Menu
 

Topic:

Voeden in het openbaar

Mamaartje  schreef op: 30-07-2013 23:21:01
Wie heeft er ervaring met voeden in het openbaar?
Bij de andere twee kids zorgde ik altijd dat ik ergens rustig kon zitten, al dan niet in een aparte ruimte waar mogelijk. Maar om nu steeds rekening te moeten houden met de voedingstijden van Yindi als we ergens naar toe gaan (speeltuin oid) zie ik niet helemaal zitten.
Hoe zorg ik ervoor dat ik discreet kan voeden, maar toch contact heb met mijn kindje, zonder dat ik met een halve tiet ontbloot te zien ben? Borstvoedingsshirt vind ik niet heel handig omdat ik altijd een hempje onder mijn shirts draag..

 
Quote
Navigatie
RE: Voeden in het openbaar
Juulmvjens  schreef op: 30-07-2013 23:25:00
Ik was redelijk handig in snel aanleggen terwijl ik mijn kind min of meer voor mijn borst hield. Met een beetje wijd shirt wat je omhoog doet en dan wat onderuit gezakt zitten.

Maar mijn kinderen hapten snel aan.

Toen mijn dochter daar weleens mee emmerde deed ik ook wel een hydrofielluier over mijn schouder en daar dan onder voeden.

Verder maakte ik er nooit zo'n punt van. Vaak valt het andere mensen niet eens op.

Veel voedplezier!
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Misbren  schreef op: 30-07-2013 23:25:36
Hier geen oplossing voor je.
Ik heb/had altijd overal schijt an en voedde waar mijn kind ook maar honger had.
En ik had cup H dus je zag altijd wel wat haha.
Mischien heeft melissa tips voor je.
Succes.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Juulmvjens  schreef op: 30-07-2013 23:26:11
Oh ik zie dat je ook een hempje draagt. Zou dan het hemd omlaag doen en je shirt omhoog. Dan heb je geen blote buik en zie je echt bijna niets.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Kimmvsemenmex  schreef op: 30-07-2013 23:29:44
Ik droeg altijd juist shirtjes die ik naar beneden kon doen, voedingsbh aan en je zag niks. Maar goed ik had dan ook een C cup. 
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Stefke  schreef op: 30-07-2013 23:30:56
Ik trok mijn hemdje omlaag tot onder mijn ene borst, zodat de rest netjes bedekt bleef. Had er altijd een hekel aan de boel omhoog te schuiven zodat iedereen mijn blubberbuik ziet. Blouse een beetje tactisch draperen, Aanleggen en dan een hydrofielluier deels erover zodat niet iedereen hoeft mee te genieten. Ging prima, niet te opvallendJensen zelfs wel eens gehad dat ik al een kwartier met iemand zat  te kletsen en toen Mijn kind afkoppelde. Ze had al die tijd niet in de gaten gehad dat ik aan het voeden was hahaha
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Lisa Mv Yara, Yenthe
& Tim
  schreef op: 30-07-2013 23:31:49
Ik voed Tim overal. Ik heb nu meestal een spaghetti band shirtje onder mijn kleding. Dan trek ik mijn shirt omlaag en dan dat ondershirtje omhoog zodat er maar een klein stuk borst zichtbaar is. 
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
C.  schreef op: 30-07-2013 23:33:56
ik droeg ook katoenhemdjes me spaghetti bandjes en dan deed ikmijn hemdje naar beneden onder mijn borst en mijn shirt omhoog kind aanlegen en je ziet amper wat.

Mijn vader zei eens in een restaurant je gaat hier niet zitten borstvoeden hoor (hij vond dat niet kunnen) toen ik mijn shirt omlaag deed grappig want ik had juist 20 min zitten voeden wat hij helemaalniet gezien hadzo discreet is het.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Marly-jane  schreef op: 31-07-2013 07:07:41
ik heb altijd een shawltje mee dat ik tactisch wat ervoor drapeer als ik voed in het openbaar. En als het zo heel warm is dat je geen shawltjes draag dan pak ik een hydrofiel doek die ik wat om mn kindje hou en dan daar wat onder voed. maar als je zorg dat je een wat rustig hoekje op zoek en met je rug naar de mensen toe ga zitten heb je vaak niks nodig hoor dan is er vaak niemand die het opvalt.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Boterbloem  schreef op: 31-07-2013 07:28:00
Toen ze heel klein waren had ik altijd een hemdje met spagettibandjes aan die ik omlaag deed en dan shirt omhoog. Heb cup J en je zag het niet.

