Menu
 

Topic:

Jouw leukste en mooiste foto

Barbiee  schreef op: 15-11-2013 15:29:45
Ik weet het is eigenlijk een babysite maar ook wel een mama site en ik ben ook wel benieuwd hoe jullie deruit zien !

 ik begin wel

 
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Volgende
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Son  schreef op: 17-11-2013 09:38:08

Quote Alice:
[...]

Je ziet mij liever he 



zoo !
Echt wel ! jij bent echt een mooie vrouw ! En dan ben je 34 ! Nou, het is dat ik al bezet ben en hetero..anders..
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Kolibrie  schreef op: 17-11-2013 09:39:46

Quote Wanouk:

En Debbel79: ik vind dat je echt onder de gordel bezig bent. Je kraakt anderen af omdat ze opmerkingen maken over het uiterlijk van Barbiee en zelf doe je het ook, en nog erger! Je zorgt er nu voor dat er meerdere vrouwen zijn die zich nu afvragen of je misschien henzelf bedoelt.
Was dat je bedoeling? 



nou ja, dat vind ik dus ook! 

En ik wordt in dit topic ook gewoon voor lelijk versleten, en dat mag wel? 
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Alice  schreef op: 17-11-2013 09:42:56
Hahaha Son!!!!

Was gewoon een gentje, maar ergens ook een beetje serieus. 
Ik ben echt geen stoot, normaal niet veel make-up op, wel leuke kleding, maar geen uitdagende kleding. Dit was het meest blote wat ik heb. 
Maar door jezelf zo op de foto te zetten, lok je gewoon reacties uit. Mensen willen ineens sex met je haha. 
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Mirella  schreef op: 17-11-2013 09:43:17
Dames t kan niet zo zijn dat aandachtsgeile barbiee ervoor zorgt dat we elkaar onderling afkraken, toch? Laten we het gezellig houden en laat barbiee lekker een fb openen  voor dr foto's.
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debby1977  schreef op: 17-11-2013 09:47:01
Weet je Barbie, je bent echt een mooie meid, maar door hoe je je presenteert komt het goedkoop over. Als je je haar eens minder pornoblond zou verven, je wimpers eens minder eruit zou laten zien als spinnepoten, en een wat subtielere kleur lippenstift, en ietsje meer kleren aan dan denk ik dat je veel meer positieve aandacht zou krijgen. Als je nu nagekeken wordt dat komt dat hoogstwaarschijnlijk omdat mensen zich een beetje verbazen, ik vraag me af of ze je na kijken omdat ze het zo mooi vinden. En een ieder moet lekker zelf weten wat ie doet, maar ik vind het gewoon doodzonde dat zo'n mooie meid zich zo te kijk zet.
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debbel79  schreef op: 17-11-2013 09:49:25
nee... als jullie goed lezen....
alles wat ik gezegd heb over dat zwervergedoe was compleet overtrokken bedoeld. juist als voorbeeld dat ik dat soort dingen toch ook niet ga zeggen!
het is idd compleet onder de gordel! dat was ook de bedoeling!! namelijk net zo onder de girdel als de opmerkingen naar barbie toe.

jammer dat er maar een paar mensen zijn die begrijpen dat die opmerkingen juist diende om aan te geven dat dit soort ipmerkingen not done zijn

en dat er niemand is die zich aangesproken hoeft te voelen... deze opmerkungen waren puur als viirbeeld bedoeld om aan te geven dat ze juist nuet kunnen...
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Amymv2  schreef op: 17-11-2013 10:00:08
Tja.... Ik kan nu heel veel zeggen of me wijselijk stil houden.... Maar ik zeg het toch. Ik denk dat Barbie.. Nee, ik WEET dat Barbie door haar leeftijd en waarschijnlijk opleiding, omgeving en sociale contacten denkt dit beeld van zichzelf neer te moeten zetten. Het hoort een beetje bij de tegenwoordige tijd.  Meisjes/vrouwen van die leeftijd zijn zo, compleet met duckface. Dat ze zoveel foto's van zichzelf plaatst en niet van haar zoontje op een mamaforum, geeft wel aan dat ze op zoek is naar aandacht. Of dat nou negatief of positief is maakt haar waarschijnlijk niet zoveel uit. Ik denk dat het voortkomt uit haar onzekerheid, want op die leeftijd speelt dat zeker mee. Ik voel me nu ook 100 keer meer zeker over mezelf dan toen ik 19 was. Ook ben ik nu veel meer tevreden met mezelf, terwijl ik toch een stuk ouder ben nu. Ik zou zeggen: Barbie, probeer de aandacht niet op jezelf te vestigen door te roepen dat je zo verzorgd bent en door zoveel foto's van jezelf te plaatsen. Mensen krijgen dan een bepaald beeld van je en van de kringen waarin je verkeert. Bedenk je goed dat die foto's voor eewig op het net staan... 

