Menu
 

Topic:

jumbo en vers.

Jen9  schreef op: 15-02-2014 17:33:09
Jullie kennen die bordjes misschien wel bij de jumbo.  Vind je groente of fruit dat niet vers is krijg je een tas groente en fruit gratis.  Ik let er eigenlijk nooit op. ...tot vandaag. . Ik wilde avocado. .liggen er can die snotdingen tussen.. was vanbinnen al puree zeg maar. Ik dacht laat maar..dan eten we wel wat anders. . Mijn man ging toch even naar een verkoper. .. En t antwoord luidde. ... Deze kunt u vandaag nog eten... dus t is gewoon vers. ..... Schiet mij maar lek. .. Weet je... t is klagen om niks. ..ik weet t.... Maar hang die bordjes dan niet op. ....
 
Quote
Navigatie
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 15-02-2014 17:36:42
Heb een mail gestuurd
..ook gezegd dat ik echt die tas niet hoef... Maar sat ik dit een vteemde beredenerimg can vets vind.. Ben benieuwd maar t antwoird hihi.

 
Quote
RE: jumbo en vers.
Mama Van Drie  schreef op: 15-02-2014 17:58:32
IK vind dat sowieso een rare regel, kan toch altijd gebeuren dat er iets tussen ligt wat niet meer oke is, dat daar dan weer een tas met spullen voor gegeven moet worden vind ik overdreven, het legt een bepaalde druk bij het personeel.
Zo ook de regel bij de kassa als je de 4e in de rij bent, waar gaat dat nou nog over? Kunnen mensen echt niet meer even 5 minuutjes wachten? ik sprak laatst  een kassamedewerker erop aan en tja.....zij vinden het ook niet fijn want ze moeten zo erg opletten want het is niet de bedoeling dat dat vaak gebeurt op een dag, vind het dus eigenlijk sneu voor het personeel.

Wat mij betreft mag Jumbo z'n prijzen wel laten zakken, dan neem ik die gerimpelde appel er wel op de koop toe bij, zo ook het even wachten in de rij bij de kassa, krijg je niks van.
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Mama Van Drie  schreef op: 15-02-2014 17:59:49
Jen ik mag toch hopen dat je in die mail niet zoveel fouten hebt staan
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 15-02-2014 18:06:26
Haha. ..nneezit op de Samsung mini..dan kan ik niet zien wat er staat...  Nee. ..ik vind die maatregel ook stom. Jumbo vind ik ook te duur. ..maar t keam zo uit. Bij een andere super zeg ik t ook wel eens als ik iets zie wat over de datum is of heel duidelijk niet meer vers.  Snap t best dat ze wat over t hoofd zien.  Maar dit vond ik zo'n stomme reactie. .. dat gerimpelde,  beschimmelde zachte ding vers noemen. ..
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Zijlijn  schreef op: 15-02-2014 18:44:21
toch is een avocado eigenlijk pas eetrijp als ie bijna snot van binnen is

maar je hebt een punt  want eetrijp is wat anders dan vers. heb je de man niet zelf op het bordje gewezen? 
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Mafkees  schreef op: 15-02-2014 18:45:24
Ik vind de jumbo sowieso niet fijn,
Het ishet allemaal net niet

Bij vers zie ik ook wat anders voor me...
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Famke  schreef op: 15-02-2014 18:52:27
Ik vind jumbo juist wel fijn,ze hebben altijd verse budget groente,ideaal voor mijn budget
Ook de rest is veel goedkoper dan hier bij de plaatselijke spar.
Ik heb een keer gehad dat ik een doosje aarbeiden pakte en er een verrotte tussen zat.Ik heb die aan een medewerker gegeven zodat ze die niet meer aan iemand konden verkopen.
Was me niet bewust van  hun "spelregels" en was helemaal verbaasd want kreeg een tas vol fruit en groente mee.
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 15-02-2014 19:22:51
Alleen A-merjen zijn voorfeliger bij de jumbo volgens de bedrijfsleider can de dichtstbijzijnde jymbo... We zijn nu een oaar dagen weg..kende deze jumbo nog niet.  Ja.mijn man heeft de verkoper erop gewezen.  Ww wten caker avocado. .heerlijk.  Maar geloif me. .jw hebt zacht wn zacht... ;-) weer op mijn mini Samsung trouwens. .waarbij ik niet kan zien wat ik typ..... sorry alvast voor de fouten. .
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Liefje  schreef op: 15-02-2014 19:43:15
Als ik verrot fruit zie liggen bij de appie gooi ik t altijd weg
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Mama Van Drie  schreef op: 15-02-2014 19:45:40
haha.....lees je bericht maar eens terug.....maar Jumbo is idd met A merken goedkoper, soms is een A merk goedkoper als Jumbo z'n eigen merk.
Ik vind het wel een fijne winkel, hoewel ik AH ook fijn vind maar die zit niet zo dicht bij me, Jumbo en Lidl zitten hier op zo'n 500 meter afstand, en daar kom je dan toch het meest.

