengesteld dmv een lijst vragen welke ik in gevuld heb. Het heeft me erg geholpen. Mocht je benieuwd zijn of meer willen weten, ik had ze via een lid hier, Vera. Ze kan je er altijd meer over vertellen als je het wat lijkt.

Verder, praat er vooral ook over met bekenden vrienden familie. Juist als ze het weten zullen ze vragen hoe je je voel. kun je je verhaal vaak kwijt. Dan kun je het een beetje van je afzetten. Sterkte
 
Quote
RE: hart luchten
Saskia70  schreef op: 05-03-2014 08:14:21
Ook van mij een   
 
Quote
RE: hart luchten
Bepje  schreef op: 05-03-2014 09:57:30
  Neem de ruimte en de tijd om verdrietig te zijn, te rouwen. Het is niet leuk en makkelijk maar het is normaal dat je die gevoelens hebt na zo veel verdriet en alle zorgen om je man en ouders. Je emmertje was vol en overgelopen. Goed dat je al hulp hebt gezocht en er over kunt praten, zo kan alles uiteindelijk een plaats krijgen in je hoofd. Heel veel sterkte !
 
Quote
RE: hart luchten
Anmv3  schreef op: 05-03-2014 11:55:25
 
Quote
Navigatie


Reageren op hart luchten
Naam
Bericht