Menu
 

Topic:

beloven

Zeurmama  schreef op: 27-08-2013 14:15:52
Hoe gaan jullie om met dingen beloven? Mijn zoon zit in groep 3 en is erg gevoelig voor beloofd=beloofd. De meester heeft nu al 2 dagen beloofd hem een nog in te halen werkje te laten maken maar het is nog niet gedaan. Vanmorgen was ik het zat en ben ik naar de juffrouw gegaan. Haar enige reactie was ja het was druk en vandaag heb ik het ook te druk daarvoor. En steeds weer de vraag wat ik wilde met het werkje. Maar daar ging het mij niet om. Kan hier ondertussen zo niet meer tegen. De juf zal wel denken wat een zeurmama.
Is bij jullie het ook zo dat beloofd = beloofd ook al komt het dan misschien even niet helemaal uit?
 
Quote
Navigatie
RE: beloven
Stefke  schreef op: 27-08-2013 16:40:28
Ik denk dat ik niet bij de meester zou blijven zeuren wanneer hij zijn belofte nakomt, maar even zou vragen niks meer te beloven en uitleggen waarom. En aan zoon uitleggen dat meester hierin niet eerlijk geweest is. 
Een geleerde letter van een week geleden is inmiddels al zo vaak voorbij gekomen dat hij hem ook wel kent al heeft hij die specifieke les gemist...
 
Quote
RE: beloven
Boterbloem  schreef op: 27-08-2013 16:42:40
euh.. wat jij zegt is ook moeilijk te begrijpen 
 
Quote
RE: beloven
Boterbloem  schreef op: 27-08-2013 16:42:40
euh.. wat jij zegt is ook moeilijk te begrijpen 
 
Quote
RE: beloven
Jarofe  schreef op: 27-08-2013 19:13:56
Hier is mijn oudste hier ook heel gevoelig voor echt lastig.
Ik had ook weleens iets beloofd maar dan opeens komt er onverwachts iets tussen bv papa die pas heel laat in de auto thuis is en ja dan is de belofte van vanavond gaan we met de auto een ijsje halen lastig omdat papa met de auto weg is.
Of vanavond gaan we daar of daar naar toe belooft en hups ik voel in de loop van de dag dat ik me steeds beroerder gaat voelen iets wat ik vanochtend niet kon weten tja
En zo kan ik nog wel meer voorbeelden noemen.
Ze is dan echt helemaal van slag ook al leg ik uit dat het nu even onverwachts niet gaat.

Nu doe ik bij haar nog heel weinig dingen beloven dat scheelt een hoop ellende.
Ze vraagt nog wel vaak belooft en dan zeg ik nee dat kan ik niet beloven want jij vindt het moeilijk om te begrijpen dat er onverwachts iets tussen kan komen.

Het blijft moeilijk soms hoor
 
Quote
Navigatie


Reageren op beloven
Naam
Bericht