Menu
 

Topic:

geschrokken de telefoon ging net

Sannie  schreef op: 31-07-2013 23:41:42
Schrok met net kapot .de telefoon ging net om half 12 .ik in paniek .dacht echt dat mijn moeder het was dat mijn vader dood was .mijn vader is nog steeds ziek .ik lag al in bed en de jongens ook .alleen mijn dochter met vriendin beneden samen met mij man .beetje aan het dansen zonder muziek .belde de buurman net dat hij erg last van ons heeft .we doen niks .schrok me dood .achterlijke man .zit nu nog helemaal te shaken .normaal bel je toch niet meer om deze tijd ?? Jeetje
 
Quote
Navigatie
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 31-07-2013 23:48:41
Ja .schrok me kapot .ik dacht van mijn vader .maar alles was uit beneden .de tv .dat zal dan wel gehorig zijn . Mijn man was ook boos op de buurman .dat hij niet zo moest zeiken .
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 31-07-2013 23:59:14
Sommige mensen moet gewoon zeiken om te zeiken .als hij morgen aan de deur komt .denk dat hij dat wel zou doen .zal ik hem de waarheid zeggen .was net zo boos en geschrokken dat ik heel hard de trap op ben gaan lopen .dan heeft hij was om te zeiken .wat erg dat oude mens ook nog de makelaar belt .wat erg
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Mon  schreef op: 01-08-2013 07:46:59
Niet lullig bedoeld, maar hoe had hij je anders moeten benaderen? Als hij aan de deur gekomen was, was het dan wel goed?
Half 12 klinkt voor jullie misschien niet als laat, maar in principe hou je vanaf 22.00 echt rekening met elkaar?
Geen idee hoe de relatie met je buurman is, maar als hij niet weet dat je vader zo ziek is, dan kun je hem niet kwalijk nemen dat hij belt, ook al is het half 12. Schijnbaar had hij toch last van jullie...

Ik zou iig niet boos terug reageren; zo loopt het natuurlijk snel uit de hand. Je kan ook vragen waar hij nu precies last van had.
Na die programma's van 'Bonje met de buren' denk ik altijd; er zijn 2 kanten aan een verhaal...
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Debbel79  schreef op: 01-08-2013 07:52:57
als het stil is in huis, dan zijn kruislinkse geluiden heeeeel goedhoorbaar.
zo kan ik als iedereen stil is in huis en wij zijn boven, de buren beneden naast ons gewoon horen praten.

andersom dus ook. zo zijn wij op zondagmorgen ook wel eens gebeld of we wat rustiger konden doen. ik snapte er ook niks van omdat ik juist op zondag tegen de kinderen zeg dat ze rustig moeten doen. en ze waren alleen maar met duplo aan het bouwen.

wij hebben toen een keer samen met de buren de proef op de som genomen, en toen kwamen we erachter dat bij stilte in het huis kruislinks geluid (dus als de ene boven is, hoor je de buren beneden, en andersom) heel erg goed.

als dat bij jullie ook zo is, dan kan ik me voorstellen dat het dansen klinkt alsof er een paar olifanten door het huis heen denderen.

dat soort dingen gebeurt bij ons dus ook niet meer op zondagmorgen. dan is het echt ff rustig filmpje aan, en pas na 09.30 mogen ze "lawaai"maken.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 01-08-2013 07:55:26
Pffg mensen zeuren over het.algemeen te snel..... 2 kanten van het verhaal prima, maar dan ga je even langs !

Kreeg gisteravond op fb een berichtje van 2 deuren verderop... Of jarno al sliep, want buurman had hem uit de raam zien hangen (jarno slaapt op zolder) en buurman, schreef, geloof dat hij last had vd achterburen......
Jarno zat op dat moment naast me, hij kon niet slapen, dus ik vraag hem ernaar...

Ja ik had last van hun en heb uit de raam geroepen of ze niet gewoon even stil kunnen zijn......

Achterburen zijn echte buitenmensen, maar hebben een hele schelle stem...
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Boterbloem  schreef op: 01-08-2013 08:24:24
Normaal bel je idd niet meer om deze tijd, maar normaal maak je ook niet teveel geluid meer om deze tijd.

Netjes dat de man belt in plaats van achter jullie rug om te praten met anderen. Ik zou hem bedanken voor zijn telefoontje en beneden zeggen dat ze wat stiller moeten doen omdat de buurman er last van heeft.

