Menu
 

Topic:

Lachen of???

Chantal31  schreef op: 06-07-2013 17:24:54
Was net met een vriendin aan het kletsen, toen begon ze over een andere "vriendin" van ons. Die had gezegt dat wij slechte moeders waren omdat onze kinderen geen merkkleding aan hebben maar prut van de h&m.En zij was de perfecte moeder omdat hij dus wel merkkleding draagt. Ze was helemaal wild haha. Heb me kapot gelachen.... Dus moeders koop merkkleding als je een goede moeder wilt zijn. Het grappigste is dat zij haar zoontje los in de auto zet (2jaar) zonder zitje/gordel
 
Quote
Navigatie
RE: Lachen of???
Minou  schreef op: 06-07-2013 19:53:00
Hihi

nou ik zou zegen, laat haar in de waan dat merk heeel goed is...voor dr portemonee


 
Quote
RE: Lachen of???
Chantal31  schreef op: 06-07-2013 19:54:30
Juist haha
 
Quote
RE: Lachen of???
Jen9  schreef op: 06-07-2013 20:03:06
Wat moet je er dan mee, als een vriendin zoiets zegt, ik had haar midden in haar gezicht uitgelachen, en ik denk niet dat er ook maar iemand bestaat die nooit iets over een ander zegt...
 
Quote
RE: Lachen of???
Debby1977  schreef op: 06-07-2013 20:36:54
Dat beweert hier ook niemand Jen
 
Quote
RE: Lachen of???
Monica Mv 2  schreef op: 06-07-2013 21:07:05
Nah, ik snap beiden wel hoor.

Ik heb niks tegen kleding van zeeman, h&m enzo. Koop er zelf ook wel eens wat voor Kirsten. Maar ik koop ook dure merkkleding. Ik koop wat ik leuk vind.

Ik heb dezelfde roddel ook ongeveer gehad. Maar dan omdat mijn kids uit mijn vriendenkring de enige zijn die merk dragen. Dus tsja, ik krijg wel eens een rottige opmerking over me heen als ze iets van vingino aanhebben.

Tis gewoon niet leuk ls er over je kinderen en jij geroddeld word en je krijgt dat terug. Het eerste wat je gelijk doet is zelf in de aanval schieten met een (bijv. los zitten) opmerking.

Zo zijn we toch allemaal.

En ja, ik lul ook wel eens. Ik vind bijvoorbeeld van die wijde pijpen bij smallere jongens echt niet mooi of van die schreeuw shirts en die komen dan toch wel uit o.a. de zeeman (sorry), dat ziet dan zo goedkoop uit.

Overigens vind ik die low budget winkels wel leukere kleding voor meisjes hebben dan voor jongens, voor mijn zoontje is de keuze echt beperkt.

Mijn schoonzusje heeft 2 lieve knullen maar dr broeken keuze is de mijne niet. Ik durf dat ook wel tegen dr te zeggen maar zij heeft gewoon geen zin om meer als 10 euro voor een broek te betalen. das haar keuze en die respecteer ik. Nu zij die van ons nog dat wij wel vingino kopen
 
Quote
RE: Lachen of???
Alice  schreef op: 06-07-2013 21:13:06
Ik vind Vingino dan weer schreeuwerig hahaha

Maar goed.. ja.. ik denk heel eerlijk dat die vriendin zoiets niet gezegd heeft. Want het is zo krom als een banaan. En zoiets ga je volgens mij nooit letterlijk zeggen. Er is een draai aan gegeven en ik zou gewoon even voorzichtig zijn voordat je aanneemt dat ze dat gezegd heeft. Pas als je het zelf uit haar mond hoort, kun je er wat mee. 
 
Quote
RE: Lachen of???
Monica Mv 2  schreef op: 06-07-2013 21:15:53
Nee hoor, zolang je het bij de basic shirtjes, de polo's en blousjes en de broeken houd is er niks schreeuwerigs aan vingino.

De tijd dat er met koeienletters vingino op stond, die heb ik ook gehad
 
Quote
RE: Lachen of???
Alice  schreef op: 06-07-2013 21:19:20
Vind idd.. als er zo met koeienletters de merknaam op staat, verschrikkelijk. Precies of je iedereens aandacht wilt trekken en zegt "kijk, ik betaal veel geld voor een broek" Geldt voor alle merken trouwens hoor, niet alleen Vingino. 
Ik schaam me dood voor zoiets. Zou 't niet aantrekken trouwens. 
Op zich vind ik niks mis met duurdere kleren hoor. Sommige goedkope merken, zijn hun geld ook echt niet waard. Na 2x wassen ziet het niet meer uit. Maar dat vind ik ook van sommige duurdere merken. 

