Menu
 

Topic:

blegh ben ziek!!

Nina1  schreef op: 03-01-2012 16:22:39
ja hoor het nieuwe jaar begint goed.
oudejaarsavond had ik al een dip, maar dacht ach met een beetje slaap gaat het wel weer. niet dus......pfff heb bijna geen adem, hoest de longen uit mijn lijf. heel veel slijm. koud en dan ineens heel heet! alles zit vast zeg maar. ben al naar de dokter geweest vanmorgen en een kuur gekregen. longen waren niet schoon.
fijn! zit je dan!! kinders vakantie. gelukkig kon manlief vanmiddag thuis blijven, is nu boodschappen. maar echt lekker lig je dan boven niet. (ben nu overigens beneden) mannen hebben het volgens mij veel makkelijker. die blijven gewoon in bed en denken nergens meer aan.
ja zegt mijn man: wat doen we met het eten? geen idee, zoek het lekker zelf uit! ahhhhhhh en de afwas wel opgestapeld op het aanrecht ipv in de vaatwasser!!
maar hij heeft wel het huis lekker opgeruimd! (en dat was ook wel nodig hoor! ) maar ja soms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iemand nog adem over, ik voel me als iemand van 90 met heel weinig adem om iets te doen. moet ik de trap op ben ik al bekaf. en dat terwijl de accu net opgeladen was omdat we op vakantie zijn geweest.....ach ja....................
vind mezelf heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel zielig op dit moment!!!!!!!!!!!!!!!

 
Quote
Navigatie
RE: blegh ben ziek!!
Baby2  schreef op: 03-01-2012 16:36:40
Beterschap!!!
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Macife  schreef op: 03-01-2012 16:37:28
beterschap

ik lig ook languit op de bank..met koorts
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
>monique  schreef op: 03-01-2012 16:37:36
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Sennamvyent  schreef op: 03-01-2012 16:37:55
Is ook wel heel zielig

Beterschap!!
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Nina1  schreef op: 03-01-2012 16:40:48
tanx dames!!
en ja waarom hebben die mannen als ze ziek zijn altijd schijt aan alles?? en met ziek bedoel ik dan een klein kuchje ofzo...

ik voel me al schuldig als ik dadelijk weer onder de wol kruip (en lekker mijn eigen programma's kan kijken!)
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Lisje  schreef op: 03-01-2012 17:53:32
Bekijk het positief dat je niet ziek op vakantie bent geworden of tijdens de feestdagen, want dat waren er ook genoeg.
Beterschap verder en het huishouden komt wel weer, eind van de week of zo.
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 03-01-2012 20:15:23
hier ook ziek,
blhe dus leef echt met je mee, (ik word hier zowat van de bank gekeken!) maar dat zijn mannen he!

beterschap iedergeval
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Dani  schreef op: 03-01-2012 20:17:28
ik voel me ook niks lekker.... koppijn-moe (van de meds) en buikpijn rugpijn en de rest van me gewrichten pijn
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Anoniem  schreef op: 03-01-2012 20:44:36
oei...ik herken het helaas. Ik heb met d ekerst zo ziek gelegen en ik wil je niet helemaal down maken..maar ik ben er nog altijd niet helemaal bovenop.....het schijnt dat je hier echt wel even zoet mee bent.....ziek maar goed uit, dat heb ik namelijk niet gedaan!
Heel veel beterschap!!!!
 
Quote
RE: blegh ben ziek!!
Nina1  schreef op: 04-01-2012 09:27:06
heb inmiddels een kuur van de huisarts gekregen. de longen waren niet helemaal schoon. vandaar. maar ik moet zeggen het gaat iets beter met me. heb het soms nog wel enorm heet!
en dan die dromen die je hebt als je koorts hebt. badend in het zweet wakker worden, ik weet nu wat dat is hahaha!! heb 2x een andere pyama jas aangedaan.
en dan dat gehoest! vooral als je ligt. zit dus te slapen in bed snachts maar dan nog. en de pijn bij mijn schouders waar de longen beginnen zeg maar, als je daar op ligt.....
denk dat ik het oudjaardag gekregen heb, hebben carbid schieten gedaan in de kou en miezerregen. stond bij een vuurkorf in de buurt steeds. ja en dan ben je maar aan 1 kant warm he......

dani: vraag je internist of huisarts om andere meds!! (Welke weet ik niet zo snel maar als je je zo beroerd voelt op de meds dan zijn er misschien andere mogelijk heden!

voor alle zieken beterschap!! en een dikke knuffel

(manlief had gisteren wel netjes boodschappen gedaan en appelsap met vit c gehaald voor me, ben je snel weer beter) en dan haalt ie chinees, terwijl de kinders dat niet zo lekker vinden! ik dus wel. heb dus ook wat gegeten. daarna voelde ik me wel wat beter. niet meer zo'n hol gevoel van alleen beschuit ed.... koken had ie effe geen zin in!!
ga je vanmorgen even ergens koffie drinken zegt ie net doodleuk door de tel. gisteren hadden de jongens ook al een tv dag. ja.............daaaag!!!!!!!!!!!! ben blij dat ik het thuis een beetje rond kan lopen.........mannen..........................
 
Quote
Navigatie


Reageren op blegh ben ziek!!
Naam
Bericht