Menu
 

Topic:

kind houd van 'sexy'

Melissa  schreef op: 11-02-2014 20:59:34
Ja kom ik weer met een opinievraag.

Een kind bij D in de klas houd van 'sexy'. Heeft het over sex, neuken, tongzoenen en zoekt vieze plaatjes op op het internet. Niet van vrij einde mensen nog, maar wel van blote vrouwen en laat dit ook aan andere kinderen zien. Het jongentje is zeven.

De juf heeft het er al wel met de ouders over gehad, maar het word niet minder.

Nu kwam D vandaag thuis met een bladzijde uit een reclamefolder met een vrouw in ondergoed in een sexy pose, van dat jongetje gekregen zei hij, want dat vond die jongen lekker sexy en moest d mee naar huis nemen.

Dit is toch niet normaal.

Ik ga hier morgen mee naar de juf stappen, wat vinden jullie?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: kind houd van 'sexy'
Marli  schreef op: 12-02-2014 10:04:40

Quote Jen9:
mee eens Melissa!


+1
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Even Zo..  schreef op: 12-02-2014 10:32:08
Ik zou er zeker wat mee doen.. Helaas recent zelf mee te maken gehad, alleen ging het al wat verder..

Als ik er aan denk krijg ik gelijk weer buikpijn en wordt ik er misselijk van..

Mijn zoontje zit in groep 3 en dus met een hoop nieuwe kinderen in de klas.. Helaas niet veel vriendjes mee gekomen vanuit zijn kleuterklas.

Na school werd ik bij de ib-er geroepen, ze wilde even met mij praten. Kinderen hadden gezien dat mijn zoontje samen met nog een jongen in de bosjes waren en dat jongetje had aan de piemel van mijn zoontje gelikt..

Mijn hart zat in mijn keel! Ik ben zo geschrokken!

Ib-er had met mijn zoontje gesproken en apart ook met het andere jongetje.. Volgende verhaal kwam eruit:

Tijdens het omkleden na gym ging bij het uittrekken van het sportbroekje van mijn zoon zijn onderbroek per ongeluk mee naar beneden. Dat jongetje zag dat en heeft dus gevraagd aan mijn zoontje of hij aan zijn piemel mocht likken. Mijn zoontje wilde daar in de eerste instantie niet aan mee werken, maar anders zou hij op het 'rode lijstje' van dat jongetje komen..

Mijn zoontje wil graag vriendjes hebben en aardig gevonden worden dus heeft toen toch maar ingestemd.. En hebben ze een 'afspraakje' gemaakt om dat tijdens overblijf in de bosjes te doen. Daar zijn ze gezien door 2 andere kinderen die het tegen de juf hebben gezegd..

Toevallig heb ik een paar dagen daarvoor datzelfde jongetje met nog 2 kinderen naar de bibliotheek meegenomen om boeken uit te zoeken voor school. We zijn daar naar toe gelopen en onderweg was dat jongetje ook steeds aan het 'stoeien' met een van de meisjes die ook mee was. Steeds op haar billen slaan en in haar kruis..

Ik heb er op een gegeven moment wat van gezegd, dat ik dat niet wilde.. Maar hij bleef toch wat onrustig.. Later weer terug naar school en verder niet echt meer aan gedacht..

Tot deze dag dus.. Ik heb dit ook gemeld aan de ib-er en ze heeft ook met de ouders van het jongetje gesproken..

Maarja.. en nu.. Ik heb er met mijn zoontje over geproken en verteld dat dat soort dingen niet horen.. En als iemand dat soort dingen tegen hem zegt, hij dan gewoon naar de juf moet gaan.

Maarja ondertussen zullen ze voorlopig tot groep 8 nog wel bij elkaar in de klas zitten.. En eind vorige week kwam juf naar me toe met een schrijf schrift van mijn zoontje. Ergens in het schrift stond zijn naam en de naam van het jongetje en achter de naam van mijn zoontje stond een min en achter de naam van het jongetje stond een plus..

Juf vroeg aan mijn zoontje wat het in hield, en hij zei dat hij een min was en dat jongetje een plus.. Want hij maakte fouten.. Wat hij nou precies ermee bedoelde kreeg ze er niet uit en ook tegen mij wil hij niet echt over praten..