En een flubberbroek bij een slank jongetje trekt ook op niks. Maar slechte moeders.. hmmmm nee
 
Quote
RE: Lachen of???
Jen9  schreef op: 06-07-2013 21:22:16
Ik vind ook niks mis met duurdere kleding, ieder voor zich.. moet eerlijk zeggen dat ik er totaal geen oog voor heb, of iets duur is of niet.... t Interesseert me gewoon echt helemaal niks.. Waar ik idd wel een hekel aan heb is als de merknaam er groot op staat.. vind ik een beetje vreemd.. Maar he, lekker belangrjk....
 
Quote
RE: Lachen of???
Jen9  schreef op: 06-07-2013 21:29:19
Met die jongens van mij vallen overal spontaan gaten in haha... Vieste jongens op aarde volgens mij.
Nee hoor, de slechtste shirts ooit waren van Mexx en esprit, de slechtste spijkerbroek ooit van Tumble n Dry... 
 
Quote
RE: Lachen of???
Chantal31  schreef op: 06-07-2013 21:32:39
Heb haar vanavond maar even gebeld. Fatsoenlijk gevraagd en ze heeft het idd gezegd. Volgens haar is merk dus het enige wat fatsoenlijk is Ik maar gevraagd of ik dus een slechte ouder ben omdat ik dus geen merkkoop. Zij was van mening van wel.... Ben er maar over opgehouden. Werd er kwaad van. Hele rare kronkel!!!
 
Quote
RE: Lachen of???
Mo27  schreef op: 06-07-2013 21:34:09
hier dragen wij alles door elkaar. voor ryan vooral veel name it rn H&M. beide goede kwaliteit en betaalbaar.

kyra draagt veel name it en shoeby

maar coolcat vinden we ook lleuk maar kwaliteit echt bagger

maakt mij ook echt niet uit of merk is of niet als het maar mooiblijft na 100 keer wassen
 
Quote
RE: Lachen of???
Monica Mv 2  schreef op: 06-07-2013 21:36:55
Maar, wat voor kleding je kind ook draagt.

Dat wil toch niet zeggen dat je een slechte moeder bent?

Ik heb een vriendin, die heeft helemaal niets. Is zelf harstikke ziek en haar man werkt zich een slag in de rondte. Ze konden net rondkomen omdat ze wezen geld kreeg van haar eerste overleden man. Maar iedere cent was dubben en draaien, zal ik wel, zal ik niet. En dan hadden ze geluk dat ze ouders hebben die hun helpen met de boodschappen. Over kleding maakt zij zich totaal niet druk. Als ze wat fatsoenlijks hebben om te dragen is het voor haar goed.

Maar de regering heeft besloten om te stoppen met wezen gelden uit te keren en dus krijgenz e vanaf nu nog minder en ze hadden al niets.

Ik heb echt met hun te doen. Maar helaas kan ik de kleding van mijn oudste niet meer doorgeven aan haar jongste want ze zijn nu even groot.

Zij krijgt gelukkig voor haar oudste veel kleren, ook veel merk van een andere lieve moeder. En ja, voor een jongen van 14 is het kei stoer als ie een merkding kan dragen. Maar dit manneke is net zo tevreden met een zeeman tshirt.

Zij zegt gewoon heel eerlijk tegen me dat ze vind dat mijn kids er enorm leuk bijlopen maar dat ze niet begrijpt dat ik wat zie en denk, aaaaaaaaaaaaaah gaaf en het dan vervolgens koop. Ze vind dat moeilijk om te zien. Anderzijds voel ik me dus bezwaard om iets te kopen als ze bij me is. En ik zal haar never nooit beoordelen op hoe haar kids erbij lopen. Omdat ik de situatie erachter dondersgoed ken. Overigens, vind ik dat haar kids er gewoon leuk bijlopen.

Ik vind haar een steengoede moeder, omdat ze zo vecht om beter te worden en om een lleuke moeder te zijn voor de kids. En wat er ook is, er staat iedere avond een warme maaltijd op tafel. Dat is mooi, dat herinneren die kids zich later.