Amy
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Wanouk  schreef op: 17-11-2013 10:01:29

Quote :
ik snap niet waarom er zo afgebrand moet blijven worden op uiterlijk. soms zie ik hier foto's voorbij komen wasrvan ik denk OMG, doe eens wat aan jezelf. geen greintje make-up, haren slonzig in een staart. wenkbrouwen waarmee je de vlier kan schribben... en daar wordt toch ook niks van gezegd? terwijl ik zeker weet dat er heeeeeeeeel veel meiden hetzelfde denken! en nu... nu wordt er een foto geplaatst van een mama die misschien iets teveel haar best doet. en dan valt half ml over haar heen. make-up is niet goed, teveel tiet, mond staat verkeert, haartjes mij de wenkbrouwen... doe eens ff normaal zeg... ik zeg toch ook niet dat vele van hier er verwaarloosd uitzien omdat ze zodra ze kinderen kregen zichzelf een kort onverzorgd mannelijk kapsel aan hebben laten meten. En er als een zwerver uitzien omdat ze geen greintje make-up dragen. kijk eerst naar jezelf voor je over een ander oordeelt. sorry hoor... deze mama ziet er misschien net ff wat anders uit dan in jullie ogen standaart is, maar is niet minder raar dan een make-up loze moeder in een slobberbroek en slobbershirt. ook daar draaien vele hoofden voor om hoor.... het is alleen de andere kant van het verhaal. ze is niks meer en zeker niks minder dan ieder ander! en... deze mama heeft het maar wel mooi voor elkaar om al 15 maanden borstvoeding te geven!!! dan kunnen vele van hier niet zeggen!! (waaronder ikzelf!) @barbie... respect voor jou meisje... je doet het maar mooi wel ff op jouw leeftijd. blijf zoeken naar de balans tussen het moederschap en jezelf blijven... dan komt alles goed!




Ik kan hier niet op uitmaken dat je dit schrijft om te laten zien dat je het eigenlijk niet meent. 
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 17-11-2013 10:02:27
Er zijn trouwens ook meisjes die van nature op Barbie lijken... Dat vind ik dan wel heel erg mooi en apart...

 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Kolibrie  schreef op: 17-11-2013 10:06:52

Quote Nina_mv_Owen_en_Quinn:
Er zijn trouwens ook meisjes die van nature op Barbie lijken... Dat vind ik dan wel heel erg mooi en apart...


prachtig meisje!

 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debbel79  schreef op: 17-11-2013 10:53:13

Quote Wanouk:
[...]


Ik kan hier niet op uitmaken dat je dit schrijft om te laten zien dat je het eigenlijk niet meent. 



weet niet wat ik erger vind.... dat je het echt niet snapt... of net doet of je het niet snapt?!

ik zal het anders formuleren...
beetje vreemd dat ik nu erop aangesproken wordt dat ik kwetsende dingen zeg over niemand in het bijzonder... puur fictief en als voorbeeld dienend dus...

terwihl hier meerdere mensen niet minder kwetsende dingen zegt tegen een specifiek persoon, barbie in dit geval, haar vilkomen afbranden, en dat wordt als normaal gezien..

komt het dan niet enigzins een heel klein beetje bij je op dat ik die opmerkingen als spiegel, als eyeopener er neer gooide?

om mensen in te laten zien dat kwetsende opmerkingen absoluut niet kunnen!

sorry hoor... schiet mij maar lek... beetje jammer dat ik weet dat er vele mij wel begrijpen en stijf hun mond dicht houden...
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Soesjaa  schreef op: 17-11-2013 10:58:46
Ik begrijp wel dat je het fictief bedoeld maar je zet het neer alsof jij vaak genoeg foto's ziet van mensen en dan vind dat ze lelijk zijn of niet verzorgd of weet ik veel wat, maar dan uit beleefdheid niks zegt..

