Menu
 

Topic:

Borstverkleining

Trotsemama  schreef op: 16-07-2013 11:44:11
Dan toch eindelijk de stap gezet: ik heb een borstverkleining aangevraagd en de verzekering gaat hem vergoeden. Zoooo spannend!

Al jaren heb ik er lichamelijk, maar vooral geestelijk last van. En ben er zo klaar mee.
Ik hoopte dat na de borstvoeding mijn cupmaat wel geslonken zou zijn, maar helaas....
Ik heb maat 85G, dat kan 85C/D worden, volgens de chirurg.
Maar eerst wil ik nog wat kilo's kwijtraken, zo'n 5-10 kg, dan geneest het beter en zal ik nog beter in verhouding zijn... Zo spannend allemaal! Maar we gaan ervoor.

Zijn er meer dames hier die een operatie hebben ondergaan en hoe is dat bevallen?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 12-10-2013 14:31:52
Hier ben ik weer! Alles goed, weinig pijn, gelukkig. Wel ontzettend last van mijn rug, omdat ik niet op mijn zij mag liggen... Erg vervelend! 
Best lastig om niks te doen, ik lig lekker in mijn bedje, maar ik ben geen type dat rustig kan blijven zitten/liggen als ik zie dat er iets moet gebeuren... Dus ik word naar mijn bed gestuurd! Dus daar lig je dan met een stapel tijdschriften, boeken en de tablet op bed! Eigenlijk best luxe!

Ik moet wel even wennen aan mijn nieuwe boobs. Gisteren een paar tranen gelaten... Ik heb altijd grote borsten gehad en ik vond ze gisteren zo klein... Maar vanmorgen heb ik lekker gedouched en toen zag het er alweer anders uit. Dat veranderen van de borsten kan blijkbaar wel tot ee njaar duren...
Maar vooralsnog ben ik blij met mijn nieuwe borsten en ik weet zeker dat ik er veel plezier van zal hebben!!!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 13-10-2013 12:51:07
Meis wat heerlijk dat je al zo snel thuis bent, had je wel drains?
Hier hebben ze het erover dat die 48 uur blijven zitten 
En moeilijk he niks doen hihi, zal voor mij ook nog lastig worden maar is voor een goed doel, ben blij dat ik jouw ervaringen alvast kan lezen haha.
Ik heb gebeld maar word waarschijnlijk pas begin december helaas, of er moet iemand afzeggen/uitvallen dan word het eerder, we zullen zien.
Kreeg gisteren de bh's binnen die ik hier had overgenomen en heb echt zoiets van daar moeten ze straks inpassen hihi
 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemamin  schreef op: 13-10-2013 15:02:36
Het is me al met al best meegevallen.  Niks doen is nog het moeilijkste maar  ik weet zeker dat dit de juiste beslissing was. De hechtingen beginnen te jeuken en het trekt een beetje,  maar dat is een teken dat het aan het genezenis. Ik hoop dat je gauw aan de beurt bent.  Je kunt het maar gehad hebben! 
 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 13-10-2013 20:46:02
Ben eigenlijk best benieuwd hoe ze eruitzien

Wat heerlijk voor je meis, wat zal dat een verandering zijn allemaal!! Hier ook iemand die niet tegen het verplichte liggen kan, tijden kraamweek stella was ik ook steeds maar in de weer en kv ook zo van : ga eens rusten

Oke niet tevergelijken met borstverkleining, je mag idd echt niet zwaar tillen en doen en veel rust houden..( zo moeilijk dan he hihi)


Ben supertrots op je! En zo blij voor je!


 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 13-10-2013 20:55:55
Hihi dat heb ik ook Minou, heb je veel pijn trotsemama? Of is het wel te doen? Weet je ook hoeveel ze weggehaald hebben?
Sorry voor al mijn vragen hihi, ik nog maar een paar weken geduld hebben *zucht*
 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 13-10-2013 23:04:35


het komt nu voor jou ook dichtbij he lieffie!!