De ib-er zegt dat we er nu verder niet te veel aandacht meer aan moeten geven en dat er met iedereen over gesproken is en dat de klas scherper in de gaten wordt gehouden.. maar toch zit het me allemaal helemaal niet lekker.. en toch weet ik ook niet wat ik moet doen..


Sorry voor het lange en warrige verhaal en de vervuiling van jouw topic..
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Even Zo..  schreef op: 12-02-2014 11:27:20
Dank je voor je reactie..

Ik heb er ook even overna gedacht om hem over te laten plaatsen naar een andere klas.. maarja dan haal ik mijn zoontje weg uit een klas waar hij het wel naar zijn zin heeft, waarom zou hij weg moeten gaan. Ook ben ik bang dat hij zal denken dat het allemaal zijn schuld is en daarom wordt 'overgeplaatst' ...

Daar buiten zullen ze elkaar nog steeds op school zien met overblijf en speelkwartier..
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Myself  schreef op: 12-02-2014 11:41:54
Dit is zeker geen normaal gedrag, zou hier echt niet blij mee zijn.

Mijn zoon speelde ooit bij een jongetje, hij moest plassen en dat jongetje drong zich mee de wc in, en zei kom we houden elkaar piemel vast tijdens het plassen.
Toen ik dat hoorde ben ik ook gelijk naar die ouders gegaan.
Het zal misschien wel kinderlijke onschuld zijn geweest waaruit het gebeurde, maar toch.....het ging mij echt te ver.

En dat wat ik hier lees, zowel bij Melissa als bij Even zo zou mij zeker te ver gaan.

Ben ook erg benieuwd naar de reactie van de ouders zelf.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Even Zo..  schreef op: 12-02-2014 11:44:58
Er zijn 4 groepen 3 en de kleuters zijn allemaal verspreid over die 4 klassen, dus echt meer vriendjes heeft hij in die andere klassen ook niet.. En in de klas waar hij nu zit, heeft hij inmiddels alweer een paar nieuwe vriendjes en hij voelt zich thuis in de groep..

Ikzelf heb niet met die andere ouders gesproken, dat heeft de ib-er gedaan en ze zei dat hun ook geschrokken waren.. Ik weet ook niet of ik uberhaupt wel met ze wil praten.. Ik denk dat ik ontzettend boos wordt.. tegelijkertijd ook weer heel verdrietig.. Ik ken die ouders ook helemaal niet, dus weet niet wat voor mensen het zijn en hoe dat jongetje daar bij is gekomen.. Neem aan dat hij dat toch ergens gezien heeft ofzo?

Het liefst zou ik het allemaal willen vergeten en veel liever nog, dat mijn zoontje alles vergeet.. 
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Myself  schreef op: 12-02-2014 11:48:29
Nou, dat vraag ik mij dus ook altijd af, hoe komt een kind daarbij?
Ik kan me niet voorstellen dat een kind zover gaat uit zichzelf, maar goed, ben geen expert, kan het ook mis hebben.

In ons geval was het bij een kind waarbij de ouders heel vrij zijn, open relatie.
In hoeverre dat thuis bekend is en zich thuis afspeelt weet ik helemaal niet, maar het ging toch ook door mijn hoofd.
Want bij andere vriendjes gebeurde nooit zulke dingen.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
C@th  schreef op: 12-02-2014 11:53:07
@evenzo, ik zou eisen dat het jongentje uit die klas gehaald wordt. waarom moet jouw zoon gestraft worden omdat hij is  "aangerand" door dat andere jongentje? jouw zoon in zijn eigen klas en dat toekomstige-verkrachtertje naar een andere klas. 

@melissa, dit soort dingen herken ik echt niet. het enige wat afspeeld in onze klas van 6-7-8 jarige is dat er netjes gekleed wordt haren netjes verder niks met sex oid. (gelukkig maar, vind mijn dochter nog te jong om te moeten voorlichten)
ben benieuwd hoe je gesprek is geweest
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 13:21:50
Zo evenzo, dat is niet niks... Houd m in de garen alsjeblieft, want dit kaan heel lang en ook pas laat nog echt problemen geven.
Dat jongetje moet iets meegemaakt hebben lijkt me, en ik hoop dat ze hem hulp bieden en flink op onderzoek uitgaan....  Jouw kind is slachtoffer, absoluut, maar ben bang dat dat ventje dingen heeft meegemaakt die t daglicht niet kunnen verdragen. Dit is nml. wel een symptoom van sexueel misbruik.

