Menu
 

Topic:

Politie: soms denk ik wel eens...

Boterbloem  schreef op: 28-12-2013 10:26:16

Soms denk ik wel eens: ga maar een week lang voor elke zaak die je hebt de maximale snelheid rijden, niet meer door rood, overal toeters en bellen voor aan en vooral netjes parkeren. Bij iedere onwelwording, hartaanval, kind wat van de trap gevallen is, iemand die zich lelijk verbrand heeft, inbrekers op heterdaad...

Kijken wat de stand is aan het einde van de week...


 


Natuurlijk bedoel ik dit niet serieus, er zouden vele doden vallen, maar soms...

soms wordt ik zo verdrietig van die foto's op facebook van mensen die kritiek leveren en als je vraagt wat er dan is, dat ze geen idee hebben maar dat ze prima netjes hadden kunnen parkeren...


 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Politie: soms denk ik wel eens...
Alice  schreef op: 29-12-2013 09:48:14
Nee tuurlijk niet. 
Maar als je gaat shoppen, maakt 't toch eigenlijk niet uit waar je parkeert? Veel afstand leggen moet je dan sowieso. 
 
Quote
RE: Politie: soms denk ik wel eens...
Alice  schreef op: 29-12-2013 10:12:03
Ik heb het niet over gewone winkels, maar over stadscentra en shoppingcenters. Daar kun je niet voor de deur van de winkel parkeren. 
 
Quote
RE: Politie: soms denk ik wel eens...
Alice  schreef op: 29-12-2013 10:29:29
In de stad waar ik altijd ga, zijn de invalideparkeerplaatsen ofwel in de parkeergarages, of aan de rand van het stadscentrum. In beide gevallen moet je echt een heel eind lopen voordat je bij de eerste winkel bent. Alles is wandelgebied en mogen geen auto's komen. Dat vind ik dan echt onzinnige plaatsen. 
Natuuuuurlijk gun ik elke invalide een dagje lekker shoppen en ik word ook echt niet anders van de ene plaats waar ik niet mag staan, maar hier heeft ook gewoon niemand wat aan. De plaatsen aan de rand van het centrum zijn 9 van de 10x leeg. Die in de parkeergarages zijn vaker gevuld (zijn ook wel iets dichterbij de winkels idd) 

 
Quote
RE: Politie: soms denk ik wel eens...
Alice  schreef op: 29-12-2013 10:41:59
Weet niet of je hier het centrum in mag met een invalidekaart. Nog nooit gezien. Maar zou ik wel terecht vinden. Dat is in elk geval een voorziening waar invaliden wat aan hebben. 

Heb je invalideparkeerplaatsen bij elke parkeervoorziening eigenlijk? Is het gewoon verplicht?
Hier heb je nl ook een parkeerplaats, die wat goedkoper is, maar dan moet je echt 2 km lopen en ook daar zijn invalideplekken. 
 
Quote
RE: Politie: soms denk ik wel eens...
Alice  schreef op: 29-12-2013 11:12:56
Gewoon doen!
 
Quote
RE: Politie: soms denk ik wel eens...
Mamsie  schreef op: 29-12-2013 16:57:42
Wat weten mensen toch weinig van een invalideparkeerkaart af, wat een misverstanden....
En alleen daarom al misshien irritatie.
Met een bestuurdes pas mag je gewoon parkeren op een invalideparkeerkaart. gelukkig anders moet ik mijn schoonmoeder die niet zo lang kan staan laten staan tot ik een parkeerplek heb gevonden, geheid vind ik haar dan op de grond.
Als we in de stoel gaan, dan is ze geheid ziek daarna....
En ook met een rolstoel is het voor mensen fijn om snel na het winkelen in een auto te kunnen. ook voor degene die duwen trouwens...ooit gedaan door een binnenstad?

Overigens toen ik mijn stoma had had ik er ook 1 je kon niets zien aan mij, maar had hem geregeld nodig. Veel handicaps zie je niet maar zijn er wel. En mensen hebben een flinke keuring achter de rug, je mag er echt wel vanuit gaan dat mensen hem nodig hebben.

overigens koop ik wel altijd een kaartje als ik mijn schoonmoeder rijdt en gebruiken we hem inderdaad alleen als het echt niet anders kan.

En over de politie...tja we zijn wel een echt zeik volk geworden hoor....
En we zijn net kleine kinderen altijd een vingertje naar de andere wijzen.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Politie: soms denk ik wel eens...
Naam
Bericht