Menu
 

Topic:

rangschikken kledingwinkels :)

Mrtj  schreef op: 02-11-2013 22:16:53
Ik heb een vraag, maar ik weet 'm eigenlijk niet zo goed te verwoorden (lekker handig, I know)

Ik ben in de afgelopen jaren de kleding van de H&M, Vero Moda, Vila etc wel ontgroeid. Ik wil én betere kwaliteit, én iets minder hip/juist netter.
Vroeger stonden bij mij de Sting en de We voor kwaliteit en iets sjieker. Maar dat is volgens mij allang niet meer zo. Tegenwoordig heb ik vaak dat ik er een trui koop, en dat die maar een seizoen meekan.
Maar waar kan je dat dan wel kopen? De Mexx wisselt ook erg qua kwaliteit van kleding, evenals Esprit. Waar kan je daarna dan naartoe, als je iets zekerder wilt zijn dat kleding langer meegaat?

Als ik zo bij mij in de stad rondkijk, dan heb ik het idee dat er een gat zit. Na Mexx komt lange tijd niks, en dan ga je door naar Claudia Strater (Waarvan ik altijd denk dat dat wel iets is voor mijn moeder maar toch echt niet voor mij), Expresso, Gerry Weber, Witteveen ... maar mikken die niet op een heel andere doelgroep?

Wat voor winkels komen er dus eigenlijk na Esprit/Mexx?
(ik zei al, ik weet het niet zo goed te verwoorden )
 
Quote
Navigatie
RE: rangschikken kledingwinkels :)
Alice  schreef op: 04-11-2013 11:04:46
Ik shop bij Lola&Liza, Camaieu en Zara
 
Quote
RE: rangschikken kledingwinkels :)
Christina  schreef op: 18-12-2013 17:56:19
Ondanks dat je het moeilijk vindt om te verwoorden, denk ik dat ik wel weet je bedoelt. Ik ben zelf sinds een paar jaar ook anders gaan kleden en in andere winkels gaan kijken. Ik bestel veel bij Mona mode, de kleding is mijn smaak en ik ben ook erg te spreken over de kwaliteit. Misschien ook iets voor jou?
 
Quote
Navigatie


Reageren op rangschikken kledingwinkels :)
Naam
Bericht