Uit de klas gehaald worden C@th, ik snap je mening.. maar wat dan? Je zit met regelgeving en wetten, en daarbij verwacht ik dat dit ventje slachtoffer is van iets wat maar beter snel ontdekt kan worden....
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Melissa  schreef op: 12-02-2014 14:29:02
Zo evenzo, dat is niet niks, heel veel sterkte daar mee.

Ik heb het bij de juf gemeld en we hebben het er even over gehad, ze kijken wat ze er aan kunnen doen, maar hun opties raken ook uitgeput.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Liefje  schreef op: 12-02-2014 14:43:26
School moet desbetreffende  kind geen toegang meer tot  computer geven aangezien hij er toch gern schooldingen op doet
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Boterbloem  schreef op: 12-02-2014 15:32:29
Toch he, is dit ook een probleem van de samenleving. In reclames moet (ook overdag) alles bloot. De meeste ouders vinden het goed als kinderen al liedjes luisteren met fuck, sexy me, en al dat soort dingen .Van jongs af horen ze het al zingen, en de ouders zeggen: tja, het was op de radio. Filmpjes voor de heel iets grotere kinderen (laten we zeggen groep 5) daar wordt alles al in besproken en wordt al flink wat afgelebberd, en elke week weer een ander. 

Kinderen groeien hier mee op. Heel veel dingen mag mijn zoon niet zien, maar als ik hoor wat hij van school en straat allemaal meekrijgt en kent... Ik sta echt met mijn oren te klapperen. Bewegingen die ze elkaar leren maken, want dat zien ze op filmpjes, dan denk ik; welke filmpjes kijken die kinderen dan? En elke keer ben je als moeder bezig om uit te leggen waarom het niet mag.

Mijn kind mag het niet kijken, maar krijgt vrijwel evenveel mee omdat veel anderen het wel kijken... Je zou hem bijna binnenhouden. En eerlijk is eerlijk, we hebben het hier wel eens gehad over thuis les geven, omdat ik serieus bang ben dat al dit soort dingen de kinderen meer kapot maakt dan me lief is...

Mijn zoon is ontzettend beinvloedbaar, en dat maakt het misschien nog wel lastiger. Mijn dochter heeft daar totaal geen last van, 2 compleet andere kinderen...
Moeilijke dinge hoor! 


 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 15:45:26
Normaal gesproken horen kinderwn daar tegen te kunnen Boterbloem. .. De maatschappij heeft geen debet aan dit soort wxcessen... Ik zong vriwher mee met I want to fuck you in the ass...  Doe ik ook nog steeds niet... ,-)
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Mitch  schreef op: 12-02-2014 15:55:50
Ook al zou alles bloot zijn, en zou er gezongen worden over fuck in the ass en zo.
Dan nog zou het bij een gemiddelt kind niet opkomen om een ander kind te dwingen zich aan de piemel te laten likken en om een lijstje (wtf?) te maken met plusjes en minnen achter de namen?
Ik vind dit heel erg zorgerlijk en ik zou het er zeker niet bij laten zitten... ook in de nieuwe klas maken ze wel weer vriendjes en dan moeten ze dat kind tijdens de overblijf maar apart zetten.


TO ik vind het goed dat jij met de juf erover praat, dat kind moet een pc verbod krijgen op school vind ik.
Dat is het minimale, verder denk ik dat de ouders hier ook redelijk machteloos in staan, ik zou ook erg geschrokken zijn als mijn zoon dit zou doen.
Die moet gelukkig op zijn 8 jarige leeftijd nog steeds enorm lachen om het woord piemel! en heeft geen clue van sexy of wat dan ook. afkloppen*
Wel denk ik dat als dit kind niet stopt er meer begeleiding moet komen op school, in mijn ogen heeft de school de taak om andere kinderen hun onschuld hierin te beschermen.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 16:06:25
Bedenk net .. mijn kind (zoon van bijna 11) is fan van Rammstein.. pure porno af en toe.. die teksten.. Maar ik ga geen censuur toepassen op muziek, dat gaat me te ver. heb hem wel gevraagd niet de concerten te bekijken op youtube en heb ook de reden benoemd. Tot nu toe lijkt hij zich hieraan te houden...

