Menu
 

Topic:

Haren kammen- tips graag ;-)

Dano  schreef op: 06-11-2013 09:51:07
Mijn dochte van ruim 5 haat haren kammen. ze heeft lang blond haar waar vaak klitten en knopen zitten. Allerlei shampoo en spul gebruikt ( echt alle merken en ook cremespoeling) ook spuitbusjes met antiklit uitkam spul, alle merken Geprobeerd.

vaak komt het wel goed maar het blijf een drama. Nou wil ik het wel tot schouderlengte afknippen, en zij wil ook wel, echter dan haat ze haren kamme nog.

wie heeft de tip om haren kammen ( borstel, kam, babyborsteltje-zachteharen- allerlei algeprobeerd ) niet zo'n drama te maken?

wat is jouw tip!!!!!
 
Quote
Navigatie
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Satekroket  schreef op: 06-11-2013 20:07:06
tangle teezer is echt een uitkomst. Maar omdat dochter zo dik haar heeft, wordt met de tangle teezer alleen maar de bovenste laag doorgekamt. Onder dat haar wat er dan wel erg verzorgd uitziet heeft ze vaak erg veel klitten. Hij kamt niet zo diep in het haar dus.
Maar eerst met de tangle teezer en dan nog met een gewone borstel scheelt al een stuk.
En wat echt heel erg goed gaat bij dik en veel haar is ´s avonds goed insmeren met cocosolie en dit de hele nacht laten zitten en de volgende dag uitwassen. Wordt je haar heel zacht van en makkelijk te kammen. Het beste cocosolie uit Tahiti. Geen idee of dat in NL te koop is.
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
3prachtkinders  schreef op: 06-11-2013 20:08:33
IK gebruik Silk, te koop bij de kapper, en soms vind je het bij de op=op winkel.

ik zweer erbij...Zowel bij de oudste en mezelf gebruik ik het....En bij de jongste, daar kijk ik het haar lang.. hihi.
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Dano  schreef op: 06-11-2013 22:41:52
Die borstel die ik nu heb gekocht gaat ook goed. Na het haren wassen ( zwitsal. En daarna kruidvat eigen merk cremespoeling) kamde ik er zo door heen. Ik moest al snel stoppen maar ik moet zeggen dat het al beter gaat.  ga nog wel op zoek naar de tangle teezer.
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Debbel79  schreef op: 07-11-2013 13:03:43
hier ook de tangle teazer. gekocht bij de brainwash kapper voor 15 euro.

en de haren niet te lang. ik vind lang haar (en dan echt een stuk over de schouders) bij kinderen vreselijk. gewoon maximaal net op de schouders, dan kunnen ze nog staartjes, vlechtjes, knotjes etc. dat lange haar staat zo onverzorgd, en het is heel moeilijk te kammen.
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Senna  schreef op: 07-11-2013 13:05:22
Lang haar kan ook heel verzorgd staan hoor Debbel, zie het topic "show jullie haarcreaties" maar!

Ik hou ook niet van lange losse haren, hangt vaak erg slierterig. Maar met lang haar kun je heel veel leuke dingen doen
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Lonneke  schreef op: 07-11-2013 13:11:25
Ik heb de Tangle teazer gewon bij mijn kapper gekocht , geloof 15,95€
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Debbel79  schreef op: 07-11-2013 13:17:52

Quote Senna:
Lang haar kan ook heel verzorgd staan hoor Debbel, zie het topic "show jullie haarcreaties" maar! Ik hou ook niet van lange losse haren, hangt vaak erg slierterig. Maar met lang haar kun je heel veel leuke dingen doen



klopt, maar zsoals ik al zei... met haren tot net op /over de schouder kun je ook heel veel leuke creaties maken. waarom dan lang haar tot weet ik waar? als ze toch niet los gedragen worden (wat ik zowieso helemaal vreselijk vind, idd slierterig enzo) als er  allerlei leuke creaties van gemaakt worden dan hoeft het toch niet zo extreem lang? de creaties zien er hetzelfde uit hoor. en het scheelt enorm in het kammen.
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Senna  schreef op: 07-11-2013 13:30:25
Snap wat je bedoelt hoor.
Yenthe heeft aardig lang haar, maar voor sommige dingen helaas echt nog te kort. Voor mij gaat echt hoe langer hoe leuker op, wat betreft de creaties in dr haren!
 
Quote
RE: Haren kammen- tips graag ;-)
Dano  schreef op: 10-01-2014 15:39:00
nou inmiddels de originele tangle teezer gekocht en ze blijft gillen werkt ook dus niet! Ze wil 'm niet zien dan rent ze al weg grrrrrrr
kam nu vaak met een babykam, maar ja dan komt je er niet doorheen, er is een stuk af nu, haar is net over d'r schouders.

maar het werkt gewoon niet helaas. Kort haar vindt ik ook niets, pas niet bij haar. Ik wordt er gek van grrrrrr
 
Quote
Navigatie


Reageren op Haren kammen- tips graag ;-)
Naam
Bericht