Echt super
 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotaemama  schreef op: 14-10-2013 06:50:57
Je mag me alles vragen! Geen probleem.  Bij mij hebben ze in totaal 1, 5 kg weggehaald. ... echt veel dus.  Ik schrok ervan.  Ik heb drains geha. Maar 1 dag. Was een beetje vervelend toen ze  eruit mochten.  Maar dat was maar even. Minou,  ik zal oveen poosje wel een foto plaatsen,  met hemd.... al met al is het me meegevallen.  
 
Quote
RE: Borstverkleining
Wanouk  schreef op: 14-10-2013 07:54:10
Wt fijn dat het nu allemaal achter de rug is. Je borsten blijven tot bijna een jaar na de operatie van vorm veranderen. Ze zijn nu nog gezwollen en priemen misschien mooi vooruit , maar bij mij is dat gelukkig wel een beetje ingezakt weer. 
Veel succes met opknappen!!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Mariska Mv Dcm  schreef op: 14-10-2013 11:00:15

Wat fijn dat je het achter de rug hebt en dat alles voorspoedig gelopen is. En tjee wat hebben ze veel weggehaald bij mij was dat zo'n 750 gram. Nu lekker rustig aan doen des te sneller ben je weer de oude.

 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 15-10-2013 08:25:07
Ze staan id, maar ze zullen idd nog wel mooi vooruit, maar ze zullen zeker nog wat meer gaan hangen. No problem!
Ik kan nu zeggen, dat ik er echt heel erg blij mee ben! Voel me niet meer zo fors, vanwege die boobs.

Maar ik kan er nog steeds niet over uit, dat er 750 gram per kant is weggehaald! WOW! En ik twijfelde nog tot op de dag van de operatie of ik er wel mee door zou gaan.... Dus het probleem was wel zo groot!
Over een paar weken ga ik samen met mijn mama en zus een nachtje weg en dan gaan we ook lekker shoppen. Heb er zo'n zin in!

 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 15-10-2013 11:08:57
Das een hoop he..moet je nagaan wat je meezeulde!

En idd het is nu zo gewwon dat je niet eeen enorme voorkant hebt, dat maakt ook zo massief he, als zou je niet eens echt dik zijn, met grote tieten, oog je dan qua bovenlijf enorm. zo voelde ik me iig wel..een ton op poten

Hoe gaat het lief, veel pijn of valt het mee? Niet gelijk te veel doen dan he


 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 15-10-2013 12:13:03
Minou, het gaat best goed. Blijf nog wel even paracetamol slikken. Moest eigenlijk ook, maar ik heb geprobeerd met minder, maar dat was nog geen goed idee...

Niks dpen, is best lastig, ben geen stilzitter... Mijn moeder helpt me waar ze kan, want ik heb ook nog twee kleine kinderen. Ze past op, poetst, stoft en wast etc.! Ben haar zo dankbaar! Ze is zo'n geweldige moeder. Als ik straks wat beter vooruit kan, neem ik haar mee uit eten!

 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 15-10-2013 13:52:34
Dat is inderdaad veel zeg, kan me voorstellen dat het nog heel erg wennen is, zal ik straks ook hebben denk ik.
Hier zeggen ze dat de drains 48 uur moeten blijven zitten maar stiekem hoop ik korter, ik ben dus waarschijnlijk begin december aan de beurt, tenzij er iemand afzegt/uitvalt dan kan ik eerder gebeld worden.
Kun je wel een beetje slapen? Heb je ook punten meegekregen waar je je aan moet houden?
Hopelijk ben je snel weer op de been 

 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 15-10-2013 13:53:23


en gewoon de pcm nemen hoor, waarom pijn lijden als het niet hoeft?

 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 15-10-2013 14:02:06
Sluit me bij Minou aan, het is nog maar kort geleden he
 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 16-10-2013 08:56:43
Vandaag een rustig dagje voor de boeg... Gisteren teveel gedaan, want toen ik 's avonds mijn verband eraf haalde zag ik dat mijn hechtingen hadden gebloed... Dus vandaag verplicht rust! De meisjes zijn bij oma en gaan leuke dingen doen, dus zij vermaken zich wel.