Mitch, dat klopt wat je zegt.. kinderen horen dit te kunnen scheiden, dat is heel goed geregeld in die koppies.. Net las geweldsspelletje, een kind zonder stoornissen kan dat scheiden van de normale wereld...
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Corine  schreef op: 12-02-2014 16:16:05
En dus kun je ze daar gewoon aan bloot stellen??
Nou ik hou mijn zootnje (7jr) daar liever nog ver vandaan en doe op mijn eigen manier aan voorlichting
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Mitch  schreef op: 12-02-2014 16:20:00
Je hoeft ze er niet perse aan bloot te stellen, maar dat het allemaal zou komen doordat er meer bloot overal te zien is betwijfel ik.

 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 16:20:02
Nee..dt zzeg ikniet. Bij mij mogen ze geen gewelddadige apelketjes spelen. .ik let op de leeftijdsaanbeveling.. maae t hoort hie dan ook niet tot deze excessen te leiden. Dan us er iets andets mis.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Mitch  schreef op: 12-02-2014 16:21:00
Je gaat er in ieder geval wel apart van typen

(ipad neem ik aan? )
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 16:23:15
Nee. . Samsung mini haha in combinatie met een mega koppijn. ..
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Boterbloem  schreef op: 12-02-2014 16:39:28
Ik denk dat het er zeker aan meewerkt, sex is overal tegenwoordig, en aan een piemel likken, oke dat snap ik ook niet. Tegelijkertijd hadden wij eerder een vrij normaal televisiepakket en daarb ieden ze een pornozender gratis bij aan. Heb je dat niet door dan zie je al de raarste dingen. Laatst was mijn zoon bezig voor een boekverslag, en hij kreeg gewoon sexplaatjes bij een afbeelding zoeken, dan zie je ook rare dingen.
Voor hetzelfde komen ze dit dan tegen. En nu ben ik erbij als mijn zoon op zoek gaat naar plaatjes op het internet, dus toen ik dat in mijn ooghoek zag heb ik hem ook gelijk verteld van hoe en wat en wat enzovoort, maar als mensen een kind even alleen laten, geen uitleg durven of kunnen geven dan is een link al snel gelegd ni het hoofd.

EN het kan idd ook duiden op misbruik of iets anders ,dus zeker goed om in de gaten te houden.

Maar tegenwoordig kunnen ze overal rare dingen zien, en ik weet neit hoe het met jullie kinderen zit, maar de mijne wil stunts op een skateboard uitproberen die hij ziet, toe nmijn dochter laatst een tongzoen op tv zag probeerde ze het ineens uit toen we haar naar bed brachten, tong stak mooi naar buiten  en mijn dochter is nou niet echt het aanraderstype. Ze zag het en dacht: he grappig, dat wil ik wel eens uitproberen.

Heb haar uitleg gegeven en klaar was het alweer. Sindsdien doet ze het niet.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 17:47:51
Ik hoor mensen dat wel vaker zeggen.. tegenwoordig... en dat snap ik niet.
Ik vind juist dat de vertrutting soms een eebtej toeslaat, politici die zich bemoeien met sexlevens bijvoorbeeld.. Waarom? Ik en zelf enorm truttig wat sex en meerdere partners betreft, maar hee, wie ben ik?
Vroeger , en dan bedoel ik zo'n 20, 30 jaar terug was er volgens mij veel meer sex op tv en zeker in speelfilms.. Porno op de gewone zenders komik niet tegen.. Ja, een stel van die hijgende bimbo's op bv. sbs6, maar daar zie je ook zo ongeveer niets en zie ik alleen voorbij komen als ik 's nachts niet kan slapen en aan t zappen ben.
De muziek toen was denk ik net zo "erg", I want to fuck you in the ass, Queeen met blote meiden op de fiets op hun hoes, red hot chili peppers met sokken om hun snikkel, push it van salt 'm peppa en zo kan ik nog uren doorgaan. Nog verder the Rolling Stones en wil je eeuwen terug denk dan aan de liedjes Hop Marjanneke en Kortjakje, Die gaan over prostituees..

