Menu
 

Topic:

Zwemles

Senna  schreef op: 17-10-2013 11:12:44
Ben even benieuwd hoe lang jullie kinderen kinderen zwemles nodig hadden voor het a diploma
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Zwemles
Ans Mv J.k.d  schreef op: 17-10-2013 23:23:52
Mijn zoon is 9 en net begonnen met zwemmen en me middelste wil ik laten starten als hij 7 is. De Oudste krijg het nu op school hij heeft Adhd en As en is erg bang dus nu op deze manier leren is voor hem fijn. En ja voor onze portomonee ook En eigenlijk intereseert me het geen ruk of ze diploma 's halen als ze maar hun kop boven water kunnen houden dan ben ik al blij!
 
Quote
RE: Zwemles
Debby1977  schreef op: 17-10-2013 23:44:34
Iris zit sinds een paar weken (weer) op zwemles. Volgens mij werken ze niet met badjes, zal volgende week eens vragen als de zwemjuf belt met de vorderingen. Ze doet volgens haar wel erg goed haar best. Watervrij hoefde ze gelukkig niet gemaakt te worden want dat was ze al, alleen hoofd onder water hebben we ff moeten oefenen. Wij betalen (nou ja, opa en oma dan) 45 euro per maand voor 45 minuten per week
 
Quote
RE: Zwemles
Ik  schreef op: 18-10-2013 09:08:39
Mijn dochters zwemmen bij Een zwemvereniging. Ze staan er om bekend dat ze er daar langer over doen, omdat ze erg pietje precies zijn. Maar ik betaal contibutie: onegveer 75 euro per half jaar. Mijn oudste is bgeonnen toen ze 5 jaar en 9 maanden was. ze zwemt nu 2 jaar en heeft A en B en kan in december voor C. A duurde anderhalf jaar, B 6 weken.
de jongste werd al opgeroepen 2 weken na haar 4e verjaardag. En tsja, we gingen toch voor de oudste, dus toch maar gestart. Merk wel direct verschil hoor! Ze is nu 1,5 jaar bezig en zit in het 5e badje van de 6. Het laatste badje is pas het diepe. In de eerde badjes worden ze watervrij, leren ze drijven, De armslag, de beenslag, draaien, enzovoort. Pas in het 4e badje is het de bedoeling dat ze dat ook met hun hoofd boven water kunnen. Eerder wordt alleen op de techniek gelet.
Ach, de jongste is nog niet zo oud als de oudste was toen die begon. Hoop op een diploma voor de volgende zomervakantie (ze kennen maar 3 afzwemmomenten per jaar)
 
Quote
RE: Zwemles
Trotsemama  schreef op: 18-10-2013 09:35:17
Mijn oudste is nu bezig voor haar A diploma, ze is vorig jaar november begonnen en mag in november op voor haar A diploma. Ze heeft het diploma nog niet binnen, maar dat komt wel goed.
 
Quote
RE: Zwemles
An  schreef op: 18-10-2013 10:21:44

Quote Mitch:
Schijnt dat meisjes er sowieso sneller mee zijn.



Ha ha ha ... dan mag ik nog blij zijn dat mijn dochter niet een jongen is! Mijn oudste dochter heeft bijna 3 jaar over haar A diploma gedaan. B zijn we op een gegeven moment mee gestopt.

Onze jongste dochter is nu aan haar 3e jaar begonnen en het gaat waarschijnlijk nog wel een hele lange tijd duren. Voor haar is het vanwege haar handicap (cerebrale parese) heel moeilijk.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Zwemles
Naam
Bericht