Miranda, ik heb idd punten gehad waar ik me aan moet houden: rust houden, niet tillen, 6!weken niet sporten etc.
Vooral de rust houden is best lastig... Zeker met twee kleine kids thuis. Slapen gaat nu weer wat beter. Ik lig af en toe even op mijn zij, maar dat duurt niet lang want dan krijg ik steken. AU! Dus dat laat je wel uit je hoofd! Op mijn rug kan ik niet zo goed slapen, maar dat moet dan maar even zo!
Mijn boobs zijn nu nog wat bont en blauw, maar ik kan al zien dat het er erg mooi uit gaat zien! Zoooo benieuwd welke cupmaat ik heb nu! Ik had 85 G!!!, nu hoop ik op een D cup. Ze hebben in elk geval 750 gram per kant afgehaald, dus verschil zal er zeker zijn! Ik lijk echt 10 kilo lichter!!! Nu nog over 6 weken beginnen met sporten, dan ga ik proberen om mijn buikje wat platter te krijgen! Hopelijk gaat dat gauw lukken, want die valt nu nog meer op.... Maar goed, eerst herstellen en dan de rest! xxx
 
Quote
RE: Borstverkleining
Jacquelien  schreef op: 16-10-2013 10:59:46
Neem je rust das de enige tip die ik je uit ervaring kan geven. Het is niet voor niks dat je advies meekrijgt voor de 1e 6 weken.

Zelf heb ik het bijna 14 jaar geleden laten doen, maar zou het morgen meteen weer laten doen als het moest! wat een verademing!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 16-10-2013 11:18:28
Jaaaaaa ik ken ze die g tieten..vreselijk vreselijk..wat ben ik blij dat ik, door afvallen in mijn geval, van die enorrrrrrrrrme jetsen afben! Ik haatte ze, wilde ze bij wijze van spreken eraf hakken. Kon niet eens mijn eigen kruis meer zien
Oke, nu heb ik e..of iets minder en alleeeee slap happie.hihi. De jouwe zullen er een stuk mooier en steviger uitzien.

lieverd, neem nu je rust he..echt hoor dat bloeden zegt genieg..veel te veel gedaan, al kun je soms niet andes met 2 kleintjes..toch proberen he


ben heeeeel benieuwd naar je boobs! 

wat zul jij je happy voelen nu, ondanks alle pijn en nu ongemak ff..je hebt zoiets moois om naar uit te kijken. Heerlijk!!!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 16-10-2013 13:06:48
Ik ben er zeker heel erg blij mee, moet er voornamelijk nog aan wennen... Morgen hebben de meisjes ook allebei een speeldate, dus morgen wordt ook een rustig dagje. Ze zijn net met oma naar het bos geweest, leuk! Zij worden goed verzorgd, dus dan kan ik me beter op mezelf richten. Nu lekker op bed met de laptop en een mooi boek, komt goed!

 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 16-10-2013 15:56:55
goed zo




 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 17-10-2013 00:42:39
Oei dus wel echt even rustig aan doen meid, als ik je verhaal zo telkens lees kan ik niet wachten tot ik aan de beurt ben haha.
Hoe oud zijn je kindjes als ik vragen mag? Scheelt dat Mika en Maud al wat ouder zijn (7 en 5) maar ik zal het nog lastig krijgen met Milan, die til ik nog regelmatig even ook al is het alleen even om te knuffelen of lekker samen op de grond stoeien (hij word morgen, nou ja eigenlijk vandaag, 2 jaar)
Daar zie ik wel tegenop dat ik veel uit handen moet geven, maar het moet wel inderdaad, dat word veel haken en lezen denk ik haha.
Ik hoop dat je snel beter slaapt, ik ben een buikslaper dus moet ook nog maar zien hoe dat gaat, ik las wel dat sommigen met een borstvoedingskussen om zich heen slapen, die heb ik nog liggen dus kan dat altijd proberen dan.