Dus ach, t is van alle tijden...

En tja, een tongzoen.. mooi en lekker toch? Even uitleggen en klaar... Ik bedoel dat zie je mensen op straat ook wel eens doen (hoeft voor mij ook niet, maar nogmaals.. wie ben ik...) Dan leg ik t ook uit.. Toppunt was 2 sexende mensen op t strand, maar goed, gelijk goede voorlichting... ;-)  brrr
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 17:49:37
Nu heb je wel internet idd, maar vroeger vonden we pronoboekjes op de vuilnisbelt (op de hoek van de straat was een omheinig waar je je huisvuil naar toe kon brengen, bere-interessant.... en soms vonden we porno...., ook nooit uitleg over gekregen, nee, dat hielden we stiekem voor ons, juist omdat we wisten dat dit eigenlijk "fout" was...)
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Boterbloem  schreef op: 12-02-2014 18:23:01

Ja maar trek het nu eens door... Een kind kijkt even alleen tv en ziet een iemand likken aan andermans piemel en wil dat een ander dat bij hem doet... Wat is dwingen? Vroeger was het dreigement: anders ben je mijn vriendje niet meer, ook al 'normaal'. Dus wat heet dwang? (ik hou er niet van hoor, laat ik dat voorop stellen).

Maar bij sommige dingen vinden we het 'normaal' en leggen we het uit, bij andere moet hij de klas uit, of de ander en is hij al bijna levensgevaarlijk...

Ik snap niet waar die grens ligt... Hoe moet een kind weten dat hij een tongzoen kan uitproberen zonder problemen en uitleg te krijgen, en een aanrander is als hij aan een piemel laat kussen...


 


Vroeger is mij bijvoorbeeld niets verteld over aan elkaars billen zitten, mijn ouders waren zo preuts, het onderwerp kwam niet eens ter sprake. Ik moest het zelf maar uitzoeken. Als je geen ouders hebt waarbij je veilig dingen kunt vragen/ uitproberen of vertellen....

Toch ben ik geen aanrander of verkrachter geworden ;-) Wel spannende dingen gedaan op jonge leeftijd, want ooooeeeehhh ik mocht er niets van weten. Alleen had dat niets te maken met de sexualiteit van volwassenen. Het waren dingen die niet mochten, dus ging je het doen...

Maar je hebt gelijk, toen was het idd ook al veel op tv, maar toen gebeurde het evengoed. Alleen was de doofpot wat groter. Ze zouden het wat mij betreft mogen verbieden. Niet zien, is ook niet nadoen.

 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Mafkees  schreef op: 12-02-2014 18:30:00
laat ik voorop stellen dat dit natuurlijk niet echt gangbaar gedrag is van dat jochie.

maar het is erg zorgelijk en intens verdrietig voor het kind.
misschien denkt hij wel dat het normaal is?
misschien gebeuren er wel gekke dingen met hem. en weet hij niet beter.
taak voor juf/school dus je hebt er zeker goed aan gedaan om met juf te praten. en vooral te blijven praten....

hier is het totaal nog niet aan de orde....alles is wel bespreekbaar, maar nog geen interesse.
hun woordenboek is vrij uitgebreid met lelijke woorden maar dit komt er nog niet in voor.
verder dan tieten en kont komen we nog niet.

tongzoenen hebben we hier ook wel es gedaan.
onschuldig allemaal, maar sneu voor het jongetje uit D. zijn klas....

en ook zeer moeilijk om als ouder mee om te gaan
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 18:30:29
Maar noet alles dan in de ban..popmuziek. .sex in films. . Dat jan toch niet?  Ouders hebben een belangrijke rol. .maar ik ga de radio niet uitzetten. . En milde sexscenes in keefdtijdsadequate filmd vind il ook prima. 
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Boterbloem  schreef op: 12-02-2014 18:35:13

Wat mij betreft hoeft het er niet in, ik zie de meerwaarde niet dat het allemaal wel erin moet.


Het lijkt wel dat het mensen tegenwoordig alleen nog maar boeit als er sex in voorkomt, een goed verhaal is niet goed genoeg meer... Hoe leeg worden we met z'n allen?