Want het klinkt onbelangrijk, dat wat er op tafel staat. Maar believe me, ik kom uit een heel arm gezin. Mijn moeder huilde erom. En waarom, wij aten 6 dagen in de week brood brood brood, precies afgemeten want anders hadden mijn ouders een probleem. En 1x in de week was er een warme maaltijd. Spaghetti, mcaroni. En als mijn opa en oma die zelf ook niet rijk waren iets gekregen hadden dan hadden we wel eens aardappelen, verse worst en groente op tafel. En dat ik kleren droeg die allemaal afdankertjes waren, vond ik echt heeeeeeeeeeeel erg. Maar dat nooit normaal kunnen eten, das mij het meeste bijgebleven. En toch, toch was mijn moeder geen slechte moeder.


Een slechte moeder is in mijn ogen een moeder die haar kind mishandelt, geestelijk of lichamelijk.
 
Quote
RE: Lachen of???
Monica Mv 2  schreef op: 06-07-2013 21:44:20
Yeps, heb ik wel eens gedaan.

Maar vind het leuker om met haar op een terrasje te gaan zitten en dan wat te happen en te drinken en dat ik betaal.

Ze krijgt kleding en is lid van allemaal gratis fb sites. Kids lopen er ook helemaal niet verkeerd bij.

Zo'n dingetjes als op een terras zitten zijn gewoon moeilijk voor haar, en gelukkig voelt zij zich niet bezwaard dat ik dan betaal. Dat had mijn moeder toen ze alleen was wel.
 
Quote
RE: Lachen of???
Jen9  schreef op: 06-07-2013 22:22:40
Serieus Chantal?? Dan zou ik er klaar mee zijn... een te rare kronkel voor mij...
 
Quote
RE: Lachen of???
Chantal31  schreef op: 06-07-2013 22:49:37
Ja helaas serieus... Echt met stomheid geslagen. Waar het weg komt geen idee...
 
Quote
RE: Lachen of???
Jomi  schreef op: 06-07-2013 22:52:16
Ik geloof er geen snars van, ze zegt het duidelijk alleen maar om je op te naaien of ze is gestoord
 
Quote
RE: Lachen of???
Mafkees  schreef op: 06-07-2013 22:53:38
ooh jee...dan ben ik dubbel een slechte moeder volgens de maatstaven van TO en vriendin....

mijn kinderen dragen bijna altijd merkkleding (ik ben dol op merken, net anders dan anders, betere kwaliteit en net even bijzonder) en zet ze ook wel eens zonder stoeltje in de auto....

maar ik hou intens veel van ze hoor
 
Quote
RE: Lachen of???
Wanouk  schreef op: 06-07-2013 23:01:20
Ik ben een erg wispelturige moeder, als ik het zo begrijp. Soms hebben ze merkkleding en soms Wibra...
Maar zonder stoeltje in de auto, nee, dat is hier nog niet gebeurd (en dat probeer ik ook zo te houden)
 
Quote
RE: Lachen of???
Minou  schreef op: 06-07-2013 23:07:31
Mafkees, oh wat ben jij erg hihi

hier van alles eigenlijk, zeeman ven d h en m ook veel via hier.



hie denkt ze over fietsen? zou dat mogen via MP mogen volgens haar standaard?

wel krom hoor, niet merk= slechte ouder..maf geval 
 
Quote
RE: Lachen of???
Nellemv2  schreef op: 06-07-2013 23:12:52
Pfff ... Ik combineer vanalles voor de kinderen, merk en non merk en ook h&m ed...gewoon wat ik leuk voor ze vind. (ze hebben nu toch nog geen eigen mening..hoewel de oudste z'n voorkeur al krijgt).. Krijg regelmatig te horen dat ze er leuk uitzien en dat vind ik natuurlijk heel leuk om te horen,maar daar doe ik het niet voor.. lekker belangrijk eigenlijk, het zijn mijn kinderen en mijn centen,geen gedoe voor de buitenwereld.

De kinderen zitten altijd in de autostoel én vast met gordel. Op de fiets net zo..zie ook heel vaak kinderen op de fiets los in het stoeltje en dan denk ik echt 'waarom??'. Ben je niet juist nog kwetsbaarder op de fiets dan in de auto?
 
Quote
RE: Lachen of???
Jen9  schreef op: 06-07-2013 23:14:42
Jomi, zulke mafkezen bestaan.. Op de kleuterschool van de vorige school van mijn zoon waren er ook een aantal (!!!) moeders die dat beweerden.. Nog erger zelfs.. je kan beter niet met dat kindje spelen, want.......   Serieus!!
 
