Menu
 

Topic:

kretenbaard

Ladyd  schreef op: 18-08-2013 21:28:12
Als je denkt er van af te zijn...

Het begon 2 weken geleden bij miijn zoon (4)
Hij kreeg een paar dagen na het zwemmen eczeem in zijn knieholtes. En dat werd alleen maar erger. Je zag de plekken groter worden. Naar de huisarts geweest en zij constateerde dat hij krentenbaard had. Hij kreeg antibiotica en een creme waar antibiotica in zit. Na een paar dagen kreeg hij er in ieder geval geen plekjes meer bij. Nog een paar dagen later kon je echt zien dat het aan genezen was.  Ondertussen had ik op mijn hand een plekje gekregen en 2 in mijn gezicht. De plekken van mijn zoon zijn genezen ook mijn plekjes zijn mooi aan het genezen en als je denkt dat je het gehad hebt, krijgt nu mijn dochter van 8 jaar het.
 
Quote
Navigatie
RE: kretenbaard
Saskia70  schreef op: 01-09-2013 19:46:31
Oh dat is ook wat Sassefras... hier ging het gelukkig al door de zalf weg. Het is al vervelend genoeg allemaal. En steeds op de zelfde plaats ook nog.. 

Hier hebben ze het niet meer gehad. 
 
Quote
RE: kretenbaard
Ladyd  schreef op: 01-09-2013 21:31:11
Jeetje dat is ook wat Sassefras.
Ik denk dat ik de huisarts binnenkort maar even ga bellen voor advies.

Ik denk dat het zonder antibiotica ook niet weg was gegaan bij mijn dochter. Ze had best dikke korsten (sorry voor het smakelijke detail) en dan was ze een beetje aan het prutsen en dan was er een korst weg en dan kwam het net zo hard weer terug. Bij mijn zoon zijn er tot nu toe nog geen plekjes bij gekomen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op kretenbaard
Naam
Bericht