Er is genoeg wat in huis niet hard klinkt maar erg irritant is als je wilt slapen. Rollende knikkers, idd bouwen met duplo, de trap op en af lopen, en ook het dansen, de constante voetstappen op de grond. Als het in jou huis stil is is dat gewoon irritant.

Ik zou er niet om bellen, maar als andere mensen er wel last van hebben vind ik het netjes dat ze bellen in plaats van klagen achter je rug om.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Bettie  schreef op: 01-08-2013 08:31:58
Hier hoort onze 78-jarige buurman ook regelmatig Geerten praten en lachen in zijn bed. Dan het is midden in de nacht en dragen de geluiden best ver door 

Wij hebben echt aan hem gevraagd om het aan te geven als hij er (echt) last van heeft. Als hij wakker is én hij heeft last van Geerten zijn (speel)geluid, moet Geerten gewoon zijn mond dicht houden 's nachts.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 08:42:57
Ik had eerder het netjes gevonden als hib straks kwam aan de deur!! Maar ik laat smorgens de kinderen ook binnen voor de buren .nou zjn kleinkinderen zijn nu al buiten is ook lawaai .ik laat de kinderen nu ook maar vroeg na buiten .ik schrok heel erg om dat tijdstip .we hebben al zoveel gezeik gehad met de anderen buren .en nu begint deze buren ook al .tja we hebbeb nu eenmaal 3 kinderen .en hun zijnal op leeftijd. Ik zeg al vaak tegen de kinderen dat ze rustig al moet zijn .ik voel me niet eens meer op gemak in mijn eigen huis en tuin .!!! Om de anderen buren en nu begimnen deze buren ook al .ik ga al vaak met ze weg .dat is toch ook niet normaal
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Spatje  schreef op: 01-08-2013 08:57:57
hoezo niet bellen, als je al in bed ligt ofzo en je wilt de deur niet uit, of je nou belt of aan de deur gaat schrikken doe je toch, ik zou zelf ook even bellen, zie het verschil dus niet

net als debbel zegt , als ons huis helemaal stil is kan ik alles horen van de buren, dus begrijp het wel
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Debbel79  schreef op: 01-08-2013 08:58:52
Nee dat iss idd niet normaal. Maar als meer buren het aangeven.moet je misschien toch eens met hen om tafel waar ze nu het meest last van hebben.

Want als meer het aangeven z er toch wel iets zijn waarvan jij misdchien niet eens in de gaten hebt dst het overlast geeft.

Ze geven het niet voor hun lol aan. En gelijk in de verdediging schieten werkt averechts. Ook al zou het niet terecht zijn.

Prast erover zou ik zeggen.. Scheelt een hoop ergenis van beide kanten
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Caithy  schreef op: 01-08-2013 09:09:30
Hmmm ik vind hetzelfde als Debbel! Ik vind het juist netjes dat hij belt en het idd niet voor zich houdt. Daarnaast vind ik de reactie van je man ook erg overtrokken, je buurman heeft om half 12 's nachts overlast en hij krijgt een deur op zijn neus, terwijl het waarschijnlijk hem ook moeite kost om wat te zeggen.

Je geeft zelf aan dat deze buren nu ook beginnen, misschien moet je de hand even in eigen boezem steken...
Het is een doordeweekse dag en wij moeten ook weer werken de volgende dag.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 09:11:30

Quote :
hoezo niet bellen, als je al in bed ligt ofzo en je wilt de deur niet uit, of je nou belt of aan de deur gaat schrikken doe je toch, ik zou zelf ook even bellen, zie het verschil dus niet

net als debbel zegt , als ons huis helemaal stil is kan ik alles horen van de buren, dus begrijp
het wel








