Menu
 

Topic:

Tips voor klassieke filmavond

Caatje  schreef op: 17-09-2013 10:07:10
Ik organiseer één keer in de maand een Classic Movie Night bij ons in het buurthuis. Volgende week vrijdag draai ik voor het eerst en ik heb geen idee wat voor publiek er op af komt. De film die ik draai is Casablanca. Wat voor hapjes/snacks zou ik daarbij kunnen neerzetten? Ik zat al te denken aan popcorn, maar als het overwegend ouder publiek is, weet ik niet of dat in de smaak valt.

En dan nog een vraag; ik draai in een barruimte. Daar staan tafeltjes en stoeltjes. In eerste instantie wilde ik de stoelen gewoon in rijtjes zetten net als in een bioscoop. Maar ik zit nu te denken om halve maantjes met een tafeltje te maken. Als ze dan voor de film of in de pauze wat te drinken nemen, kunnen ze dat op tafel zetten. Wat vinden jullie? De bar is trouwens wel dicht tijdens de film, ik wil geen gewandel, tenzij het voor wc-bezoek is.
 
Quote
Navigatie
RE: Tips voor klassieke filmavond
Bettie  schreef op: 17-09-2013 11:24:28
Ik vind dat idee van halve maan en een tafeltje geweldig. Zou op het tafeltje een klein vaasje met 1 bloem (gerbera ofzo) zetten en dan een glaasje met van die zoute sticks (weet ff niet hoe ze heten) en een bakje met nootjes. Als er overwegend ouderen komen, zou ik zelf geen popcorn doen.
 
Quote
RE: Tips voor klassieke filmavond
Spatje  schreef op: 17-09-2013 11:27:15
jaaaaaaaaa dat is idd een leuk idee

ik zou idd ook gaan voor borrelnootjes, of gewone nootjes, zoute sticks, of je hebt van die dozen met vanalles wat, kost niet veel, en dat in bakjes doen
 
Quote
RE: Tips voor klassieke filmavond
Caatje  schreef op: 17-09-2013 14:13:43
Die zoute sticks vind ik een goed idee en die bakken van Spatje ook. Ik hou wel een zakje popcorn achter de hand, mochten er meer jongere mensen komen. Ik heb echt geen idee wat ik kan verwachten. Voor hetzelfde geld zit ik straks in m'n eentje Casablanca te kijken, haha.
 
Quote
RE: Tips voor klassieke filmavond
Jolanda1974  schreef op: 17-09-2013 14:19:52
Dat zal wel meevallen lieverd.. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Tips voor klassieke filmavond
Naam
Bericht