Menu
 

Topic:

vraagje?

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-09-2013 19:58:28
Joris is gisteren flink gevallen met zijn autootje zo met een smak op zijn mond zeg maar. Om een indicatie te geven van de klap zijn 2 voortandjes staan in het zeil zeg maar! Hij bloedde ook ernorm en was echt even schrikken  met een theedoen gedept  proberen te kijken door de klap een flinke snee in zijn bovenlipje ja erinin zijn mondje. Maar zijn boventandjes zie je duidelijk een verschuiving van grootte eerst stonden ze naast elkaar en nu is het meer een trapje.huisartsenpost gaf gister aan dat zeer toch niks aan konden doen nee snap ik wel maar zou ik toch niet de tandarts moeten bellen om even te laten kijken bedoel dat ene tandje is dus gewoon teruggeschoven snappen jullie hem nog? Wekadvies om de 2 uur wakker maken maar dat was goed gegaan gelukkig.  Liet vandaag een vriendin afdruk zien ze trok helemaal wit weg en nu ik er straks ook naar keek da ht jeetje die is hard gevallen. Op dat autootje wil ie jiet meer trouwens.
 
Quote
Navigatie
RE: vraagje?
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 30-09-2013 20:00:47
Volgens mij kan de tandarts niks doen, wat verwacht je dat hij zal doen dan? Wel erg vervelend voor je zoontje, het zou zonde zijn als hij zijn melktand nu al zou verliezen.
 
Quote
RE: vraagje?
Anne  schreef op: 30-09-2013 20:01:20
brrr enggg ..ik zou evn naar de tandarts gaan meis
 
Quote
RE: vraagje?
Jen9  schreef op: 30-09-2013 20:03:05
Ik zou ook even de tandarts bellen morgen.
 
Quote
RE: vraagje?
Marli  schreef op: 30-09-2013 20:22:51
Tandarts kan niets doen. Je kan bellen om je gerust te laten stellen, maar ze doen echt niets.
Onze oudste ging met 2,5 van boven naar beneden de trap af. Tandje door de lip in de trap (ook een schokkende afdruk in de trap...). Tand was er helemaal uit, wij zijn toen wel bij de weekend tandarts geweest (het gebeurt ook altijd in een weekend he..).
Zelfs de tand in de melk gedaan en meegenomen.
Ze deden niets; op het moment dat ze er te veel aan zouden doen, heb je kans dat je het vaste gebit beschadigd.

Sterkte ermee!
 
Quote
RE: vraagje?
Fransje72  schreef op: 30-09-2013 20:27:25
Tandarts kan idd niets doen. Onze zoon is met 4jaar met zijn tanden op een tree van de trap gevallen. Foto laten maken om te kijken of de "grote mensen" tanden nog goed waren. Gelukkig niets aan de hand. Kreeg wel scheefstan en een spleetje tussen de tanden, nu met 10 jaar heeft ie een beugel om de boel recht te trekken. Uiteindelijk wel een duur geintje, al met al
 
Quote
RE: vraagje?
Nelia  schreef op: 30-09-2013 20:29:43
Hier ook rond 2,5 jaar gevallen en tand bijna eruit. Was, inderdaad, na 17.00 uur dus dienstdoende tandarst gebeld, maar die wilde niets doen. Eigen tandarts heeft ook 's avonds nog afspraken, dus op de gok daar naar toe gereden. Hij heeft het tandje terug geduwd. Gaf wel aan dat het alsnog weer scheef kon gaan staan of zwart worden, maar er is niets aan te zien nu. Ben erg blij dat wij gelijk naar de tandarts zijn gegaan. Hij is nu 6,5 jaar en nog niet aan het wisselen. Anders had hij minimaal 4 jaar met een scheef tandje of wellicht een fietsenrek gelopen...
 
Quote
RE: vraagje?
Mamvan3  schreef op: 30-09-2013 20:32:36
Mijn dochter is ook zo hard gevallen toen ze 2,5 was, de tanden stonden in de tafel.
Hoop problemen gehad. Ze heeft er veel pijn aan gehad (3 jaar later), dus regelmatig naar de tandarts. Uiteindelijk bij de kaakchirurg laten trekken, omdat ze toen al zo'n angst voor de tandarts had.
toen na 2 jaren de blijvende tanden doorkwamen, bleek, dat de wortel van het melkgebit in de tand van blijven gebit terecht was gekomen. Een erg lelijke gele plek midden op haar voortand
Het heeft inderdaad geen zin om naar de tandarts te gaan, dit was gewoon domme pech en helaas niet te voorkomen. (Nou ja, de angst voor de tandarts natuurlijk wel)
 
Quote
RE: vraagje?
Mafkees  schreef op: 30-09-2013 20:52:09
K. heeft hier een bal op zn mond gekregen en tand stond scheef en was een stukje afgebroken.
(heel scherp stukje)
de tandarts zei in eerste instantie nee, maar ik dramde door, wilde het gewoon laten zien.

en hij heeft tand ietsjes gedraaid en het scherpe stuk afgeslepen.

wij hebben er geen verstand van, ik zou het gewoon even laten zien hoor.
 
Quote
RE: vraagje?
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-09-2013 21:10:01
Thx meiden ik ga morgen even bellen!
 
Quote
RE: vraagje?
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-09-2013 21:10:02
Thx meiden ik ga morgen even bellen!
 
Quote
RE: vraagje?
Mamaartje  schreef op: 30-09-2013 22:47:20
Heb hetzelfde met mijn zoon gehad vorige week. Op advies van tandarts na laten kijken en een paar dagen zacht voedsel laten eten. Volgende week terug voor een foto.. Mijn zoon had er veel last van en een tand is zo goed als vast, de andere is wel wat los..
succes!
 
Quote
Navigatie


Reageren op vraagje?
Naam
Bericht