nou ik bedoelde eigenlijk vandaag overdag dat hij dan even aan de deur komt .niet gisteravond
Ze kunnen gewoon echt niks meer van ons hebben .als de kinderen in het zwembad liggen en ze lachen .schreeuwt de buurman al .ik ben toen na de wijkagent geweest .want de buren hadden een brief over ons geschreven .de hele straat .!! We zijn geen aso.s ik probeetr echt rekening met ze te houden .maar het houdt een keerop .straks mag ik en de kinderen niks meer in onze huis en tuin .en daar pas ik voor .hou al zoveel rekening met ze .en praten al zo vaak gedaan
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 09:13:00
En nu begint deze buren ook al .
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Satekroket  schreef op: 01-08-2013 09:15:22
Wanneer de buurman in bed ligt en niet kan slapen door het dansen bij jullie in huis, dan is het toch prima dat hij belt. Wat moet hij anders?
Ik zou gewoon vriendelijk bedanken voor het telefoontje en zeggen dat je er in de toekomst rekening mee houdt.
Ik zou me ook erg ergeren wanneer ik om half 12 niet zou kunnen slapen door de buren.
Vanaf 22 uur moet het gewoon stil zijn. De buurman heeft gelijk.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Spatje  schreef op: 01-08-2013 09:16:12
ja ok jij schrikt

maar als ik om half 12 last zou hebben van mijn buren ga ik echt niet wakker liggen omdat het al zo laat is, ik ga niet wachten totdat ik kan gaan slapen dan onderneem ik aktie

de dag daarna is het te laat, dan ben ik moe en nog meer chaggi

maar ik zou ook even om tafel gaan zitten, je hebt nu eenmaal 3 kinderen , dus zal nooit helemaal stil zijn, hoeft ook niet, maar zou wel even de lucht klaren anders worden de irritaties alleen maar erger
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Jomi  schreef op: 01-08-2013 09:16:49
Ja maar als hij last heeft van jullie om half 12 s avonds, dan heeft het weinig zin om de volgende ochtend aan te bellen hè?!

Ik snap dat je schrikt van de telefoon, maar ik vind niet dat hij het verkeerd heeft aangepakt.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Caithy  schreef op: 01-08-2013 09:16:52
Misschien gaat er dan toch iets mis bij jullie?
Vraag hun eens wat ze van jullie verwachten, want jullie willen er wel rekening mee houden, maar wat is hun verwachting?

Kijk als het zwembad hier op staat, mogen ze best even gek doen, maar uur een lang lopen roepen en schreeuwen nee hoor dat tolereer ik niet!
En als ze niet stil kunnen doen, dan moeten ze eruit, jammer dan! 
We hebben nu eenmaal buren, daar moet je rekening mee houden!
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 09:17:22
Ik sliep al en de jongens ook al .ik vind de tijdstip niet normaal .mijn vader was heel ziek .daarom schrok ik heel erg en man ook .we dachten allebei dat het over minn vader ging .maar ik hou op nu .want ik me niet verwoorden .ik ga niet steeds in verdedeging . Dus ik stop nu .sorry . Ik weet hoe het echt zit .ik zal hier nooit meer gaan klagen .
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Myself  schreef op: 01-08-2013 09:19:26
Ik heb zo'n gesprek een keer gehad met één van mijn buren, ik kreeg een heel klaagverhaal te horen over het geluid dat andere buren in de straat dat weekend geproduceerd zouden hebben.
Toen heb ik haar heel eerlijk verteld wat ik allemaal van hun hoor, in de vroege morgen ook vooral. Heb er net zo goed bijgezet dat ik ook weet dat er vanuit mijn tuin meestal weer in de vroege avond veel kabaal komt omdat er dan meerdere vrienden va onze zoon langskomen om te stunten op de trampo.
En de buren waar het dat weekend om ging, horen we verder eigenlijk nooit.

Daar schrok ze van, maar was later ook blij dat ik het gezegd had en zich bewust van hun eigen 'herrie'.
Dus misschien moet je gewoon eens even proberen je eigen gezin door de oren van anderen beluisteren en kan je sommige dingen wel snappen

 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Satekroket  schreef op: 01-08-2013 09:19:28
Je vindt dat de buurman nu  naar jullie moet komen om het er nog over te hebben?
Huh?? Waarom? Ik zou zelf gaan en sorry buur zeggen. Wanneer er ook al andere buren over jullie klagen, dan zou ik toch nog een keer proberen om een gesprek aan te gaan en om te proberen om afspraken te maken.

Ik heb makkelijk praten in mijn vrijstaande huis.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 09:19:32
Ik laat ze al helemaal niet merr in het zwembad !!! Dat durf ik al helemaal niet meer .we hebben een groot zwembad .x
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Spatje  schreef op: 01-08-2013 09:19:39
om even een voorbeeld te geven, wij werden hier iedere dag om 5.30 wakker door de rolluiken van de buren, die hoor je heel goed als alles stil is, toen ik na weken lang me doodergeren en doodmoe weer wakker werd heb ik een hele kwade app gestuurd

gelukkig begreep de buurvrouw het en hebben we erover gepraat, maar ik had niet zolang moeten wachten, maar gelijk om tafel moeten gaan zitten om alles uit te praten, zij begreep nl niet dat wij er last van hadden, maar in een heel stil huis hoor je alles van de buren, zeker als iedereen nog in bed ligt

dus praat erover, maakt het zoveel fijner als je een goede band hebt met de buren, die heb je mss nog wel eens nodig in de toekomst
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Boterbloem  schreef op: 01-08-2013 18:48:13
Aaah nee, dat is ook heel vervelend. Vind klagende buren overdag zelf ook lastig. Vind dat in de vakantie je tussen 10 en 22 uur gewoon rekening met elkaar moet houden. Maar daartussen moet je wel lol kunnen hebben.

Hier ook geklaag hoor, ook overdag als ze lol hebben in het zwembad. Maar heb ook eerlijk gezegd dat ik heel veel rekening wil houden met, maar soms meot een beetje lol ook kunnen .Voel me soms ook ongemakkelijk als ze een watergevecht hebben. Toch probeer ik het erbij tel aten. Het zijn gewone leefgeluiden dus komt de politie dan zullen ze dat ook horen.

Maar als eht te erg wordt wordt het wel lastig.

Je had hem dus liever aan de deur gehad. Ja dat is een meoilijke. Ik zou zelf eerder bellen want ik ben vaak alleen thuis en zou niet blij zijn als om 23:30 uur de deurbel gaat... Maar dat is idd persoonlijk.
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 20:17:13
Ik bedoel ook niet avonds maar de volgende dag .
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Mamsie  schreef op: 01-08-2013 20:24:44
waarom moet hij last hebben van jou? en mag hij daar niets van zeggen?
Ik heb er echt een bloedhekel aan als mijn buren na 22:00 gewoon nog lawaai maken, en als het stil is, is dat al heel snel lawaai, en nee ik zal echt niet snel aan de bel trekken, maar als ik niet kan slapen heb je aan mij ook een slecht persoon!
Ik vind je behoorlijk egoistisch, het is half 12 en jij schrikt omdat hij belt en dat neem je hem kwalijk....
Ik zou schrikken dat ik zo'n herrie maak dat andere mensen er niet van kunnen slapen!
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 20:30:19
Nou het ergste was ze maakte geen lawaai .ik lag te slapen en mijn jongens ook .mijn dochter en haar vriendin waren nog op .muziek stond erg zacht .ze dansen .wat nou ego???
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Annie  schreef op: 01-08-2013 20:30:42
Nou ik begrijp de buurman wel. Dansgeluiden om 23.30 zijn niet fijn als je lekker wilt slapen. De buurman heeft netjes gehandeld. Hij hoeft toch zeker niet een nacht wakker te liggen omdat jullie misschien wel kunnen schrikken, kom nou!
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 20:33:23
Maar ik reageer nu nergens merr op .mijn vader is heel ziek .en normaal bel je niet op .op zon tijd stip .een normaal mens dan !!!!!! Mag ik schrikken .??? Ik dacht echt dat het mijn moeder was .dat mijn vader dood was !!!!
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Annie  schreef op: 01-08-2013 20:35:12
Tuurlijk mag je schrikken! En het is heel erg dat je vader zo ziek is maar daarom hoeft de buurman nog geen last van jullie te hebben!
 
Quote
RE: geschrokken de telefoon ging net
Sannie  schreef op: 01-08-2013 20:41:24
Maar er was geen lawaai !!!! Ik reagerr niet meer .jullie willen het niet snappen .volgens mij denken jullie dat ik een aso ben .die nergens rekening mee wil houden !!! Maar ik hou al teveel rekeing met ze .voor 10 uur niet na buiten .overdag zijn ze al erg stil en avonds lihgen ze er normaal op tijd in .zwemmen doen ze al bijna niet meer .want dat kunnen ze ook niks van hebben als mijn kinderen lachen .m ga al veel met ze weg !!! .Ik weet het niet meer!!! Ze kunnen niks maar dan ook niks hebben van mijn kinderen !!!
 
Quote
Navigatie


Reageren op geschrokken de telefoon ging net
Naam
Bericht