Kan me voorstellen dat sommige mensen (die foto's geplaatst hebben) nu denken dat je hun er misschien mee bedoeld.. En je dus partij kiest voor nieuwe relschoppende barbie ipv de vaste ploeg hier..
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Spatje  schreef op: 17-11-2013 10:59:00

nou debbel ik begrijp je zeker, maar kon niet eerder reageren aangezien ik balletjes aan het draaien was voor in de soep

 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Made  schreef op: 17-11-2013 11:02:45
Ik snap je wel debbel, maar begrijp de anderen inmiddels ook wel.
Ok het is niet netjes om iemand af tebranden...zeker niet.
Maar inmiddels heb ik het idee dat barbie hier puur komt om de boel ff goed op te ruien door aandacht naar zich toe te trekken.
Als je je zo duidelijk profileert op een (ik dacht toch vrij net forum) kun je verwachten dat je iedereen over je heen krijgt. Het is de hele presentatie van mevrouw barbie.
Je komt hier om een kind/ mamaforum maar heb nog geen vraag of opmerking over dr kind gezien....daarentegen wel 50 fotos van hoe geweldig mama erbij loopt en dat ook 50x moet benadrukken.
Denk dat daar wel andere sites voor zijn.
Ik ben inmiddels een beetje barbie-moe
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Minou  schreef op: 17-11-2013 11:02:56
Lekker hoorrrrr!!


 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Ma Dalton  schreef op: 17-11-2013 11:02:57
Debbel ik denk dat veel mensen deze foto's niet meer los kunnen zien van de andere foto's die ze heeft geplaatst. En dat daar de reacties ook naar zijn. Volgens mij is hier de toon in dit topic ook pas verandert NA dat ze die link had geplaatst. Ik had je verglijking wel gesnapt, maar denk dat juist deze to uit is op  precies al deze reacties
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debbel79  schreef op: 17-11-2013 11:07:48
ik kues zeker geen partij.. ik erger me dood aan al die beschuldigingen naar iemand toe die je net een paar uurv"kent" van internet.
en zoals ik al eerder zei... nee, haar stijl is zeker de mijne niet, en ook ik heb haar aangesproken op haar uiterlijk.
maar de toon waarop gaat nergens over. heel denigrerend zijn sommige..

ieder persoon heeft zijn eigenaardigheden, dat maakt de wereld zo gekleurd.
laat ieder in zijn waarde en steek energie in jezelf...leven en laten leven...
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Soesjaa  schreef op: 17-11-2013 11:09:21
Het is ook niet netjes om iemand naar beneden te halen op hoe diegene eruit ziet.. Ik denk dat Barbiee haar eigen stijl heeft en er zijn er een hoop in die leeftijd zoals zij. En dat is prima..

Maar dan zoveel (ongepaste) foto's van jezelf op een mamasite te plaatsen en vlak daarna weer een topic openen om ongepast clips en muziek te laten zien en horen.. dat vraagt natuurlijk om reacties..  en ja die zullen dan niet altijd aardig zijn..

Maar volgens mij is dat haar hele bedoeling geweest.. sinds haar aanmelding staat ze toch aardig in de belangstelling..  Op de andere site waar ik haar van ken is dat ook zo..
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Nala  schreef op: 17-11-2013 11:14:27
Ik snap je wel Debbel, het is spiegelend bedoeld en niet als aanval naar ook maar 1 iemand toe., heel helder lijkt mij.

Denk dat we allemaal een beetje met grote vragen zitten rond de motivatie van barbie om zulke foto's te plaatsen.
Zeker nu met het andere topic in mijn achterhoofd, kan ik geen positief beeld vormen van barbie in dit geval, hoe graag ik ook wil.

Ze is 19 en dus nog zo beinvloedbaar door de buitenwereld, zou graag de vrouw onder al die lagen eens ontmoeten, zonder "het stoerdoenpuberalegedrag".
Want volgens mij zit er daaronder een hele onzekere meid, die nog onwijs zoekende is naar haar eigen ik, maar wat gestagneerd wordt door invloeden van haar omgeving.

Iemand de grond in stampen is niet netjes (understatement) maar op haar beurt lokt ze het ook uit dat mensen fel reageren, bewust of onbewust, dat blijft een vraag.

