Menu
 

Topic:

disney on ice

Macife  schreef op: 25-06-2013 13:03:52
hoi hoi

wil hier graag kaartjes voor kopen en dan die in den bosch

is hier iemand al geweest..want ben aan het twijfelen voor plaatsen. Bij het ij is natuulijk denk ik het mooist. maar de prijs ook.

op de zilver tribunes...zijn dat ook mooie plekken?? als we gaan wil ik wel dat het mupke goed kan zien


 
Quote
Navigatie
RE: disney on ice
Mamalu  schreef op: 25-06-2013 14:45:30

Wij gingen er altijd heen toen ik klein was (lang, lang, lang! geleden...) en ik herinner me toch altijd dat het een grote piste was, vaak grote scenes, dus met veel volk op het ijs, en als je dan te dichtbij zit, heb je geen overzicht... 


 

 
Quote
RE: disney on ice
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 25-06-2013 14:59:01

Wij zijn 2 of 3 jaar geleden geweest, de kaarten op de voorste rijen waren uitverkocht dus ik had die 2de duurste kaartjes (ik denk dan zilver)


. Voor die 35pp zaten wij gewoon op een in elkaar gezette tribune en onze zoon had niet echt goed zicht, als er mensen voor je zitten zie je als kind weinig. Gelukkig zaten wij naast de trap dus Owen is daarop gaan staan. De show was wel echt heel mooi!

 
Quote
RE: disney on ice
Macife  schreef op: 25-06-2013 15:35:03
ben echt aan het twijflen tussen goud en zilver.
 
Quote
RE: disney on ice
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 25-06-2013 15:46:13
Tja dat heeft allebei voordelen... Degenen op de gouden stoelen mochten na afloop nog handjes geven en op de foto, alleen zoals al gezegd werd ik weet niet of je het overzicht mooi ziet want je zit op dezelfde hoogte als de schaatsbaan. Wij zaten op de 5de rij van de tribune en konden het mooi zien, alleen voor Owen was het niet zo heel goed te zien maar die stond dus op de trap. Trouwens, er waren nog heel veel stoelen vrij van de gouden kaartjes dus ik heb geen idee of dat nou echt zulke fijne plaatsen waren.
 
Quote
RE: disney on ice
Macife  schreef op: 25-06-2013 15:48:14
die handjes schudden lijkt me wel heel erg leuk voor dr. maar ja als de zitplaatsen al minder zijn,

ze kan ja bij een van ons op school.

maar is het ook leuk/goed  te doen met een 3 maanden oude baby?? hahaha
 
Quote
RE: disney on ice
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 25-06-2013 15:53:29
Wel apart trouwens dat het was uitverkocht maar dat er stoelen leeg waren bedenk ik me nu Geen idee waar dat aan lag. Weet je wat het is, die voorste stoelen zijn vooral handig voor mensen in een rolstoel en als je een baby van 3mnd meeneemt zou ik voor de gouden tickets gaan dan kan je je jongste in de wagen laten liggen (moet je ff kijken of die mee mag?), als je op de tribunes zit moet je hem/haar steeds vasthouden. Plus dat er ruimte genoeg is om even met de baby rond te lopen mocht ze onrustig worden. Er is ook een pauze trouwens dus het is niet aan een stuk door.
 
Quote
RE: disney on ice
Macife  schreef op: 25-06-2013 18:59:14
ja of we de kleine mee nemen weten we niet... manlief wou er al een nachtje van maken..maar een nachtje zonder baby kan ik dus echt niet he...

het lijkt me gewoon echt zo gaaf om te gaan...
 
Quote
RE: disney on ice
Truuske  schreef op: 25-06-2013 19:32:22
Ik was vorig jaar, we hadden zo'n familiepakket met de goedkoopste kaartjes en we konden het prima zien.

Ik vond het ontzettend leuk. We kregen ook een programmaboekje met foto's en die moet ik geregeld voorlezen, ik heb hem net nog in mijn handen gehad. Wij gingen toen rond kerst.
 
Quote
RE: disney on ice
Vikki  schreef op: 25-06-2013 20:41:03
Wij zijn ook een keer geweest en hadden de goedkoopste kaartjes. We konden het perfect zien, goed overzicht. er zaten ook mensen aan de piste, echt dicht op het ijs. Volgens mij zie je het dan niet helemaal. Mijn kinderen vonden het super!
 
Quote
Navigatie


Reageren op disney on ice
Naam
Bericht