Quote
RE: Lachen of???
Janneke01  schreef op: 06-07-2013 23:35:12
Wat een figuur joh... die is het nog geen eens waard om een vriendin te noemen. 
Lekker belangrijk wat voor kleren je kind draag, het gaat er toch om dat ie gelukkig is. 

Tyg draag bijv. Alleen name it en soms h&m en Daim name it, h&m, coolcat, vingino af en toe iets van TerStal of outfitters nation
Maar als een kindje alleen maar zeeman wibra c&a kleding dan zal ik die moeder echt niet scheef aankijken. 

En als ik weet dat een ouder het iets minder heeft dan koop ik bijv. met een feestje iets leuks voor het kind dan alleen maar zooi van de action 9 van de 10 keer heeft een kind dat al. ( Daim kreeg met haar verjaardag 4 dezelfde dingen van de action ) 
 
Quote
RE: Lachen of???
Chantal31  schreef op: 07-07-2013 00:30:39
Of ze het nu echt meent of doet om me op te naaien, allebei de redenen zijn op zn zachtst gezegd raar. Nu had ik zowiezo niet heel vaak contact maar hier eindigt het wel. Vreemd gedrag.
 
Quote
RE: Lachen of???
Sammie  schreef op: 07-07-2013 17:18:23
Slaat echt nergens op. Kan voor mijn dochter met gemak merkkleding kopen. Toen ze kleiner was deed ik dat ook wel eens. Maar nu, ze is net een halve knul. We zijn nu weer in ons appartement in Frankrijk, gaat ze in de haven spelen, komt ze met een enorme scheur in haar pakje (zo'n ding met short en topje ineen, kan even niet op de naam komen). Daar had ze dus twee uur tevoren net het prijskaartje afgetrokken. Het was er eentje van H&M, stel je voor dat ik er meer voor had betaald. Nu had ze alleen maar een slechte ochtend . Ze mag namelijk best wat minder nonchalant worden.
 
Quote
RE: Lachen of???
Famke  schreef op: 07-07-2013 17:27:46
Jumpsuit sammie

Als ik zelf iets koop dan is het eigenlijk nooit merk,niet alleen omdat ik dat niet kan betalen maar ook omdat dochter momenteel bijna alleen nog maar coolcat leuk lijkt te vinden.
Ze heeft wel merkkleding en die draagt ze ook vaak maar dat is allemaal gekregen
 
Quote
RE: Lachen of???
Sammie  schreef op: 07-07-2013 17:37:18
Oh ja, jumpsuit. Thanks, Famke! Ze heeft er nu weer eentje hier op de markt gespot, want ze is er gek op. 'En dit is echt een leuke, mam.' Nou, daar heeft ze dan haar zakgeld voor. Ze weet toch niet waar ze dat aan uit moet geven.
 
Quote
RE: Lachen of???
Famke  schreef op: 07-07-2013 18:04:37
Dochter is er ook gek op! Ik heb laatst 2 bij de action gekocht spotgoedkoop en met dit weer draagt ze die het liefst naast de luchtige jurkjes.
Ze wil geen kleding kopen van haar gespaarde zak.raport geld maar een spacescooter kopen,nog 30 euro te gaan!

Maar even on topic; Merk of geen merk dat bepaald niet of je een goede of slechte moeder bent! Opvoeding en normen en waarden bij brengen,dat maakt eerder het verschil.
Dat mijn dochter 2e hands,action of wat dan ook aan heeft zegt niks over hoe ik als moeder ben.
En mensen die zo iets zouden zeggen tegen mij...ik zou geloof ik heel hard lachen!
 
Quote
RE: Lachen of???
Chantal31   schreef op: 07-07-2013 18:35:10
Gelachen heb ik zeker... Hier ook alleen merk mocht ik het krijgen of het moet in de aanbieding zijn en het echt leuk vinden. Hier ook een meisje die net zo goed een jochie had kunnen zijn haha helemaal zwart uit school of knieen weer erdoor dus zonde als ik iets duurs haal
 
Quote
RE: Lachen of???
An  schreef op: 07-07-2013 19:31:23

Quote Misbren:

En ja, je bent inderdaag een slecht ouder als je je kind los vervoert.
Er zijn nu veel meer auto's op de weg dan "vroegah" en nu rijden we veel harder dan toen en nu hebben we snellere auto's dan toen.



Ze zijn er vroeger (jaren 70) achter gekomen dat het dragen van een gordel de verkeersdoden deed verminderen. Topjaar met verkeersdoden was 1972 (iets van 3000) daarna is het afgenomen. In 2012 was het iets van 650.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Lachen of???
Naam
Bericht