Om haar als persoon dan zo af te ze.ken gaat mij te ver, ook al gaat "haar" smaak mij te ver.
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Mirella  schreef op: 17-11-2013 11:18:34
Ehm barbiee has left the building?
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Alice  schreef op: 17-11-2013 11:19:22

Quote mirella:
Ehm barbiee has left the building?



Nee, die komt pas 's avonds vanonder de zonnebank vandaan
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Suus  schreef op: 17-11-2013 11:22:59
Ik vind die foto's nog riskant ook... voor je het weet loopt alle lucht uit je hoofd!
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Smvljr  schreef op: 17-11-2013 11:23:15
Ik hoopte dat Barbiee hier kwam om  als gezellige jonge moeder hier mee te schrijven ,maar nu ze ook liedjes met kwetsende teksten post,ben ik bang dat het idd aandachtsvragen is...jammer,had haar graag een kans gegeven,weet als geen ander hoe het is om afgebrand te worden vanuit mijn jeugd,terwijl het hier mischien juist bedoeld is als opbouwende kritiek,het is moeilijk om meningen zo op te schrijven of als lezer te begrijpen als dat ze echt bedoeld zijn ...voor de een makkelijker dan de ander..ben er zelf ook erg slecht in..kom zelf ook vaak lomper over dan ik echt ben.
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Soesjaa  schreef op: 17-11-2013 11:23:50

Quote Smvn&d:
Nou sorry hoor, haar leeftijd is absoluut geen excuus!!
Ze is indd beinvloedbaar, maar dat heeft helemaal niks met haar leeftijd te maken.

Ik was zelf 18 toen ik zwanger was van nickje, en 19 toen hij geboren werd, maar ikw as echt allang niet meer puberaal hoor. Ik was vooral met mijn kind bezig, niet met zonnebanken, haartjes verven, naakte fotoshoots, en riep al helemaal niet dat ik zo knap was.



Dat is wel waar.. Ik was vroeger ook een aardige relschopper, maar toen ik zwanger werd (was toen 19) hoefde ik er niet 2x overna te denken om voor de volle 100% voor mijn gezin te kiezen!
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Jo  schreef op: 17-11-2013 11:35:52
Ik ben allang blij dat het topic niet heet: jou leukste en mooiste FILMPJE
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debby1977  schreef op: 17-11-2013 11:36:05

Quote Alice:
[...]

Nee, die komt pas 's avonds vanonder de zonnebank vandaan



 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debbel79  schreef op: 17-11-2013 11:36:17
grinnik..... waarom geloof ik je geluhk als je zegt dat je een kutkund was sis... hihi... geintje he...

ik denk ook niet dat dit leeftijd is.. deels misschien wel, maar ik denk dat het mileue waarin barbie ipgroeid ook heel bepalend is. dat icm karakter.

al krijgt zij 15 kinderen... dan nog zie ik haar niet beschaafd erbij lopen
dit zit nu eenmaal in haar...
over 40 jaar zien we haar bij hother then my doughter...

zij kiest hiervoor... niet mijn keuze... maar ze zirgt wel voor een topuc van 18 paginas haha!!!

en ja.. daar is ze op uit... nou en?? ik kan er niet wakker van liggen. zolang ik er maar geen last van heb... en van die paar bloitfoto's lig ik gelukkig nig steeds niet wakker...
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Nala  schreef op: 17-11-2013 11:38:30
Maar niet iedereen treft een Daan

Daan had op jou een positieve invloed, jou "omgeving" veranderde dus.
Dat bedoel ik met invloed van buitenaf, als de mensen die naast je staan hetzelfde zijn, dan ga je erin in mee.
Of je moet heel sterk in je schoenen staan, maar krijg niet die indruk bij barbie omdat ze zo smacht naar aandacht en tegelijk ook goedkeuring.

Ik hoop nog altijd vooral voor dat manneke dat het een fase is, waar ze doorheen moet.
Net zoals we allemaal fases hebben doorstaan.

Maar nogmaals mijn ding is het ook niet.
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debby1977  schreef op: 17-11-2013 11:40:44
 
RE: Jouw leukste en mooiste foto
Debby1977  schreef op: 17-11-2013 11:41:54
Deb, je moet je teksten eens doorlezen voordat je post.........je lijkt haast dyslectisch terwijl je dat niet bent
 
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | Volgende
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug