Menu
 

Topic:

budget sinterklaas

Flipstra  schreef op: 04-09-2013 20:32:18
ja we zijn er weer op tijd bij wat zou nou een redelijk budget zijn,ik heb altijd het idee dat ik teveel wil, zat zelf nu te denken aan 50,- per kind(we hebben 2 dochters)tis niet zo dat we het heel ruim hebben,maar ik spaar het hele jaar voor de feestdagen en koop tussendoor vast wat kleins vd feestdagen.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: budget sinterklaas
Snuitje  schreef op: 29-09-2013 15:08:35

Quote krumelke:
wij gaan eerst speelgoed uitzoeken voor de rommelmarkt voor we iets aan sintkado's kopen. we zitten te denken aan een fiets voor beiden en dat was het (oja nog een dekbedovertrek en pyjama want die liggen er al voor beiden). de kids krijgen van opa's en oma's ook al iets dus denk dat het zo gaat dit jaar.



Wij zoeken ook elk jaar weer speelgoed uit en verkopen het dan op de rommelmarkt. Of als ik iemand kent die niet veel te besteden heeft en er zit wel leuks tussen dan geef ik het weg.
 
Quote
RE: budget sinterklaas
Danimvsenna  schreef op: 29-09-2013 15:38:43
Ik heb alvast 2e hands een houten set van strijkplank, strijkbout en wasrekje gekocht voor €7,50. Via de C1000 actie een boek. En ik denk dat ik nog even op zoek ga naar kleine dingetjes voor haar pop, en dan is het wel genoeg. Ik zal totaal onder de €20,- zitten waarschijnlijk.
 
Quote
RE: budget sinterklaas
Jolanda1974  schreef op: 29-09-2013 16:10:17
Wij hebben dus echt niks met kerst qua. cadeaus. Wij doen alleen aan sinterklaas met cadeaus. Gezellig met elkaar en wij doen dus hetzelfde aantal cadeautjes. Voor de 1 misschien 10 euro en voor de ander misschien wel € 15,00. Maar geen vast bedrag wel een gelijk aantal. 

Onze oudste is eind okt. jarig dus haar lijstje hangt erg af van wat ze voor haar verjaardag krijgt.

Sis als het je tegenstaat om te liegen over het sinterklaas gebeuren, waarom vertel je ze dan niet de waarheid? dat jullie ook de cadeautjes kopen.


 
Quote
RE: budget sinterklaas
Mafkees  schreef op: 29-09-2013 16:12:30
Met kerst vieren wij kerst

Hier ook geen kerstman of paashaas
Wel sint, leuke traditie, het warme gevoel van vroeger met de
Kneuterigheid staat me goedbij
Leuk om dat door te geven
Hier wordt geen schoen gezet, mijn jongens slapen niet
Ze blijven wachten tot ze sint ontmoet hebben haha
 
Quote
RE: budget sinterklaas
Mamalu  schreef op: 29-09-2013 16:40:54
L zet enkel haar schoen op 5 december 's avonds, en 's morgens is die dan goed gevuld met snoepgoed, kleine prulletjes en 1 'iets groter cadeau'. Hema is mijn vriend voor de kleine cadeautjes. En voor het grotere cadeau koop ik meestal iets wat pedagogisch minder verantwoord is onder het mom 'ik heb het niet gekocht'   De Sint is mijn excuus voor roze dingen die helemaal geen nut hebben, of eigenlijk niet echt op haar leeftijd gericht zijn (nagellakjes, barbiespul,...) Met kerst krijgt ze eerder Lego en 'verantwoord' speelgoed. (duurzamer speelgoed, educatief, gezelschapspelletjes,...)
 
Quote
RE: budget sinterklaas
Janneke01  schreef op: 29-09-2013 16:48:20
Famke, doe je ook mee aan de Sint-actie? Anders zou ik rond die tijd wel wat voor je meisje op de post willen doen voor met pakjesavond  ( snap het overigens heel goed dat je dan liever doorspaar voor der verjaardagscadeau ) 
 
Quote
RE: budget sinterklaas
Mirdepir  schreef op: 29-09-2013 20:22:04

Quote Smvn&d:
Omdat ik dat niet kan maken tegen over andere kinderen Jolanda..
Mijn kinderen kunnen dat 'geheim' niet bewaren en zullen dat dus op school gaan vertellen..
Dus als ik het aan hun vertel, dan zijn er een hele hoop andere peuters/kleuters die het ook weten.. En ja dat is lullig voor de mensen die het wel leuk vinden.
Wij vieren het dus gewoon, maar niet super uitbundig.



Fijn dat je het zo aanpakt Sis, denk dat menig ouder op school hier ook blij mee zal zijn.

 
Quote
RE: budget sinterklaas
Famke  schreef op: 29-09-2013 20:36:06
Janneke,nee daar heb ik mij niet voor aangemeld omdat ik vind dan andere mensen het harder nodig hebben dan wij.
 
Quote
RE: budget sinterklaas
Flipstra  schreef op: 29-09-2013 21:20:50
volgens mij ben ik ook bijna klaar voor 5 dec, mooie prinsessenjurk bij ah gescoord voor 10,- my little pony,s,wat knutselspul en cars autootjes,nog wat lekkers erbij en dan is het klaar. we gaan dan pepernoten bakken,chocomel drinken en daarna misschien leuke film kijken.die van bennie stout is best leuk 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op budget sinterklaas
Naam
Bericht