Mijn oudste zoon heeft van z'n 15e tot 18e gewerkt bij de vulploeg van Jumbo, veel ligt ook aan welke bedrijfsleider ze hebben.
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 15-02-2014 19:52:05
Ik lees de berichten altijd twrug...maar kan ze niet verbeteren. .ook niet voor t posten. Ik zie dan namelijk niet waar de cursor staat...die heeft een eigen wil. ... Ik  vind t verder niet belangrijk hoor. .zou t andrrs nooit doen.. maar r bird hing bij de avocafo's hihi. .. Endan zeggen sat t vers is. .haha. . Aks je schudde hoorfe je bijna avocadomilkshake haha. 
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Mama Van Drie  schreef op: 15-02-2014 20:09:07
Jen, denk je dat het een vaste medewerker was of misschien een vulploegjongen of een weekend medewerker? Dat scheelt soms ook wel eens en ik ben eigenlijk wel benieuwd of en hoe de reactie op je mail is, ze hebben altijd de mond vol over service entc dus ben benieuwd, misschien krijg je wel een tegoedbon voor avocado's....een maand lang.....ofzoiets...


 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 15-02-2014 20:25:30
Geen idee. ..maar ik laat t je weten. ..
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jo  schreef op: 15-02-2014 22:03:20
Bij de appie hier hangt een groot bord, bent u niet tevreden over een produkt krijgt u ALTIJD uw geld terug.
Toen ik een keer een groot stuk (scherp) bot in mijn kipfilet vond ging ik terug en ik kreeg met veel gezucht en tegenzin
een nieuw pak kipfilet mee. (pak was dus wel open omdat ik het aan het klaarmaken was).
Maar ik vind als je zulke uitspraken in de winkel hangt je je er ook aan moet houden.

Bij de jumbo geef ik regelmatig dingen over datum of niet vers meer aan een vakkenvuller, nooit krijg je er iets voor (doe ik het ook niet voor).
1 keer had ik een medewerkster er op geattandeerd dat er heel veel pakken sausijzenbroodje in 1000 stukjes in de schappen lagen, dus afgegeven (leidingevende), zegt ze wacht u even krijgt u een paar goede pakken van mij gratis.
Daar heb ik voor bedankt want ik geef het daarvoor niet af.


 
Quote
RE: jumbo en vers.
Lisje  schreef op: 16-02-2014 10:04:20
Eerder haalden wij altijd van dat in de winkel afgebakken brood, de laatste maanden is de korst al helemaal zacht, hebben ze dan de dag ervoor al afgebakken blijkbaar en het is sowieso al snel oud.
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Melissa  schreef op: 16-02-2014 10:13:05
Hier bij de jumbo nu ook al een paar keer wat rot fruit gevonden. Ik ga niet op zoek, maar als ik het tegnkom meld ik het wel. Dan moet ik echt vragen om deze actie, voel me dan zo klaploper.
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 03-03-2014 10:27:12
Ik zou jullie t antwoord nog laten weten...

Kreeg een mailtje terug.. Dit was t antwoord:
Deze avacado's zijn "ready to eat".. als ik ze groen wil kan ik ze bestellen..
Ready to eat of beschimmeld en  van binnen snot... ehmm.. ready to eat? Ja, 3 dagen terug.... Was eigenlijk al klaar met Jumbo, maar na zo'n dom antwoord al helemaal.

Ik had trouwens geen tas gratis groente verwacht ofzo hoor, dat hoef ik ook helemaal niet, maar een fout toegeven is geloof ik wel erg moeilijk....
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Monica Mv 2  schreef op: 03-03-2014 10:29:11
Kirsten heeft wel eens een zak gehad, vond beschimmelde aardbeien en ik wist geeneens van die tas actie af. Die man zei, wacht even
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jen9  schreef op: 03-03-2014 10:31:46
Weet je, ik was al blij geweest als ze die avacado's uit t vak hadden gehaald, maar nee hoor, je kon ze nog eten... Ze waren meer wit dan paarsbruin trouwens.. ;-)
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Jessiemv3  schreef op: 03-03-2014 11:40:25
Dit soort dingen heb ik dus regelmatig bij de AH.
Bananen die meer bruin dan geel zijn maar vooral ook gesneden groente en slapakketten die over de datum heen zijn.
Ook bij zuivel moet je zo goed op de datum letten. Vaak staan er pakken tussen die nog maar 1 dag houdbaar zijn, ik betaal daar echt niet meer de hoofdprijs voor. Ook vlees is vaak niet houdbaar tot de datum die op het pakje staat. Ik heb al zo vaak half bedorven vlees terug gebracht terwijl de houdbaarheidsdatum nog prima was.
Ik heb het al een paar keer gemeld maar ze doen er niet veel aan. Ik denk dat het inderdaad erg veel met de bedrijfsleider te maken heeft.
 
Quote
RE: jumbo en vers.
Blauwtje  schreef op: 04-03-2014 09:47:40
haha, op die manier kun je wel een tas aanbieden als zelfs snottterig fruit nog vers is!
 
Quote
Navigatie


Reageren op jumbo en vers.
Naam
Bericht