Menu
 

Topic:

Mama is boos! ( op leraar)

Mie  schreef op: 06-09-2013 16:03:26
Ik ben boos op de leraar van mijn zoon en dochter een aangezien school al niet meer te bereiken is én ik geen email adres heb, blaas ik hier maar even stoom af en zal maandag de leraar eens ff bij z'n kladden grijpen.

Het zit zo:
Omdat er een paar kinderen steeds vervelend waren vanochtend heeft de leraar de hele klas straf gegeven ( nablijven 15 min na school).
Dit vertelden de kids mij toen ze tussen de middag thuis kwamen.
Ik snap dat zij het niet leuk vinden om in hun ogen onterecht na te moeten blijven, maar het voorbeeld stellen door de hele klas te laten nablijven en zo een soort team-gevoel te kweken vond ik helemaal niet zo raar. Dus gezegd dat als de meester dat zo beslist, dat zijn manier van discipline is en ze zich er maar naar te schikken hebben.

Maar.............( grrrrrrrrr )
Ze komen net uit school en wat denk je? Een aantal hoefde niet na te blijven omdat ze andere dingen moetsen doen, waaronder dus ook kinderen die juist de oorzaaak van het hele nablijf gedoe zijn. Mijn kinderen wel omdat ze geen geldige reden hadden om weg te moeten.
Ze voelen zich totaal onterecht behandeld en ik ben het volkomen met ze eens.
Ik wilde dit met de leraar overleggen en heb school dus gebeld, maar om 1545 wordt er al niet meer opgenomen.
Nou kan ik wel een mailtje sturen aan de directie, maar ik wil de leraar niet passeren en wil het er eerst met hem over hebben.

Grrr word eigenlijk hoe langer hoe bozer
Nog 2 jaar houd ik mezelf voor, nog 2 jaar.........

Zo, dat ben ik ff kwijt.....
 
Quote
Navigatie
RE: Mama is boos! ( op leraar)
Marjolein1976  schreef op: 07-09-2013 20:20:06
Elk verhaal heeft 2 kanten. Ik zou mijn zoon niet altijd op zijn blauwe ogen geloven. Ik verwacht dat hij me ook wel eens voorgelogen heeft. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Mama is boos! ( op leraar)
Naam
Bericht