Menu
 

Topic:

Jessiemv3

Jessiemv3  schreef op: 12-01-2012 10:16:10
Mijn dochtertje is nu ruim 19 maanden en toen zij 18 maanden was ben ik gestopt met BV. Nu is ze vanaf stoppen BV echt constant verkouden en hoesterig, heeft zelfs al een AB kuur achter de rug terwijl ze in de eerste 18 maanden nooit ziek of verkouden is geweest. Wie herkent dit en vooral hoe lang duurt het voordat ze zelf een beetje weerstand heeft opgebouwd?
 
Quote
Navigatie
RE: Jessiemv3
Met  schreef op: 12-01-2012 14:23:45
geen idee, weet ook niet waarom je bent gestopt dus misschien denk ik te licht, maar misschien een idee om in de zomer nog eens een stoppoging te doen en voorlopig proberen te relacteren?
afbouw melk( in dit geval ook ook al zou je relacteren) bevat net zoveel antistoffen als veel melk, dus je kunt allicht proberen om iig een beetje te kolven zodat ze nog wat binnen krijgt. en wellicht hapt ze gewoon weer toe wanneer je aanbied. ze zou de eerste niet zijn die na een lange tijd vd borst gewoon weer vrolijk verder gaat. al die dingen die in het begin tellen, tellen dan nu ook weer voor je productie, dus huid op huid, veel aanleggen, wisselvoeden, rust!!!, dat soort trukjes. echt heel veel bv hoeft het dan niet te zijn, wel maak je antistoffen aan voor je dochter zelf als ze ook echt bij jou is aangelegd, als je kolft krijgt ze alleen de gewone antistoffen binnen, en niet de virusjes waar jou dochter ook tegen vecht, en jijzelf op dat moment geen last van hebt.

door de ab heeft ze dan wel meer kans op spruw, dus daar moet je even op letten dan.

maar goed, misschien ging de bv wel heel erg slecht en gaat dit niet lukken, ik zou dan proberen haar wat meer weerstand op te laten bouwen, zoals probiotica en andere suplementen.
je weet niet of het echt zo is natuurlijk he.
 
Quote
RE: Jessiemv3
Anoniem  schreef op: 17-01-2012 06:35:53
hoi Jessie,
volgens mij is haar ziek zijn nu niet volledig te wijten aan het feit dat je gestopt bent met borstvoeding hoor. Het is natuurlijk winter en daar hoort nu eenmaal vaak wat gekuch en gesnotter bij. Door het feit dat je toch wel een hele lange tijd borstvoeding hebt gegeven heeft jouw meisje heel wat weerstand opgebouwd! Dat heeft ze toch allemaal mooi meegenomen
Als je wat meer info wilt over relacteren (borstvoeding terug opwekken) laat je het maar weten, maar ik geloof niet dat het dat is wat je wilt.
Groetjes Sarah
 
Quote
RE: Jessiemv3
Jessiemv3  schreef op: 02-02-2012 15:44:41
Lees dit topic nu pas terug (beetje druk gehad geloof ik :lol maar inderdaad, ik ben heel bewust gestopt met de BV. Ik vind het gewoon mooi geweest, die 18 maanden steek ik lekker in mijn zak en ben er ook reuze trots op.
Het zal idd wel door het koude weer komen, het viel me alleen ineens op dat ze zo snotterig en hoesterig bleef maar gelukkig hebben we dat nu weer achter de rug.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Jessiemv3
Naam
Bericht