Menu
 

Topic:

zomervakantie boeken rond kerst

Xsara  schreef op: 25-12-2013 13:15:59
Ieder jaar rond de kerst beginnen bij ons de kriebels om een vakantie te boeken en te kijken of we weer iets leuks kunnen vinden, ieder jaar lijtk het moeilijker te worden,.zo hebben we afgelopen jaar via ML een leuke vakantie in Nederland kunnen regelen tegen een heeeel aantrekkelijk prijsje maar dit jaar willen we toch weer weg.

Rond deze periode heb je vaak een extra korting, zo nu bij landal -25% en bij arke geen reserveringskosten. maar we kunnen het nu even helemaal niet vinden... we hebben gewoon te veel keuze..

op dit moment zweven we tussen een vakantie met een van de eigen tenten of sta caravan in oostenrijk/hongarije tot een vakantie in Noord frankrijk met natuurlijk een bezoek aan euro disney. Ook zuid frankrijk met onze tent is al de revu gepasseert. landal incl bollo is ook erg leuk maar ik schrik me dood van die prijzen, soms wel 2000 euro voor 2 weekjes.. ik vind het niet niks.. dan de kosten van brandstof en het vermaak ter plekke dan ben je gauw 3000 euro kwijt dat is te veel.

een weekje davy crockett ranch kost in juli meer dan 3000 euro, dat is dan ook nog voordelig dus dat gaat em niet worden.
ik kijk altijd naar de zoover beoordelingen en hoe leuk het dan ook lijkt het is vaak een deal breaker door de echt niet bewerkte foto;s en het is altijd zooo hutje mutje... en hoe aantrekkelijk het kamperen ook is qua prijs, na een hernia operatie 2 weken geleden vraag ik me af of het haalbaar is om 2 weken op een luchtbed te gaan slapen...

nu dus mijn vraag; Hebben jullie al iets leuks gezien of ga je ieder jaar naar je vast iets?? heb je nog een leuke tip voor mij?? of waar zitten jullie als gezin aan te denken.... als je al gaat natuurlijk..
 
Quote
Navigatie
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Femke  schreef op: 27-12-2013 09:55:15
Wij hebben er heerlijk gekampeerd hoor in de tent op de warsberg, als je nu reserveert kun je een prachtig plekje aan de randvan de berg bemachtigen. Oja en de sleutel voor de slagboom en zwembad krijg je er wel gewoon bij. Het scheelt ook behoorlijk op je benzine kosten tov zuid frankrijk, geen tol 1 tank in luxemburg. Heeft daar 1x snachts gespookt, maar de warsberg staat erook om bekend dat dat gebied nou juist heel veel zonuren en hoge temps heeft. De dordogne vind ik kwa onweer bijv gevaarlijker....maar succes met je keuze, je vind vast wel iets leuks!
 
Quote
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Moossie  schreef op: 27-12-2013 11:46:54
Heerlijk die voorpret en overal zoeken en kijken wat het wordt.
Helaas kunnen wij niet op vakantie dit jaar.
Het wordt hier flink bezuinigen. Zouden wel heel graag willen.
Misschien goedkoop lastminute via vakantieveilingen. Maar meer ook niet
 
Quote
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Jarofe  schreef op: 28-12-2013 07:53:31

Zowel dit jaar als vorig jaar zijn wij op vakantie in slowakije geweest vlakbij de hongaarse grens.

vorig jaar zijn we over wenen gegaan ook omdat ik dat graag wilde zien, het is echt een hele mooie stad we zijn in een paleis geweest met onze kinderen en die vonden het echt niet saai het was echt voor de kinderen heel leuk ze mochten zich eindeloos omkleden in van die hele mooie sisi jurken.

