Stefke schreef op: 03-08-2013 17:15:12 |
Ik ben echt geen keukenprinses bij de Bbq eten we meestal aan 'gezonds' schijfjes komkommer,
kerstomaatjes, bospeen en een zak sla. Mar morgen krijgen we eters. Ik wil eens een lekkere salade
en een pastasalade maken. Wie heeft er een lekker recept? |
Quote |
Laura schreef op: 03-08-2013 17:30:05 |
4 personen: 300 gram pasta, 200 gram gerookte zalm, 50 gram rucola, 6 eetlepes honing-mosterd
dresseing, 2sjalotjes, 250 gram cherry tomaatjes, 100 gram roomkaas. evt. zout en peper. pasta koken, cherry tomaatjes haveren, skalotjes sbipperen. Alles door elkaar roeren. makkelijkst is de roomkaad als eerst als de pasta nog lauw is en de rucola als laatst. |
Quote |
Stefke schreef op: 03-08-2013 17:37:04 |
Hem, klInkt goed! Kan ik eens een keer als een keukenprinses voor de dag komen ipv als
Mrs.Makkelijk! |
Quote |
Mamajaxx schreef op: 03-08-2013 17:40:58 |
Ik heb een antilliaanse pasta salade.. weet niet of je die wil? Is veel typ werk. Is met mayo, kaas, ham paprika en macaroni |
Quote |
Irma Mv T En B schreef op: 03-08-2013 19:17:10 |
Zak van de goedkoopste macaroni kopen in rundvleesbouilion. Twee blikjes smak in kleine stukjes snijden. Vier appels in kleine stukjes snijden. Alles goed husselen en dan slasaus erdoor. Kids vinden dit heerlijk(bij ons dan) voor ons zelf zet ik nog tomaatjes komkommer een uitje kleingesneden op tafel dan kan je dat er ook nog doordoen als je dat lekker vind. Inplaats van smak kun je ook een of twee moten zalm gaar stomen in de magnetron klein maken en die erdoor doen. |
Quote |
Made schreef op: 03-08-2013 19:28:47 |
Pasta ( vlindertjes) koken. 3kleuren paprika, komkommer, gerookte zalm, beetje olie, peper, zout,
dille knoflook en evt een gesnipperd uitje. Volgens mij heb ik dan alle
ingrediënten...,heerlijke pastasalade die MN vriend altijd maakt |
Quote |
Dropje schreef op: 03-08-2013 19:30:37 |
Pasta koken. tomaat, ui, feta, olijven en sla erbij. pesto met ketchup en honing mengen en klaar is Kees mmmmmmmmnm je kunt hier trouwens alles in gooien wat je lekker vindt |
Quote |
Stefke schreef op: 03-08-2013 19:37:25 |
Hoppaaaa, ik kom morgen voor de dag als keukenkoningin! Bedankt voor jullie input allemaal, hier ga
ik iets lekkers van maken! Iemand toevallig nog een salade met veel groenvoer? |
Quote |
Miesje schreef op: 03-08-2013 20:17:17 |
sla,komkommer,tomaten schijfjes,augurk,zilveruitjes,uitje,reepjes paprika,schijfjes radijs en dan
tuinkruidendressing. zoiets? zo maakte mijn moeder het vaak vroeger op paprika na vaak. |
Quote |
Jen9 schreef op: 03-08-2013 20:24:20 |
sla, komkommer, augurkjes, uitjes (rode ui vind ik erg lekker), gedroogde tomaatjes,paprika,
fetakaas, pijnboonpitjes.... Vind ik zelf t lekkerst met balsamico.... |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 03-08-2013 23:46:17 |
Wat dacht je van groente op de bbq? Ik doe zelf mais, rode paprika, courgette, groene asperges, venkel. Zelfs sla kan erop. (effe google) |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 03-08-2013 23:46:17 |
Wat dacht je van groente op de bbq? Ik doe zelf mais, rode paprika, courgette, groene asperges, venkel. Zelfs sla kan erop. (effe google) |
Quote |
Mvi schreef op: 04-08-2013 12:14:50 |
ooo wat ontzettend lekker is aubergine in plakken met cajunkruiden op de bbq lekkeeerrrr!
couscoussalade met ronzijne gerookte kip munt gebakken rode ui en knoflook in kipbouillon gekookt,
pasta salase met pesto gedroogde tomaat en tonijn |
Quote |
Mvi schreef op: 04-08-2013 12:16:28 |
ooo wat ontzettend lekker is aubergine in plakken met cajunkruiden op de bbq lekkeeerrrr!
couscoussalade met ronzijne gerookte kip munt gebakken rode ui en knoflook in kipbouillon gekookt,
pasta salase met pesto gedroogde tomaat en tonijn |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 04-08-2013 12:20:42 |
Couscous salade. 200 gram couscous laten wellen in boullion, hoeveelheid boullion hangt af van de soort couscpus, dus ff op de verpakking kijken. 3 kleuren paprika in blokjes Komkommer in blokjes Hand vol verse munt in keine reepjes. En alles door elkaar husselen. Erg lekker met gegrilde lamsworstjes van de bbq. |
Quote |
Mikmvg schreef op: 04-08-2013 12:26:55 |
succes bij ons: Bonensalade: nodig voor een flinke bak: blikje kidneybonen, ui, komkommer, tomaat, mais, bleekselderij, olijven, feta, paprika, bieslook, rucola. ik neem altijd feta in olie (Aldi) en dan doe ik er een heel kein beetje van die olie door als dressing. |
Quote |
Stefke schreef op: 05-08-2013 09:36:44 |
Het zijn de couscoussalade en de pastasalade van Laura geworden. Heerlijk, en goed toedoen, zelfs
voor mij! Verder nog maïskolven van de bbq, en voor de kids gewoon wat komkommer en worteltjes. Bedankt allemaal voor de tips, en ik ga ze allemaal een keer uitproberen, dat beloof ik! D |
Quote |