Menu
 

Topic:

met baby kamperen

Miramare  schreef op: 19-07-2013 12:13:54
hoi wij gaan volgende week kamperen bij vrienden met onze zoontjes. de jongste is net 1 jaar.
vrienden hebben verder alles bij. zij staan al op de camping met hun caravan. de jongste zal in zijn campingbedjes slapen in de voortent. ben zo benieuwd hoe dat gaat! hij is op het moment zo snel wakker van alles, en dan nu slapen op de camping!!
hopelijk gaat het goed, het is de bedoeling dat we een paar dagen blijven,hoe ging dat bij jullie? werden je kindjes snel wakker? het zal natuurlijk niet stil zijn als hij naar bed gaat. verder nog trips om mee te nemen ?
 
Quote
Navigatie
RE: met baby kamperen
Miramare  schreef op: 19-07-2013 12:14:57
trips = tips !!
 
Quote
RE: met baby kamperen
Boterbloem  schreef op: 19-07-2013 12:16:48
Mijn zoon wordt ook super snel wakker bij het in slaap komen en vanaf ongeveer 6 uur (wel al een stuk ouder) maar het gekke is dat op de camping hij zo in slaap valt en 's ochtends niet eerder wakker wordt, of het nou regent, er een kind huilt, wij de tent uitgaan of wat dan ook.

Ze gaan wel pas laat op bed, mede omdat de tent vaak wat koeler moet worden en ze zich gewoon vermaken. Weet niet hoe dat is met een kindje van 1.

Ik zou wat speelspul meenemen voor voor de tent. Grote blokken, een bal, dat soort dingen. Misschien een opblaasbaar badje.
 
Quote
RE: met baby kamperen
Bianca  schreef op: 19-07-2013 12:24:24
Wij hebben gekampeerd vanaf dat de meiden 5 maanden waren. Ging super. Met slapen ook geen problemen. Gewoon wat speelgoed meenemen waar hij zich mee kan vermaken en een beetje het ritme van thuis proberen aan te houden. Veel plezier.
 
Quote
RE: met baby kamperen
Senna  schreef op: 19-07-2013 12:30:25
Yenthe was bijna 4 maanden toen we met de caravan weggingen, Thomas was net 2 maanden. Die kleintjes passen zich prima aan aan het ritme van de camping. Yenthe sliep daar 's nachts prima, overdag sliep ze veel bij mij in de draagdoek.
Thomas was een ander verhaal, maar die huilde bijna nonstop door pijn. Lag dus niet aan de camping
 
Quote
RE: met baby kamperen
Femke  schreef op: 19-07-2013 12:33:37
tja hier helaas niet elke keer een succesverhaal, mijn dochter van net 12 maanden ging snachts elke keer keihard huilen, inslapen ging wel, maar we weten niet of het dromen was, of dat het zo donker was in de tent ofzo, je reageert toch ook weer anders op een kind als het snachts huilt en alle buren luisteren mee. Maar onze dochter moest er echt uitgehaald worden anders werdze niet stil, vervolgens duurde het best wel een tijd voordat ze sliep, met het gevolgd dat ze overdag dus ook niet echt meer gezellig was want dan lag ze overdag die uurtjes in te halen...Zou slapen in een voortent ook niet lekker vinden, een voortent is niet gemaakt om in te slapen, tocht best wel en is een stuk kouder als de slaapcabines.. Oja en hier dus wel vaak wakker van de ritssluitingen etc, gerommel in de kratten...na 10 dagen zijn we oververmoeid naar huis gegaan...Je moet gewoon even geluk hebben als ze net in een goede fase zitten, lekker in hun vel zitten etc...Hoop dat het voor jullie meevalt en de kleine lekker slaapt. Wij kamperen nu wel weer snds de jongste 2,5 is, konden toen gewoon zeggen ssst slaaptijd en was er geen overlast meer voor de buren snachts... Vind namelijk wel dat je rekening met je buren moet houden, je kunt een baby snachts op de camping niet even 4 minuten laten doorhuilen, als ik daarnaast zou staan zou ik wel balen...
 
Quote
RE: met baby kamperen
Senna  schreef op: 19-07-2013 12:40:23
Idd Femke, ik zou mijn kinderen op de camping ook niet een poosje laten huilen ofzo.
Om die reden zat Thomas 24u pd aan me vastgeplakt, dan huilde hij het minst.
 
Quote
RE: met baby kamperen
Jessmv3  schreef op: 19-07-2013 12:43:21
Wij hebben verleden jaar gekampeerd in een kante klare tent toen onze jongste 4 maandjes was.
Voor ons is het super goed bevallen, hij sliep in een campingbedje naast ons, dus 's nachts waren we snel bij hem eventueel maar hij sliep op dat moment ook al goed door.
Door het vele buiten zijn sliepen alle kids trouwens super goed in de tent.


 
Quote
RE: met baby kamperen
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 19-07-2013 12:56:22
En een cd speler met een slaapmuziek joris slaapt altijd in met babyslaapcd en dus ook geen last van als het lawaaierig is 
 
Quote
RE: met baby kamperen
Angelique  schreef op: 19-07-2013 14:07:23
jayden was volgens mij maand of 8/9 toen we voor eerst gingen in een tent
hij sliep in een travelbedje dus zon minitent bedje
ik legde er een hydrofiel over heen om wat donkder te maken
en ja ryan is een erg slechte slapen doorgaans alleen in zijn eigen bed
op de camping zijn ze druk wat moeier  ze gaan wat later en als ik hem weglegde was het gilllen krijsen
ik von het vreslijk dus in begin ging ik nast hem leggen hem strelen enz en naarmate die wat ouder werd gewoon weg leggen en even 10 min laten gaan
hij heeft dat gewoon nodig om alls te verwerken nu het in huis warmer is merk ik dat ie het weer doet en hij is nu bijn 2
hij is dooood moe maar goed als ik er bij blijf of als ik hem benede haal dan word ie weer vreslijkwakkker en komt er van slapen niet s terwijl hij omvalt dus dan maar 10 min huilen (niet krijsen )
maar gaat gewoon goed na paar nachten gaat t vaak ook beter
 
Quote
RE: met baby kamperen
Miramare  schreef op: 24-07-2013 22:46:06
het is super gegaan allemaal! heb me om niets druk gemaakt! de kleine heeft heerlijk geslapen en wij hebben genoten!
 
Quote
Navigatie


Reageren op met baby kamperen
Naam
Bericht