Ik kan geen positief ding noemen waarom sex er in voor moet komen...

 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Boterbloem  schreef op: 12-02-2014 18:37:05

En vervolgens krijgt het kind op de kop als het kopieert wat wij kijken... Tja...

En als je dan kijkt naar bij ons, waar je het eigenlijk niet ziet, dan krijgen ze het weer mee van de buitenwereld die het wel normaal vindt.

De wereld is vol van sex, zolang je maar normaal doet en kinderen het vooral niet nadoen...


Maar we laten ze geen schietspelletjes doen als ze er agressief van doen, maar ondertussen laten we ze wel dingen zingen en kijken waar ze sexachtige dingen van kunnen gaan doen... Ik vind dat dubbel.

 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Jen9  schreef op: 12-02-2014 18:46:09
Tja, ze rijden ook auto in films, mogen mijn kinderen ook niet, naar de kroeg of discotheek, mogen ze ook niet, een wijntje drinken, doe ik ook, maar verbied ik mijn kinderen... is dat dan ook dubbel? Sommige dingen mogen ze niet punt.

En nu zal ik stoppen met dit topic te vervuilen.

Boterbloem, begrijp ik dan ook dat jouw kinderen bijvoorbeeld niet naar radio 1,2 en 3 mogen luisteren? Dat gaat mij echt te ver. Ik vind zelfs dat muziek horen, ook popmuziek, erbij hoort.. en 9 van de 10 keer gaat dat over sex.. het zij zo.
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
C@th  schreef op: 12-02-2014 19:19:40
jen9, ik bedoel, het jongentje naar een andere klas. niet het slachtoffer.. waarom moet altijd het slachtoffer weg.. laat de dader maar eens "verkassen" alles en iedereen (lekker overdreven gezegd ) achterlaten. 
een slachtoffer wordt altijd gestrafd. laat het voortaan gewoon anders om zijn. dit is gedrag wat ik niet zou tolereren. zou de school hier niks aan doen, trek ik mijn kind eraf. sorry, dan is de schoolleiding laf!
 
Quote
RE: kind houd van 'sexy'
Boterbloem  schreef op: 12-02-2014 19:30:36
Hier luisteren we cd's, ook wel gewoon muziek van Marco Borsato oid. Maar ik let wel op teksten e.d.

Ik geloof er sterk in dat wat je hoort en ziet, dat dat vaker terugkomt. Het is gewoon een onderzocht feit. En zolang ik er de hand in heb wil ik dat mijn kinderen daar zo verstandig mogelijk mee omgaan.

Ik zie geen meerwaarde van mijn kind te laten luisteren naar: I wanna fuck you in the ass... Ik vind dat een stukje opvoeding, net als dat ik ze ook niet naar een sexfilm laat kijken bijvoorbeeld.

Als de vergelijking zo opgaat, dat van de wijn en de auto, dan is er helemaal niets meer op tegen kinderen achter een goeie sexfilm te zetten. Gewoon erbij zeggen dat zij het niet mogen en veel plezier wensen.

Het gaat mij erom dat kinderen hier niet mee bezig hoeven te zijn terwijl de media er voor zorgt dat ze er amper aan kunnen ontkomen. Als  ouders kun je het toestaan, of je kunt ze er tegen beschermen. Ik geloof dat je hierin moet doen wat jij denkt dat goed is en waar jij achter staat.

Als ik zou doen wat jij doet, zou ik er niet achter kunnen staan en pakt het totaal verkeerd uit. Jou gaat het als ik het zo begrijp prima af, dan is het voor jou een prima keuze.

Ik bescherm mijn kinderen tegen dingen die ze niet hoeven te zien/ meemaken of horen. Ik ga mijn kinderen geen fuck laten horen en toelaten maar verbieden het te zeggen. Ik vind dat tegenstrijdig. Het geeft totaal geen duidelijkheid naar mijn kinderen toe voor mijn gevoel.

Er zijn heel veel liedjes van popartiesten die je gewoon kan luisteren, die ontzettend mooi zijn. Maar idd, hier luisteren we selectief.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op kind houd van 'sexy'
Naam
Bericht