 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 17-10-2013 13:18:52
Mijn meisjes zijn 2 en 5. Vanmorgen zijn ze bij vriendinnetjes gaan spelen. Nu lig ik lekker even op bed en past mijn mama op de oudste.
Ben nu erg moe, de hele ochtend aan het lopen geweest. Misschien niet zo'n goed idee...
Morgen wel weer een rustige dag, de kids gaan naar de andere oma en ik krijg gezellig thee visite, dus dat kost niet veel inspanning. Daarna lekker mijn bedje in en daarna is het weekend en is mijn lieve man er om te helpen. Ik slik nu geen paracetamol meer en dat gaat super goed. Heb af en toe wel wat steken, maar dat wijst natuurlijk op genezing. Volgende week woensdag mogen de hechtingen eruit. Ben benieuwd!!!
Miranda, kan me voorstellen dat je er best wel naar uitkijkt. Het valt allemaal best mee, al vond ik het erg spannend om onder narcose te gaan... Dat was voor mij het grootste struikelblok. De rest, het herstellen en de napijn valt best mee.

Ik vind het super dat ik het heb gedaan! Ben er erg blij mee!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 28-10-2013 21:42:13
Hey meis hoe gaat het nu? Lukt het allemaal een beetje? Ben heel benieuwd hoe het met je gaat nu
 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 28-10-2013 22:26:55
Zie ineens dit topic! Leuk! Hoe gaat het nu?? En jij Miranda? Nog ff!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 28-10-2013 22:32:11
Hier nog geen datum, mag van mezelf over twee weken de planning opname weer lastig vallen  waarschijnlijk begin december, maar kan er zo slecht tegen dat ik geen datum weet omdat je van alles moet regelen voor de kids haha, maar ja nog maar even geduld hebben
 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 28-10-2013 22:35:41
frustrerend
 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 28-10-2013 23:20:15

Quote Minou:
frustrerend



het is gelukkig niets ernstigs, maar als je eenmaal groen licht hebt gekregen wil je het liefst zo snel mogelijk hihi.
En kan het dan aan anderen gaan vertellen, wil eerst wachten op een datum (dus nog niets op fb zeggen please hihi)
Komt goed moet alleen geduld hebben haha
 
Quote
RE: Borstverkleining
Trotsemama  schreef op: 29-10-2013 05:55:38
Hoi dames!

Daar ben ik weer. Het gaat hier best goed/ Ik kan en doe weer vanalles. Maar ik moet wel opletten, dat ik niet teveel ga doen, want dat merk je erna wel... Ik heb zondag best wel wat dingen gedaan, maar had er gisteren veel last door. Dus doseren!

Ik ben super blij, dat ik de stap heb genomen om deze operatie te ondergaan. Ik voel me nu niet meer zo plomp...
Mijn wonden genezen best goed, al heb ik aan de onderkant nog wel twee plekjes waar wat wondvocht uitkomt.
Vorige week ben ik op controle geweest bij een verpleegkundige. Helaas heb ik toen de arts niet gezien.. Vond ik wel een beetje vreemd... Volgende week weer terug.

Ik ben nog geen bh's gaan passen, ben wel heel nieuwsgierig! Ik hoop op een D cup, maar we zien het wel, Ben al blij dat ze kleiner zijn!!!

Miranda. kan me voorstellen dat je nu wel wil weten, wanneer je aan de beurt bent. Misschien kun je het al een keertje eerder vragen, ipv over twee weken. Je hebtr idd hulp en oppas te regelen. Ik wist het ruim 6 weken vantevoren. Je moet je er ook nog een beetje op instellen en ernaar toeleven. Er komt een spannende tijd aan! Mooi december kado voor jezelf!
 
Quote
RE: Borstverkleining
Miranda0909  schreef op: 20-11-2013 22:16:14
Hey meid hoe gaat het? Loopt het herstel voorspoedig?
Hier helaas geen december kado  het word waarschijnlijk pas eind januari, baalde wele ven behoorlijk maar goed nu even extra tijdom af te vallen en de feestdagen gewoon vieren. En mijn moeder word 9 december geopereerd aan haar pols, dus tegen de tijd dat ze opgeknapt is en ik daar klaar ben met helpen, komt ze na de operatie mij extra helpen hihi
Maar goed weer extra geduld dus
 
Quote
RE: Borstverkleining
Minou  schreef op: 20-11-2013 22:18:45
Dan moet het ff zo zijn lieffie

2014 wordt jouw jaar iig!!!


hoe gaat het met jouw boobies trotsemama?? Al lekker geshopt?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op Borstverkleining
Naam
Bericht