Wij gaan altijd voor kleine campings dus niet te vergelijken met de prijzen die hier staan wij waren voor 3 weken kamperen incl alles max 500 euro kwijt echt met super grote plaatsen.
Dit jaar blijven we in nederland maar dat zal best wel tegenvallen worden ben nu al op zoek, maar elke camping hier blijf ik hutje op mutje vinden en hier mag je ook niet koken op open vuur, we hebben zo'n mooie 3poot met ketel eraan die moet dan maar weer wachten tot we naar een land gaan waar dat weer mag.

 
Quote
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Xsara  schreef op: 30-12-2013 15:06:58
jarofe, ik vond de vakantie in nederland afgelopen jaar dus ook tegenvallen.. je voelt je gewoon niet op vakantie als je in nederland blijft... ik vind het leuk, een andere taal ander eten, gewoon ander landschap... maar misschien volgend jaar voor jullie weer... en wel lekker genieten hoor, waarschijnlijk heb je prachtig weer, dat hadden wij wel 2 weken in nederland...

Femke, je hebt gewonnen... hahaha  ons overgehaald hoor, die vakantie was geweldig en we gaan het weer doen, is al geboekt, een stacaravan aan de rand van het park, we kennen de plek dus helemaal goed.. maar we gaan ook 3 dagen naar euro disney in maart..

7 juli gaan we 2 weken naar warsberg en 26 maart 3 dagen naar disney...

de prijzen vallen al met al best mee;

disney kost ons 404,= euro
warsberg kost 1235,= euro...

natuurlijk komt er nog een hoop bij maar dat is overal zo...
 
Quote
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Femke  schreef op: 30-12-2013 19:15:42
Veel plezier op de (d)warsberg! Tis voor ons ook voor het eerst dat we naariets teruggaan, hebben daar een heerlijke zomervakantie gehad, je kunt daar zo veel, wij hadden superweer, hebben de eerste week 3 dagen naar het dorpje moeten vluchten voor het heerlijke open lucht zwembad. Met de trein naar Trier vonden we ook een leuk uitje en zelfs de jongste van toen 4 heeft de tocht naar het roofvogelpark gewoon gelopen. Ook naar de uitkijktoren vonden ze een leuke wandeling die moet je ook niet overslaan!
Ik heb ook al zo'n zin, gaan de 26e april...duim wel op mooi weer, anders weet ik niet of ik het wel 7 nachtenvol hou in een tent, maar de laatste meivakanties waren elke keer wel mooi, en neem mijnpartytent en kacheltje mee...
 
Quote
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Truuske  schreef op: 30-12-2013 21:08:10
Wij gaan ook in de meivakantie 2 weken met eigen caravan. Wij beslissen altijd de week ervoor waar we heen gaan en dat hangt af van de weersvoorspellingen. Wel hebben we dan een paar mogelijkheden in ons hoofd met campings via acsi waardoor je goedkoop kan kamperen op luxe campings in het voor en naseizoen.
 
Quote
RE: zomervakantie boeken rond kerst
Xsara  schreef op: 30-12-2013 21:21:00
femke, wat een leuk idee om naar trier met de trein te gaan zeg! die ga ik onthouden!!

wij zijn 2 jaar geleden dus ook een weekje geweest maar dat was aan het einde van de zomervakantie, de camping liep al goed leeg. Het was toen erg warm dus gingen wij inderdaad naar het zwembad in het dal, mijn zoontje ging toen voor het eerst van de glijbaan af, om nooit te vergeten.. we hebben echt iedere dag in het zwembad gelegen, lekker lui ook...

we zijn naar het wolvenpark geweest maar dat was met eentje van 5 en 2 wel een beetje saai. het roofvogelpark doen we dit jaar en we willen ook met het treintje beneden een ritje maken, mama en dochter in de lift, papa en zoon vinden het eng mar willen de berg OP fietsen... hahah we zullen zien...

ik wens jullie veel plezier met heeeeel mooi weer....

een eigen caravan is dan wel lekker truuske en in het voorseizoen scheelt het wel een flink stuk!
 
Quote
Navigatie


Reageren op zomervakantie boeken rond kerst
Naam
Bericht