Toen ze groter waren en begonnen te trekken aan kleding en sneller afgeleid waren deed ik er een hydrofielluier overheen. Heel gezellig en knus (zo vormen dat ze mij wel zagen) en het scheelde een stuk.


 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Alice  schreef op: 31-07-2013 08:05:42
Ik wip mn borsten er aan de bovenkant altijd uit, zodat ik niet mn hele shirt omhoog hoef te doen. Zo kan ik tenminste ook jurkjes dragen. Ik neem wel een hydrofiel mee, die hou ik een beetje langs het wangetje van mn zoon, zodat je aan die kant ook geen inkijk hebt. 

Laatst zat ik ergens te voeden, een beetje achteraf, maar er liepen nog wel mensen langs. Kwam er een groepje jonge mannen, dus ik dacht al ooooh shit.. Zegt een van die mannen.. ach kijk, kindje ligt lekker te slapen. Hahaha! 
Veel mensen verwachten het volgens mij ook gewoon niet en denken dat het kindje gewoon tegen je ligt. 
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Martine  schreef op: 31-07-2013 08:46:19
Ik deed ook altijd een hempje onder mijn shirt en dan shirt stukje omhoog en hempje naar beneden. Bij een jurk dan net andersom, jurk omlaag en hempje omhoog. Echt niets te zien! In restaurants ging ik alsnog met de rug naar de mensen zitten, dus tafel bij een muur of e.d. en met het gezicht richting de muur. Ik heb nooit commentaar gehad en had een I-cup, dus groot genoeg
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Kyla  schreef op: 31-07-2013 09:52:27
Ik deed meestal een mooi lakentje, of een sjaal ervoor, ook wel eens een hydrofiel luier.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Angelique  schreef op: 31-07-2013 11:23:58
kind over mijn buik bh omlaag shirt omhoog niemand die het doorhad alles netjes bedenkt gene moeilijk gedoe met alkentjes enz voede overal wanneer hij trek had
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Miesje  schreef op: 31-07-2013 11:44:05
idd wat wijder shirt aan of een grote sjaal mee
zo deed ik het ook altijd.
voede ook gewoon overal..zelfs midden op winkelplein
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Kyla  schreef op: 31-07-2013 11:47:12
Oja, ik heb ook weleens gevoed met kind in de draagdoek, gewoon lopend door de dierentuin! Niemand die ook maar iets doorhad.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Melissa  schreef op: 31-07-2013 15:35:28
Ik doe mijn shirt omhoog en leg mijn kind aan, als het echt niet kan dan gaat mijn borst aan de bovenkant eruit en als er dan veel mensen zijn leg ik mijn hand erop of een spuugdoekje ofzo.

Het valt me op dat heel veel mensen niet door hebben dat je voed, zelfs niet als er wel wat te zien is. Olivier valt zelfs in slaap tijdens het drinken en laat dan los, als ik de borst dan wegstop word hij direct wakker, dus ik zit soms wel eens twee uur ergens met mijn borst eruit en een babyhoofdje die erop slaapt, niemand heeft het eigenlijk door. En ik heb een F cup.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Melissa  schreef op: 31-07-2013 15:38:39
Je kunt trouwens ook twee hempjes over elkaar aandoen, dan kun je een omhoog doen en de ander naar beneden. Ook kun je bij prettymum speciale bv-shirts kopen. Een spuugdoekje op de borst leggen kan ook, al is mijn ervaring dat ik dan juist meer aandacht trek. En een shaaltje zou kunnen, of ik gebruik ook wel eens de draagdoek. Maar al met al doe ik niet heel erg mijn best om het te verbergen, het hoeft niet té bloot, maar je mag best zien dat ik een kindje zit te voeden.
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Mama_anja  schreef op: 03-08-2013 18:01:48
eventueel iets over de baby heen vooral as baby snel afgeleid waord
 
Quote
RE: Voeden in het openbaar
Mamaartje  schreef op: 03-08-2013 22:52:08
Dank voor jullie reacties! Ik zal eens oefenen voor de spiegel
 
Quote
Navigatie


Reageren op Voeden in het openbaar
Naam
Bericht